Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

çok zor evet Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin diye dua ettim herzaman hayrlısı böyle olacak belki de kimbilir zaten işyerinde zaman çabuk geçiyor onunla ilgili sorunum yok ve yapacak işlerimde var yarı yıl tatilinde ocak sonu başlayacaktım çünkü öğrenci yokken yapmam lazım ama aşılama olaağım için kitap kaldırmak koymak zor olacaktı onşarı hallederim diyorum napıyım iyi yönden düşünmeye çalışıyorum eşimle annemle doğumgünü kutlamanın keyfini çıkarırım bende.

hosbuldukk tskler...bu odevler hıc bıtmıycekmı

Evet canım herşeyde bir hayır vardır böyle düşün
Dua okur musun

buyur beraber yıyelım dıycem ama:26:

ahh nerdee sağol canımmm..

Ne yapayım yardım edeyim miYoksa sus otur mu diyorsun

Hoşgeldin

Ben kendimde olmadan yazıyorum

Ben bugün yaptıklarımdan ikram ettim ömür ondan torpil geçti bana Çokta yer ya

Yaa bak sennn hani bizeee kendinde olarak yazsan neler yazcan kimbilirrr

Evet canım herşeyde bir hayır vardır böyle düşün
Dua okur musun

okurum tabii bir topik var gebelik bölümünde orada bir dua belirliyoruz topik sahibi çekiliş yapıyor sıra için sırasıyla her gün birine o duayı oluyoruz bitince yenşi duaya başlyoruz aşılama zamanı her akşam ettim, aşılama anında, sonrasında sürekli dünya dua üzerine duruyor demişler. Aşılamadan sonra bir tek o topiğin dualarını okuyorum ve orada da bir çok dua alıyorum meryem suresi var 40 gün okunan onu okuyan bebek sahibi oluyormuş onu okurum bu arada diyorum hiç bitirmek kısmet olmadı ama regliyken başkası okuyor senin yerine hiç ara verilmemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…