Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Onu sormadım, hayatımı şekillendiremez bu kadar, bir bireyim ben

Sedacığım, biraz önemli bir asker, başka durumlarda var, ondan korkuyor

anlıyorum canımm ama gözlerinin önünde senin üzülmene nasıl razı olacaklar.

evett willii williii

sen anlattın da bunu yapacak adam nerede ayooll

Kaçamam ben annemle babama kıyamam, kahrolurlar Aşkımdan gebersemde kaçmam.Böyle verem olur ölür giderim

tabi ki haklısın canımm bende asla onaylamam zaten kaçmayı falan sonra ailenle barışsanz bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz arkasında bir ailesi olması insanın çok önemli ama ailesini iki günlük adamlar için bir anda silip atan çok insan var nasıl başarıyorlar bilmiyorum bende sanırım annem evlenme gitme beni bırakma dese gidemezdim bırakıp.

Son düzenleme:

Evet bayağı uğraştım baklava yapsam daha kolay olurduAma çok beğeni aldım yorgunluğuma değdi

Öyle deme ben de kaçtım bazen yapmam dediğin şeyi yapıveriyosun hayat çok garip

Öyle deme ben de kaçtım bazen yapmam dediğin şeyi yapıveriyosun hayat çok garip

Sen çok gençmişsin acaba yaşın ne bileyim 23-25 falan olsaydı aynı şeyi yaparmıydınBirde kader heran herşey oluyor hiç yapmam dediğimiz okadar çok şey geliyor ki başımıza

Anneler şekillendirmeye çalışıyo canım malesef

Sende arada kalıyorsun
Evet
Kaçma zaten ya çok yıpratıyo insanı

İkna etmeye çalış tayini çıkarsa:26:
Zor...Biliyor ona düşkünlüğümü oradan vuruyor beni. Anlıyorum aslında onu da, bu memleketi bu hale getirenlerin allahım iki dünyasını kahhar sıfatıyla kahır içinde etsin...
Yapma zaten öyle birşey Ama sanada birşey olmasınBu sıkıntılar geçecek inşaallahGeldi mi üst üste gelir zaten
Hep mi ben ya
Çok zor...Hayat zor aslında

Sen çok gençmişsin acaba yaşın ne bileyim 23-25 falan olsaydı aynı şeyi yaparmıydınBirde kader heran herşey oluyor hiç yapmam dediğimiz okadar çok şey geliyor ki başımıza

Ya şöyle diyim yapardım çünkü o anda en doğru karar buydu..Ama wili pişman etti beni biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…