okurum tabii bir topik var gebelik bölümünde orada bir dua belirliyoruz topik sahibi çekiliş yapıyor sıra için sırasıyla her gün birine o duayı oluyoruz bitince yenşi duaya başlyoruz aşılama zamanı her akşam ettim, aşılama anında, sonrasında sürekli dünya dua üzerine duruyor demişler. Aşılamadan sonra bir tek o topiğin dualarını okuyorum ve orada da bir çok dua alıyorum meryem suresi var 40 gün okunan onu okuyan bebek sahibi oluyormuş onu okurum bu arada diyorum hiç bitirmek kısmet olmadı ama regliyken başkası okuyor senin yerine hiç ara verilmemesi lazım.
Takılıyorum sana kızıyor musun
Bit hiç bitmeyiz inşaallah
Yazık rabia ya 2-3 sayfa yazalım bari60:
Bak bunu keşke daha önce söyleseydinÖmür sana da izin verirdi
bana yardim etmezsen adini topa ben cikaririm
anladim benim basim kel :44:
inci sözlük saldıırı yaptı siteye kızlar bnm konuy gelen manyakta incidenmiş
Canım burada her türden,dilden,dinden insanlar var o yüzden yanlış birşey söylemek istemedimBende meryem süresini söyleyecektim Canım türkçesini okudun mu hiç:26:Okumanı tavsiye ederim
Başka birşey beklenmez
canim benim hic kizarmimbende takiliyorum saka yapiyoruz sohbet ortam böyle olmali
okadar anlattim halbuki ömüre hande olayini yinede af olayi cikamardi
inci sözlük saldıırı yaptı siteye kızlar bnm konuy gelen manyakta incidenmiş
ayyy şimdi bayiliciğimmm
okudum ama 40 a tamamlayamadım hiç şimdi hakkıyla tamamlamak istiyorum secde var onda bir ayetinde onu da yapmak istiyorum aklımda yani belki de buna vesile olacaktır ertelemem. sende onunla mı hamile kaldın..
Sende mi tehdit ediyorsun
Sen kazana düştün
Bir daha ki sefer daha çok duygu sömürüsü yap
inci sözlüğe baktım az önce bnm topikteeee ıp den yasal işlem başlatcam demiştim bi kaç arkadas dahaaa tırsmışlarrrrr
sizden ögrendimnekadar kötü örnek var sizden kapiyorum
bu olmamismi :26:
Aslında kazen bulundukları yerleri tespit ediyor bunu bilseler yapmazlar
Evet canım meryem ve lokman sürelerini okumuşlardır benim içinBende okuyordum Anlamını çok seviyorum rabbim birşeye ol dedi mi olur
Aşkolsun ben nezaman tehdit ettimBende seninle beraber hep yandım
OlmadıDaha etkili ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?