Veriyorum, bizimki hık mık edip söylenmeye başlayınca;
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyn...
Senin yaptığın atar anca benim hayatıma renk katar, sahasında kupa kaldırdığımın adamı diyeceksin, bak nasıl mum oluyor sjksjksjksjksjksjk
Hadi ya tamam karıcım sakin ol mu diyobenimki kodumu oturtturur valla
Heeeee mum olur ateşini bana savurur
Sen onu mu bekliyosun
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar boşversene
Elimden gelmeyen-şuan birşey yapamayacağım şeyleri bana söyleyip beni bunaltma dedi bana bugün, iyice koparacağım ipleri o olacak
yok canım selamını aldık ses çıkmadı bi daha
Veriyorum, bizimki hık mık edip söylenmeye başlayınca;
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyn...
Senin yaptığın atar anca benim hayatıma renk katar, sahasında kupa kaldırdığımın adamı diyeceksin, bak nasıl mum oluyor sjksjksjksjksjksjk
Seninki melek melek kıymetini bil
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar boşversene
Elimden gelmeyen-şuan birşey yapamayacağım şeyleri bana söyleyip beni bunaltma dedi bana bugün, iyice koparacağım ipleri o olacak
Aleyküm selam
Çok korktum, oyarsa oysun, herşeyi söyleyeceğim
Hoşgeldin canım
a.slm hoşgeldin naber nasıl gidiyor:26::26:
o kadaaarrrrrr
valla biliyorum tabi canım bir gün höt hötlüğü tıutacak ama ne zaman bakalımm benim şu tedavilerim bitse olumlu olumsuz ne olacaksa olsun yaa. Neyse çalışıyorum da kafam dağılıyor. Ben tüpü yazın yıllık izinde yaptırıcam normalde izin almama imkan yok geniş zamanda olması ve dinlenmem iyi olur yumurta toplamadan itibaren izin alıcam trasnsferde yapılınca dinleririm 14 gün iznim var daha iyi olur ama aşılama turar belki o da annem geleceği için şubat sonuna öbür regliden sonraya kaldıı :26:
canım demek öylee iplerş koparsan ne olacak sen bu adamı seviyorsunn sen çatlak o çatlakk yuvarlanıp gidersiniz..
naber abla
hoşbulduk canım durumlar nasıl
iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor doğum ne zaman
Sena uyutmuştum uyandı zilliuyuyor sanıyorum ne güzel 5 dk sonra gözlerini açıyor
Kesin erteliyosun yani aşılamayı :26:
ertelicem galiba canım yaa annem yanımdayken zor stres olucam aşılama olucma rahat yatamıcam çok bişeyim var sanacak annem o da diken üstünde olacak 1 hafta aman sancın varm ı o bu varm ı diye işe gidicem aklı bende olacak işlem sırasında da dışarıda ağlar falan kesin ne kadar kolay desem de, gidecek soracak sürekli ne zaman test yaptırcam diye o ayrı stres ee benim zaten stresli olmamam lazım annem kasacak benii rahat olmalıyım evet bir aydan beri regl olayımda 2. yaptırayım diye bekliyorum ama napıyım hayırlısı böyledir belki bu arada daha iyi beslenirim, işyerinde işler var ara tatilde onları hallederim bir sürü kitap indir kaldır yapıcam çünkü. İşte diyoru ya hep ben saklayan taraf oluyorum herşeyi içimde yaşıyorum kıyamıyorum ama benim kadar anlayışlı olamıyor çevremdekiler.
Hayırlısı böyleymiş demek ki
öyle.. tekrar 1 a daha bekleyecek olmak zor bak 38. günüm yok daha regl meydan da ya bu ay yumurrta çatlamadı kist oldu ya hormonlar oynadı ne bileyimm 40 a kadar beklicem gidicem doktora geç regl oluyorum bir de üzerine regl olunca bir 40 gün daha beklicem yani neyse ki işyerinde vakit çabuk geçiyor ee öğrenciler tatildeyken işlerimde var geçer heraldee..
Yazın bende de öyle oldu ya yumurta çatlamadı kist olmuş 1,5 ay falan regl olmadım
naber abla
hoşbulduk canım durumlar nasıl
iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor doğum ne zaman
Sena uyutmuştum uyandı zilliuyuyor sanıyorum ne güzel 5 dk sonra gözlerini açıyor
bende de bir ara olmuştu ama baya zamandır olmuyor tedavi sonrası yine büyüdü ama çatlayamadı mı acaba bilmiyorum kii yaa neyse olmazsam dr gidince öğreniriz.
Burada da hava bir acayip dün akşam alışveriş merkezinden geldik lapa lapa kar yağıyordu durdu bugün kapalıydı akşam bardaktan boşanırcasına yağmur yağdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?