Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bak senn yarışı çirkinleştirmeyelim shah rukhun bütün kirli çamaşırlarını dökerim

amirin kirli camasiri kadar olamaz

laptopu dızımde tutuyorum ayaklarımıda obur sehpaya uzattım.ve ayaklarıma kan gıtmıyor.üşüdü.bu ezıyete senın ödevın ıcın katlanıoyrum rabiş.
daha sonra bıze zıyafet yaparsın

yarin sana özel ziyafet vercem canim

Yok canım takılıyorum benim için sorun değil istediğini söyleO çok yaşlı görünüüyor normalde herkes teyze diyormuş burda küçük olmak istiyor ondan kızıyor

bende cok sordum yasını ama soylemedı...acıkcası merak etmıyor degılım rabıanın.15.5 dıyorsa kesın ıkı katıdır.31 mı kız

yok 31 var 15,5

benım adım hıdır,elimden gelen budur....

bana müsade kızlar çanlar benım için çalıyor

Hepiciği güzel :)) İyi geceler nevoş ablam Bende çıkıyorum öpüorum hepiminizi tatlı uykular hayırlı geceler...

Allah rahatlık versın cancagızlarım
tesekurler hos sohbete..yarın devam ederız ınsalah..

hepınıze iyi geceler

benım adım hıdır,elimden gelen budur....

bana müsade kızlar çanlar benım için çalıyor

yardim icin sagol canim iyi geceler tatli rüyalar

Hepiciği güzel :)) İyi geceler nevoş ablam Bende çıkıyorum öpüorum hepiminizi tatlı uykular hayırlı geceler...

bende cikcam zaten 15 sayfayi hal ettik ödev bitti sanada iyi geceler hemsom ALLAH rahatlik versin

ömür ödevi bitirdik alnimizin teriyle simdi rahat rahat uyuyabilirim

iyi geceler topic

günaydın kapalı bir memleket havasından merhaba ,
melda nerelerde kızlar denk gelemiyorum hiç

çok işim var benim ya her gün yap her gün aynıı

Günaydınn kimsecikler yok tabii. Biz kalktık eşimin gözünde bir kanama farkettik böyle az bir şey dün akşam şimdi dağıılmış ama dr gitti hemen yakına daha öncede olmuştu 2 gün sonra gitmişti baya dağılmııştı göz tansiyonundan şüphelenmişti dr bakalım ne diyecek şimdi çok dağılmamışken gösterecek. Bende hala tam uyanamadım gibi. Kahvaltı edicez sonra ben evişlerine girişicem halı ve koltuk silineek ev dip bucak süpürelecek silinecek, Beyazları yıkıcam sonra koltuk yastıklarının kılıflarını yıkıcam, toz alıcam nevresimleri değiştiricm em yemek yapıcamm daha pazar işimizde var ama bugün gider miyiz bilmem. Yarında banyo, mutfak halledicem çok iş var çok.

Kızlar aferin size ödevi çok güzel tamamlamışsınız

Günaydın herkese iyi hafta sonları

Benimde annem gelcek bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…