Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sağol canım Aslında çok foto çektim ama kk kabul etmiyor bazen eklediklerimi çok sorun yaşadım

Ay kızlarr sanki sabah değilde akşan oluyormuş gibi hava br kararmaya başladı ki bulutlar çöktü hiç sevmiyorum ben şu kışı yaaa.. içim daralıyor bugün zatennn

Sağol canım Aslında çok foto çektim ama kk kabul etmiyor bazen eklediklerimi çok sorun yaşadım

büyüklükten dolayı sorun oluyor canımm.. Bakalım pazara kadar ne tarifler gelecek. bende yapsam mı bir tane acabaa.. :26:

Offf neler var onda

Cevherleri ortaya döksünde bizde yararlanalım yahu.

eet aynen öyle bende arkasındaki özetine baktım kitapçıda ama başka bir kitap almaya gitmitim onu aldım bunu sonra alıcam.

iyiyim tatlımm içimde bir sıkıntı var bugün hemen geçsin istiyorumm..

Hangi kitabı aldın:26::26::26: Eğer çok kitap okuyan biri isen sana bir konu önereyim...

Hayır olsun inşallah.Hayra yor kötü düşünme

Görüşürüz nevoş

İstanbulda yağmurlu

pööffff uyumak vardı şimdiii sıcacık ytağımda anacım bu haftada erken kalkıcam biraz çok işim var evde yaaa.. ama evde olmak bile güzell olsunn çalışıyorum çok şükür bugünlere de ekmeğimizi kazanıyoruz gelecek için çocuğumuz için tabii olursaa olmazsa da çalışır çatır çatırrr yer bir yerlerimi büyütürümmm

Hiç sevmem çok uyumayı çalış çalış

Günaydın
Esennnn sen mi geldin amanınnnnnnnnnn

Günaydın hayalcik...Mayalı kalp ne yahu

Arada döküyo zaten sen kaçırıyosun

Cep telefonu numaramı filan vereyim sizlerede dökmeye başladığında çağırın geleyim hemen

Çok güldüm dejavu ya...Her olumsuz düşüncene bir pozitiflik yaratmışın Gönlünden geçen ne varsa versin rabbim sana inşallah...

Tamam ders başladı diye haber veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…