Kaçamam ben annemle babama kıyamam, kahrolurlarAşkımdan gebersemde kaçmam.Böyle verem olur ölür giderim
Onu sormadım, hayatımı şekillendiremez bu kadar, bir bireyim ben
Sedacığım, biraz önemli bir asker, başka durumlarda var, ondan korkuyor
Wili mi diyim
Evet canım baklava hamurundan
3yumurta
1.5 çay bardağı sıvı yağ
1.5çay bardağı süt
3 kaşık yoğurt
1.5 kaşık sirke
1paket kabartma tozu
6 bardak un
Hamur yapılır çok sert olmayacak nekadar yumuşak olsa okadar iyi açılır...Ceviz büyüklüğünde 70-80beze alınır..Onlar 5er-6şar küçük servis tabağı kadar nişastayla açılır..üst üste konur sonra büyütülür.. ..Üzerine ceviz serpilir. .Ortadan ikiye bölünür ....ikiside ayrı ayrı oklavaya sarılıp büzülür,tepsiye dizilir Üzerine 1 paket margarin,1su bardağı sıvıyağ karıştırılıp dökülşür..ve 175 derecede pişirilir....üzerine 6 bardak şeker,5 bardak su 1-2 damla limon kaynatılır..ve tatlı soğuk şerbet ılkıkken üzerine dökülür...AFİYET OLSUN
ANLATABİLMİŞİMDİR İNŞAALLAH:26:
Kaçamam ben annemle babama kıyamam, kahrolurlarAşkımdan gebersemde kaçmam.Böyle verem olur ölür giderim
İyi demişsin önce oAynı sınıftaydıkDedim sen kurtar kendini bitir okulu sonrada iş bul bana bak
Ben de severdim önceden
Ablam biz çok severiz bulguru
Eftenpüften sevgi ablada benim hemşerim
Başka kim adanalıydı
anlıyorum canımm ama gözlerinin önünde senin üzülmene nasıl razı olacaklar.
sen anlattın da bunu yapacak adam nerede ayooll
tabi ki haklısın canımm bende asla onaylamam zaten kaçmayı falan sonra ailenle barışsanz bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz arkasında bir ailesi olması insanın çok önemli ama ailesini iki günlük adamlar için bir anda silip atan çok insan var nasıl başarıyorlar bilmiyorum bende sanırım annem evlenme gitme beni bırakma dese gidemezdim bırakıp.
anlıyorum canımm ama gözlerinin önünde senin üzülmene nasıl razı olacaklar.
evett willii williii
tabi ki haklısın canımm bende asla onaylamam zaten kaçmayı falan sonra ailenle barışsanz bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz arkasında bir ailesi olması insanın çok önemli ama ailesini iki günlük adamlar için bir anda silip atan çok insan var nasıl başarıyorlar bilmiyorum bende sanırım annem evlenme gitme beni bırakma dese gidemezdim bırakıp.
şimdi dokunuyor değilmi canım
evet hemşerim
aslında ben adanada doğmuşum
şimdi dokunuyor değilmi canım
evet hemşerim
aslında ben adanada doğmuşum
Öyle deme ben de kaçtımbazen yapmam dediğin şeyi yapıveriyosun hayat çok garip
Anneler şekillendirmeye çalışıyo canım malesef
EvetSende arada kalıyorsun
Zor...Biliyor ona düşkünlüğümü oradan vuruyor beni. Anlıyorum aslında onu da, bu memleketi bu hale getirenlerin allahım iki dünyasını kahhar sıfatıyla kahır içinde etsin...Kaçma zaten ya çok yıpratıyo insanı
İkna etmeye çalış tayini çıkarsa:26:
Hep mi ben yaYapma zaten öyle birşeyAma sanada birşey olmasın Bu sıkıntılar geçecek inşaallah Geldi mi üst üste gelir zaten
Çok zor...Hayat zor aslındaanlıyorum canımm ama gözlerinin önünde senin üzülmene nasıl razı olacaklar.
evett willii williii
bnm topik krıştı
Sen çok gençmişsin acaba yaşın ne bileyim 23-25 falan olsaydı aynı şeyi yaparmıydınBirde kader heran herşey oluyor hiç yapmam dediğimiz okadar çok şey geliyor ki başımıza
Evet
Zor...Biliyor ona düşkünlüğümü oradan vuruyor beni. Anlıyorum aslında onu da, bu memleketi bu hale getirenlerin allahım iki dünyasını kahhar sıfatıyla kahır içinde etsin...
Hep mi ben ya
Çok zor...Hayat zor aslında
Ya şöyle diyim yapardım çünkü o anda en doğru karar buydu..Ama wili pişman etti beni biraz
Evet
Zor...Biliyor ona düşkünlüğümü oradan vuruyor beni. Anlıyorum aslında onu da, bu memleketi bu hale getirenlerin allahım iki dünyasını kahhar sıfatıyla kahır içinde etsin...
Hep mi ben ya
Çok zor...Hayat zor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?