Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen bana bakma ben zaten ona kızdım mı hep boşuyorum

ohoo ben öyle çookk boşadımm ama Allah için o bir kere bile en sinirli anımda bile bana boşanalım olmuyor dememiştir ama ben çok dedim Allah biliyor ya şu çocuk meselesinde çok hassas olduğum dönemlerde, bir ara hormon düzenleyici ilaçlardan panik atak geçirdiğimde çok oldu ama o hep yanımda oldu geçecek dedi gerçekten de geçti yoluna girdi işte.

Maşallah eşine Kardeşininde doğum günü kutlu olsun nice yıllara

Bu yönü hiç sevmedimPeki bunun sahiden mi düşünüyorsunuzYoksa gıcıklığına mıBende de var ya bir tane

Valla seninkini bilemiycem ama ben tehdit ediyorum

Hayatımda boşanmayı ciddi ciddi 2 kere düşündüm ikisinde de vazgeçirdi

Maşallah eşine Kardeşininde doğum günü kutlu olsun nice yıllara

sağol bitanemm. Sağolsun kendi ailesi gibi sahiplendi ailemi ama baştan dedim ben aileme düşkünüm annem babamdan ayrı eğer annemle kardeşimle anlaşamayacaksan, göndermeyeceksen hiç olmasın baştan bitsin dedim zorla da olmaz bu işler sadece iyi anlaşmasını istedim ama 5 sene de çok çok fazlasını yaptı inanamazsın Allah bin kere razı olsun bu dünyada da öbür dünyada da ihya etsin. O da kardeşimin doğumgününü p.tesi sanıyormuş o yüzden bu akşamı ayarlamış yarın göndersek p.tesi elinde oluyor diye yok dedim pazar günü napalım dedik artık..

Olsun canım gecikmeli gitsin önemli olan düşünmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…