Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

enerji depolayip gelirse 50 sayfami vercen kiza hani 10 du faiz kabul etmem haramdir

Zam geldi ben de varım ya benimkiler sayılmıycak sen bol bol yemek yiyip enerji depola rabişim

Enerji depolayıp gelen nevoş daha faydalı olur ben ondan 10 sayfa isterim o 20 yapar

Zam geldi ben de varım ya benimkiler sayılmıycak sen bol bol yemek yiyip enerji depola rabişim

Enerji depolayıp gelen nevoş daha faydalı olur ben ondan 10 sayfa isterim o 20 yapar

banane banane seninkilerde sayilcak ceviz findik fistik enerji yapiyormu

Peki sayılsın

Kahve iç bol bol bu bildiğimiz kahve ama uykun kaçsın

uykum ezman erkenden geldiki gece kusumu baykusmum anlamadim

khvesiz caysiz duramam zaten ödevlerimi yapip korku filmi izlemeye kacmak istiyorum ondan bikac yardimci dha lazim

uykum ezman erkenden geldiki gece kusumu baykusmum anlamadim

khvesiz caysiz duramam zaten ödevlerimi yapip korku filmi izlemeye kacmak istiyorum ondan bikac yardimci dha lazim

Sen bi de burdan çıkınca korku filmi mi izliyosun biz kalkarken sen yatıyosun o zaman

gülüm annem o benim sorma şeklinden anlamam mı. Böyle ne derdin var neyi sorun yapıyorsun anlamıyorum diyor ya bebek istedğimi de biliyor hiç sormuyor bile ya kızım ne yaptınız ne ettimiz aşılama diyordun ne oldu bak 1. demedim hiç sormadı bile benimde dertleşmeye ihtiyacım oluyor. Hep kendi dertleri hiç olmazsa aradığında biraz iyi konuşayım demiyor. Tedavisinden dolayı işten ayrıldı 1 senedir evde eşimde bende elimizden geldiğince yardım ediyruz evde sıkılıyormuş ben napıyım koşturuyorum dr dr uğraşıyorum onu düşünüyorum hiçbirşeyi anlatmıyorum aman stres olmasın diye bu ayki aşılamamı iptal edicem daha ne yapayım bilmiyrum hep derdini soran destek olan benim ama bana destek olan yok yengemin çocuğu olmadı o anlyor beni kızıyor anneme de biraz kızı anla kolay değil diye ama yok. Bende insna evladıyım ya öz annem bu insan hep ben mi bakıcam onların gözünün içine. Neyse işte dertlendim yinee..

Kocam değil kız annem yapıyone anlar benimki mutfak işinden

heee anladım bende yuhh diyordummm..

Kuru fasülye,pilav, zeytinyağlı taze fasülye, zeytinyağlı biber dolması, yayla çorbası menü hazır kim yiycekse bunları

ohh maşallah kız bir hafta gider bunlar sizee ellerine sağlık annenin bende sosyete mantısı yapıcammm

Okullar tatil oluyo ya memlekete gidiyonapcaz bakalım onsuz

Sen de izinlisin onunla beraber ama bu akşam kurtulamazsınben de burda olurum zaten yardım ederim sana

akşam muhabbet var yanii benim de kafamı dağıtmaya ihtiyacım var zaten..

nisee ben kaçayım da sosteye mantısını yapayımm karnımm acıktıı

Üzme kendini kuzum bu kadar strese girersen tutacağıda varsa tutmaz

Heee gel akşama sohbet tavan yapcak

[video=youtube;k2nwJaYr4vg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k2nwJaYr4vg[/video]

senın topıgı bugun ıhmal ettık sekerım..ama mhr dıye bır densız var onunla kafa bulduk bıraz
pazartesı telafı etmek dılegıyle

[video=youtube;04HCO8H5qJw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=04HCO8H5qJw[/video]

[video=youtube;UwlHdZWm4G0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UwlHdZWm4G0[/video]

ooyyyyyy oy oy ,bugün hobbiti seyrettim cüce kralı thorini çok beğendim yav,valla ne güzel adam bulmuşlar eğer bir sevgilim olursa adını thorin koycam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…