Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gözleme yufkadan olanı sevmiyorum

Zeytinyağlı taze fasülye yaptırayım

bende yfkadan sevmiyorum özel elde açma olacak bende çok severim veee çok güzel yapardım

bugün kimse olmaz yine burda bende çok sıkılıcam demekdir havada kapalı yatar uyurum bebiş yatınca

bende yfkadan sevmiyorum özel elde açma olacak bende çok severim veee çok güzel yapardım

bugün kimse olmaz yine burda bende çok sıkılıcam demekdir havada kapalı yatar uyurum bebiş yatınca

Elde açma daha güzel oluyo öyle bende seviyorum

Ben arada uğrarım abla yat uyu sende bebişle hava kapalı bayılırım böyle havalara

Canım geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canımKolay gelsin

Anneme bütün işkenceleri yapıyorum (kocamın tabiri) bana yumurtalı ekmek kızarttı şimdi taze fasülye ve dolma yapcak

Anneme bütün işkenceleri yapıyorum (kocamın tabiri) bana yumurtalı ekmek kızarttı şimdi taze fasülye ve dolma yapcak

ohh böyle erkek herkesin başına bir de dün neler diyordun adamcağıza benimkinin elinden birşeycik gelmez..Afiyett olsunn.. Benim moralim çok bozuk iş miş hak getire bir süpüürp silicem çamaşır atıcam makineye lavaboları ovucam oturucam yarına artık offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…