inşallah eskisi gibi nescafe içemiyorum tabii
Kızlar kardeşimin pazar günü doğumgünü yanında olamıcam maalesef aysonu annem gelince hediyesini alıp gönderecektim ama eşim bugün alışveriş merkezine gidelim yiyelim dedi iyi dedim zaten öğleden sonra çok yoğundum dolaştık biraz meğe bir mont beğenmiş daha öncesinden onu göstermek için götürmüş beni kardeşime almak için çok beğendim bende eşim aldı ama yetişmeyecek kargoya vericez ama p.tesi elinde olur. Altın kalpli kocam yaa..
aaaaaa olabilir
yoruyor abla yormaz mı sırtım ağrıyor akşama doğru
inşallah eskisi gibi nescafe içemiyorum tabii
Sen bana bakma ben zaten ona kızdım mı hep boşuyorum
Kızlar kardeşimin pazar günü doğumgünü yanında olamıcam maalesef aysonu annem gelince hediyesini alıp gönderecektim ama eşim bugün alışveriş merkezine gidelim yiyelim dedi iyi dedim zaten öğleden sonra çok yoğundum dolaştık biraz meğe bir mont beğenmiş daha öncesinden onu göstermek için götürmüş beni kardeşime almak için çok beğendim bende eşim aldı ama yetişmeyecek kargoya vericez ama p.tesi elinde olur. Altın kalpli kocam yaa..
Biraz daha büyüsün oda düzelir
Bu yönü hiç sevmedimPeki bunun sahiden mi düşünüyorsunuz Yoksa gıcıklığına mı Bende de var ya bir tane
canımmmm
Kardeşinin doğum günü de kutlu olsun
Benim kızlarda sürekli soruyorlar doğum günümüz nezaman diye
Valla seninkini bilemiycem ama ben tehdit ediyorum
Hayatımda boşanmayı ciddi ciddi 2 kere düşündüm ikisinde de vazgeçirdi
Maşallah eşineKardeşininde doğum günü kutlu olsun nice yıllara
Çocuklar bayılır
Benimkide öyle söylüyor yoksa ben sensiz yaşayamam diyorAma çok üzüyor o sıralar yazık wili ye
Nesine yazık yabaşkası olsa 1 dk durmaz hakediyosunuz siz dermişim
sağol bitanemm. Sağolsun kendi ailesi gibi sahiplendi ailemi ama baştan dedim ben aileme düşkünüm annem babamdan ayrı eğer annemle kardeşimle anlaşamayacaksan, göndermeyeceksen hiç olmasın baştan bitsin dedim zorla da olmaz bu işler sadece iyi anlaşmasını istedim ama 5 sene de çok çok fazlasını yaptı inanamazsın Allah bin kere razı olsun bu dünyada da öbür dünyada da ihya etsin. O da kardeşimin doğumgününü p.tesi sanıyormuş o yüzden bu akşamı ayarlamış yarın göndersek p.tesi elinde oluyor diye yok dedim pazar günü napalım dedik artık..
antonyoo hasta yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?