Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sütlaç yedim midem bulandı çokmu yedim nedir

geçen günde ben yemekhanede yedim işyerinde şekeri falan da yerindeydi ama benimde midem bulanmıştı ben çok tok karına tatlı yiyemem biraz aç gibi olmam lazım söylemesi ayıp eşimin dışarıda işleri vardı gelirken baklava almış bir tane attım ağzıma o zaman şimdi çok doydum biraz sindirmem lazım..

bende yiyemem aç karnına daha güzel gidior aslında tatlı hiç yemesem iyi olacakda iişte bazen canım istiyor

İlgilenmek lazım, her konuda bilgi sahibi olmam lazım, çat çat çarpmam lazım alberte lafları

Eh çatlağım, kabul ediyorum
Sinir ediyorum onu

iyi yapıyorsun canımm çarp tabii sen anlamazsın sen bilmezsin diyemesinn.. Ehh bende çatlağımm kök söktürüyorum benimkine böyle olmak lzım bu adamlara bazen hele bu ara benim koca korkuyor benden tüm sinirimi stresimi ondan alıyorum tamam karıcımm sakin ol dior arıyor bugün çarşıdaydı benim de ses bozuk anlattım kızlara anneme bozulmuştum sesim kötü ya n alayım ne getireyim falan filan işte.. öyle olsunlar boşverr..

Hadi ya tamam karıcım sakin ol mu diyobenimki kodumu oturtturur valla

bende yiyemem aç karnına daha güzel gidior aslında tatlı hiç yemesem iyi olacakda iişte bazen canım istiyor

sütlü tatlılar şerbetlilere göre daha masumdur o kadar da ye canım vücudun ona da ihtiyacı var.. Ben hiç sütlaç denemedim yaa annem gelince yaptırcamm br de kabak tatlısı çok çok güzel yapar ocak sonu yanıma gelecek siparişleri verdim bileee ohh bir hafta ben işteyken yemeklerim hazır olacak

Kesinlikle
yani değilmi

gözdemmmmm
Efendim ablacığım
Ben hep alttayım sen de kal

Hiçte bile, abim kalsın altta sen kalma

Hadi ya tamam karıcım sakin ol mu diyobenimki kodumu oturtturur valla

evettt yok öyle koydu mu oturtma falan sıkar birazz dermişim.. Ya öyle bir mizacı yok benimkinin baştan öyle olsa belki bende öyle alışlırdım hep ona parlamazdım ama öyle değil işte nazım da ona geçiyor hep napayım biliyor o da annem falan yanımda değil anneme dert açamıyorum zaten herkes kendi derdinde kimse kimsenin derdini bilmiyor sanıyorlar hiçbir derdimiz yok bizim. Hassas duygusalım biliyor sinirliysem mutlaka üzgünümdür stresliyimdir bir de o gelse üstüme naparım bilmem ama geçecek inşallah..

Hiç taktik vermiyosunuz ki çıkayım üste

Veriyorum, bizimki hık mık edip söylenmeye başlayınca;
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyn...
Senin yaptığın atar anca benim hayatıma renk katar, sahasında kupa kaldırdığımın adamı diyeceksin, bak nasıl mum oluyor sjksjksjksjksjksjk

Seninki melek melek kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…