Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam kislar
tldn giriyorum yine cok zorlaniyorum:)
Fallen albumundeki ikinci sayfa sondan ikinci gelinlige bayildim cok guzel ya

silmesin okusun beyfendi belki akli basina gelir

fazla kiymet veriyorsunuz su erkeklere onlarda sisiyor inmek bilmiyor aciyi ceken siz oluyorsunuz,yapma kuzum annen seni bu acilari yasayasinmi diye dünyaya getirdi

Silmiyo zaten sizin ödevleriniz sayesinde gerilerde kalcak

Yok izlemedim akşam eşim maç izliyodu:26: heeee şey dimi sarp
Ay ivit
Canım benim Afiyet olsun bize
Hadi gidelim
silmesin okusun beyfendi belki akli basina gelir

fazla kiymet veriyorsunuz su erkeklere onlarda sisiyor inmek bilmiyor aciyi ceken siz oluyorsunuz,yapma kuzum annen seni bu acilari yasayasinmi diye dünyaya getirdi
Ya rabiş ben şişirmem bunun egosunuda bu zaten şişik, çok cool'dur burnundan kıl aldırmaz

ve la havlevale de sakin ol az dolmuşun cok...
nolduki

Bende silmem zaten rabiş, çokta umrumda, allah allah, elim ayağım titriyor sinirden benim ya
Allah Allah noldu kardisim
Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorum
Şimdi ben diycektim geçelim şu konuyu diye
Yahangi konuyu

Neyi ya neyiiiiiii :) :) :)

Şu ortaaaam'ın finlicanı gelsinde türkiyeye arkadaşı varsa laponcan diye onu da ben alayım bari

nolduki

Allah Allah noldu kardisim

Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorum

Yahangi konuyu

Neyi ya neyiiiiiii :) :) :)
Canım topiğimizin sahibi bize her gece 40 sayfa ödev veriyorİstersen kaç kurtar kendini

selam millet ben de bi sahlep alıyım....

ama çıkacam çok durmayacam,spordan geldim ,dışarda yemiştim yemeğimi, banyo yaptım şimdi de evi biraz toparlayım ,bi de eşyalarımı hazırlayım yarın eskişehire gidicem iş çıkışı.Bi de kitap okuyacam daha.

gözdoşum üzülme cnm yaa biz kadınlar hep üzülmek zorundamıyız hep herşeyi biz alttan almak zorundamıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…