15 gün sonra gidicem demişti galiba:26lsun gitsin enerji depolasın gezsin aramıza daha enerjik döner
Tamam nevoş gelirse 15 sayfa yapıyorum
enerji depolayip gelirse 50 sayfami vercen kizahani 10 du faiz kabul etmem haramdir
Zam geldi ben de varım ya benimkiler sayılmıycaksen bol bol yemek yiyip enerji depola rabişim
Enerji depolayıp gelen nevoş daha faydalı olur ben ondan 10 sayfa isterim o 20 yapar
banane banane seninkilerde sayilcakceviz findik fistik enerji yapiyormu
Peki sayılsın
Kahve iç bol bol bu bildiğimiz kahve ama uykun kaçsın
uykum ezman erkenden geldikigece kusumu baykusmum anlamadim
khvesiz caysiz duramam zatenödevlerimi yapip korku filmi izlemeye kacmak istiyorum ondan bikac yardimci dha lazim
Belki sen üzülmeyesin diye ne derdin var neden stres oluyorsun diyorlardır dejavu. Sen bebek çok isterken kanaman olduğunda vah vah tüh tüh deseler senin daha üzüleceğini düşündüklerinden soğukkanlılıkla yaklaşıyorlardır :26::26::26:
Kocam değil kız annem yapıyone anlar benimki mutfak işinden
Kuru fasülye,pilav, zeytinyağlı taze fasülye, zeytinyağlı biber dolması, yayla çorbası menü hazır kim yiycekse bunları
Okullar tatil oluyo ya memlekete gidiyonapcaz bakalım onsuz
Sen de izinlisin onunla beraberama bu akşam kurtulamazsın ben de burda olurum zaten yardım ederim sana
Sen bi de burdan çıkınca korku filmi mi izliyosunbiz kalkarken sen yatıyosun o zaman
gülüm annem o benim sorma şeklinden anlamam mı. Böyle ne derdin var neyi sorun yapıyorsun anlamıyorum diyor ya bebek istedğimi de biliyor hiç sormuyor bile ya kızım ne yaptınız ne ettimiz aşılama diyordun ne oldu bak 1. demedim hiç sormadı bile benimde dertleşmeye ihtiyacım oluyor. Hep kendi dertleri hiç olmazsa aradığında biraz iyi konuşayım demiyor. Tedavisinden dolayı işten ayrıldı 1 senedir evde eşimde bende elimizden geldiğince yardım ediyruz evde sıkılıyormuş ben napıyım koşturuyorum dr dr uğraşıyorum onu düşünüyorum hiçbirşeyi anlatmıyorum aman stres olmasın diye bu ayki aşılamamı iptal edicem daha ne yapayım bilmiyrum hep derdini soran destek olan benim ama bana destek olan yok yengemin çocuğu olmadı o anlyor beni kızıyor anneme de biraz kızı anla kolay değil diye ama yok. Bende insna evladıyım ya öz annem bu insan hep ben mi bakıcam onların gözünün içine. Neyse işte dertlendim yinee..
heee anladım bende yuhh diyordummm..
ohh maşallah kız bir hafta gider bunlar sizee ellerine sağlık anneninbende sosyete mantısı yapıcammm
akşam muhabbet var yanii benim de kafamı dağıtmaya ihtiyacım var zaten..
nisee ben kaçayım da sosteye mantısını yapayımm karnımm acıktıı
hergün degil kiz bazen izliyorumama aradigim filmi bulamadim hatta buraya konu bile actim yine bulamadim
senın topıgı bugun ıhmal ettık sekerım..ama mhr dıye bır densız var onunla kafa bulduk bıraz
pazartesı telafı etmek dılegıyle
Fazla kafa bulmayın banlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?