Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hayırdır neden moralin bozuk :26::26:

Hayırdır neden moralin bozuk :26::26:

Yaa işte öylee. Herkes kendini düşünüyor evladı bile olsa karşındakinin sorunu var mı üzmeyeyim diye düşünmüyorlar. Ben ailemi üzmemek için nelere katlanıyorm sırf annem üzülmesin stres olmasın diye onun gelişine denk geliyor diye 1 aydr 2. aşılamamı beklerden bir ay daha ertelemeyi düşündüm ama ne oluyor hep onlar kötü hep onların morali bozuk sanıyorlar ki benim hayatım dört dörtlük. Ben hiçbir derdimi yansıtamıyorum ama herkes bana yükleniyor o rahat etsin diye çalışıorum ben ihtiyacım yok ki benim çalışmaya ama bir sağlık sorunum ara kanamalarım varken mesela aman ne derdin var sanki stres oluyorsun diyorlar yani kimse kimsey, anlmıyor bu kız kaç sene oldu evleneli çocuk istiyor uğraşıyor bir de çalışıyor diye hiçç empati kuramıyorlar maalesef bende çok fedalarım aşırı derecede off bilemiyorumm yanii..

neyse eşim dışarıda gelir birazdan ben bir süpüreyim sileyim hiç halim yok amaaa görüşürüzz..

Belki sen üzülmeyesin diye ne derdin var neden stres oluyorsun diyorlardır dejavu. Sen bebek çok isterken kanaman olduğunda vah vah tüh tüh deseler senin daha üzüleceğini düşündüklerinden soğukkanlılıkla yaklaşıyorlardır :26::26::26:

Kocam değil kız annem yapıyone anlar benimki mutfak işinden

Noldu canım ya bi şey mi oldu:26::26:

ben geldım..ama kımse yokmus topıkte.en ıyısı julınınkıne bakam bende

Kuru fasülye,pilav, zeytinyağlı taze fasülye, zeytinyağlı biber dolması, yayla çorbası menü hazır kim yiycekse bunları

10 sayfami imdaaattttt

nevos 15 günlüne nereye gidiyorki ?

Okullar tatil oluyo ya memlekete gidiyonapcaz bakalım onsuz

Sen de izinlisin onunla beraber ama bu akşam kurtulamazsınben de burda olurum zaten yardım ederim sana

Okullar tatil oluyo ya memlekete gidiyonapcaz bakalım onsuz

Sen de izinlisin onunla beraber ama bu akşam kurtulamazsınben de burda olurum zaten yardım ederim sana

ne tatili nezman olcak ?

valla napcaz nevossuz özlerim ben gitmesin

yardimini seve seve kabul ediyorum nevosda gelsin oda yardim etsin gerci kiz bana yardim etmekden bikmisdir

ne tatili nezman olcak ?

valla napcaz nevossuz özlerim ben gitmesin

yardimini seve seve kabul ediyorum nevosda gelsin oda yardim etsin gerci kiz bana yardim etmekden bikmisdir

15 gün sonra gidicem demişti galiba:26lsun gitsin enerji depolasın gezsin aramıza daha enerjik döner

Tamam nevoş gelirse 15 sayfa yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…