Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım burada her türden,dilden,dinden insanlar var o yüzden yanlış birşey söylemek istemedimBende meryem süresini söyleyecektimCanım türkçesini okudun mu hiç:26:Okumanı tavsiye ederim

inci sözlük saldıırı yaptı siteye kızlar bnm konuy gelen manyakta incidenmiş

Takılıyorum sana kızıyor musun
Bit hiç bitmeyiz inşaallah

canim benim hic kizarmim bende takiliyorum saka yapiyoruz sohbet ortam böyle olmali

Yazık rabia ya 2-3 sayfa yazalım bari60:

Bak bunu keşke daha önce söyleseydinÖmür sana da izin verirdi

okadar anlattim halbuki ömüre hande olayini yinede af olayi cikamardi

Canım burada her türden,dilden,dinden insanlar var o yüzden yanlış birşey söylemek istemedimBende meryem süresini söyleyecektimCanım türkçesini okudun mu hiç:26:Okumanı tavsiye ederim

okudum ama 40 a tamamlayamadım hiç şimdi hakkıyla tamamlamak istiyorum secde var onda bir ayetinde onu da yapmak istiyorum aklımda yani belki de buna vesile olacaktır ertelemem. sende onunla mı hamile kaldın..

okudum ama 40 a tamamlayamadım hiç şimdi hakkıyla tamamlamak istiyorum secde var onda bir ayetinde onu da yapmak istiyorum aklımda yani belki de buna vesile olacaktır ertelemem. sende onunla mı hamile kaldın..

Evet canım meryem ve lokman sürelerini okumuşlardır benim için Bende okuyordumAnlamını çok seviyorum rabbim birşeye ol dedi mi olur

Evet canım meryem ve lokman sürelerini okumuşlardır benim için Bende okuyordumAnlamını çok seviyorum rabbim birşeye ol dedi mi olur

bak lokmanı bilmiyordum regl olunca benim için okur musun bu reglimde. Yani arkadaş okuması olabiliyor mu. Yarın regl olmazsam başlarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…