Handan ablayla ilgili fikirlerim günden güne değişiyor...
yanii uğaştırıcı olduğu belli canım ama fotolar çok netti. Zaten severek yapmak lazı off yne mi emek yapcam diye olursa olmuyor. Vayyy hadi bakalım görücez marifetlerini..
iyi etmişsin çok netti.
görüşürüzz..
eet aynen öyle bende arkasındaki özetine baktım kitapçıda ama başka bir kitap almaya gitmitim onu aldım bunu sonra alıcam.
iyiyim tatlımm içimde bir sıkıntı var bugün hemen geçsin istiyorumm..
Sağol canımAslında çok foto çektim ama kk kabul etmiyor bazen eklediklerimi çok sorun yaşadım
Offf neler var onda
eet aynen öyle bende arkasındaki özetine baktım kitapçıda ama başka bir kitap almaya gitmitim onu aldım bunu sonra alıcam.
iyiyim tatlımm içimde bir sıkıntı var bugün hemen geçsin istiyorumm..
Görüşürüz
Ay kızlarr sanki sabah değilde akşan oluyormuş gibi hava br kararmaya başladı ki bulutlar çöktü hiç sevmiyorum ben şu kışı yaaa.. içim daralıyor bugün zatennn
Arada döküyo zaten sen kaçırıyosunCevherleri ortaya döksünde bizde yararlanalım yahu.
Hangi kitabı aldın:26::26::26: Eğer çok kitap okuyan biri isen sana bir konu önereyim...
Hayır olsun inşallah.Hayra yor kötü düşünme
Görüşürüz nevoş
İstanbulda yağmurlu
Günaydın
Esennnn sen mi geldin amanınnnnnnnnnn
Arada döküyo zaten sen kaçırıyosun
Esuş özledim seni yaaaaa
pööffff uyumak vardı şimdiii sıcacık ytağımda anacım bu haftada erken kalkıcam biraz çok işim var evde yaaa.. ama evde olmak bile güzellolsunn çalışıyorum çok şükür bugünlere de ekmeğimizi kazanıyoruz gelecek için çocuğumuz için tabii olursaa olmazsa da çalışır çatır çatırrr yer bir yerlerimi büyütürümmm
günaydın tatlımmmm
yesss . muhteşeme bi bakiim dedim neler yazmışlar diyenasılsın tatlım???
kuzummmm
Günaydın
Esennnn sen mi geldin amanınnnnnnnnnn
Arada döküyo zaten sen kaçırıyosun
pööffff uyumak vardı şimdiii sıcacık ytağımda anacım bu haftada erken kalkıcam biraz çok işim var evde yaaa.. ama evde olmak bile güzellolsunn çalışıyorum çok şükür bugünlere de ekmeğimizi kazanıyoruz gelecek için çocuğumuz için tabii olursaa olmazsa da çalışır çatır çatırrr yer bir yerlerimi büyütürümmm
Günaydın hayalcik...Mayalı kalp ne yahu
Cep telefonu numaramı filan vereyim sizlerede dökmeye başladığında çağırın geleyim hemen
Çok güldüm dejavu ya...Her olumsuz düşüncene bir pozitiflik yaratmışınGönlünden geçen ne varsa versin rabbim sana inşallah...
Kahvaltı yapıyorum bal kaymak yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?