gözünaydın ömürcüm sana neler yapacak
ama sen ne seviyosnk sevdiklerin o kadar azki mesela gözleme severmisin
Gözleme yufkadan olanı sevmiyorum
Zeytinyağlı taze fasülye yaptırayım
bende yfkadan sevmiyorum özel elde açma olacak bende çok severim veee çok güzel yapardım
bugün kimse olmaz yine burda bende çok sıkılıcam demekdir havada kapalı yatar uyurum bebiş yatınca
Günaydınn kimsecikler yok tabii. Biz kalktık eşimin gözünde bir kanama farkettik böyle az bir şey dün akşam şimdi dağıılmış ama dr gitti hemen yakına daha öncede olmuştu 2 gün sonra gitmişti baya dağılmııştı göz tansiyonundan şüphelenmişti dr bakalım ne diyecek şimdi çok dağılmamışken gösterecek. Bende hala tam uyanamadım gibi. Kahvaltı edicez sonra ben evişlerine girişicem halı ve koltuk silineek ev dip bucak süpürelecek silinecek, Beyazları yıkıcam sonra koltuk yastıklarının kılıflarını yıkıcam, toz alıcam nevresimleri değiştiricm em yemek yapıcamm daha pazar işimizde var ama bugün gider miyiz bilmem. Yarında banyo, mutfak halledicem çok iş var çok.
Günaydınn kimsecikler yok tabii. Biz kalktık eşimin gözünde bir kanama farkettik böyle az bir şey dün akşam şimdi dağıılmış ama dr gitti hemen yakına daha öncede olmuştu 2 gün sonra gitmişti baya dağılmııştı göz tansiyonundan şüphelenmişti dr bakalım ne diyecek şimdi çok dağılmamışken gösterecek. Bende hala tam uyanamadım gibi. Kahvaltı edicez sonra ben evişlerine girişicem halı ve koltuk silineek ev dip bucak süpürelecek silinecek, Beyazları yıkıcam sonra koltuk yastıklarının kılıflarını yıkıcam, toz alıcam nevresimleri değiştiricm em yemek yapıcamm daha pazar işimizde var ama bugün gider miyiz bilmem. Yarında banyo, mutfak halledicem çok iş var çok.
Hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu hafta sonları:)
İyidir canım sağol sen nasılsın
İyiyim ablacım sağol evet geldiler ablacımhoşgeldiniz nasılsınız
nevoş nasılsın canım geldimi misafirlerin
İyiyim bende Cnm elossa nin topiğine bayıldım gömüldüm inceliorum
Anneme bütün işkenceleri yapıyorum (kocamın tabiri)bana yumurtalı ekmek kızarttı şimdi taze fasülye ve dolma yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?