Sakarya Fırat'ın yeni komutanı işte, geldi ya yeni, dün akşam ki bölümü izlemedinmi
Eki Görüntüle 608510
Ilgazdaki yeni evimde bahçede bir sahlep içelim hadi hepberaber sinirimiz geçsin
Eki Görüntüle 608510
Ilgazdaki yeni evimde bahçede bir sahlep içelim hadi hepberaber sinirimiz geçsin
O kimya gözdoş sil
Bende silmem zaten rabiş, çokta umrumda, allah allah, elim ayağım titriyor sinirden benim ya
Selam kislar
tldn giriyorum yine cok zorlaniyorum:)
Fallen albumundeki ikinci sayfa sondan ikinci gelinlige bayildim cok guzel ya
Selam kislar
silmesinokusun beyfendi belki akli basina gelir
fazla kiymet veriyorsunuz su erkeklereonlarda sisiyor inmek bilmiyor aciyi ceken siz oluyorsunuz,yapma kuzum annen seni bu acilari yasayasinmi diye dünyaya getirdi
Ay ivitYok izlemedim akşam eşim maç izliyodu:26: heeee şey dimi sarp
Canım benim
Hadi gidelimOffff ne güzel
Ya rabiş ben şişirmem bunun egosunuda bu zaten şişik, çok cool'dur burnundan kıl aldırmazsilmesinokusun beyfendi belki akli basina gelir
fazla kiymet veriyorsunuz su erkeklereonlarda sisiyor inmek bilmiyor aciyi ceken siz oluyorsunuz,yapma kuzum annen seni bu acilari yasayasinmi diye dünyaya getirdi
Selam kislar
Ay ivit
Canım benimAfiyet olsun bize
Hadi gidelim
Ya rabiş ben şişirmem bunun egosunuda bu zaten şişik, çok cool'dur burnundan kıl aldırmaz
noldukive la havlevale de sakin ol az dolmuşun cok...
Allah Allah noldu kardisimBende silmem zaten rabiş, çokta umrumda, allah allah, elim ayağım titriyor sinirden benim ya
Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorumGözdoş tatlım kız, söyle, dök içini ohhh ne çok biriktirmişsin sen ya taş olsa dayanmaz çatlarr be gülümm..Ama sil o söylediklerini olur mu bak okur arar bişi söyler aman diyim yanii nolurrr.. İyi oldu böyle içini döktüğünnn..
Yahangi konuyuŞimdi ben diycektim geçelim şu konuyu diye
Hadi kapatalım
Eki Görüntüle 608510
Silmiyo zaten sizin ödevleriniz sayesinde gerilerde kalcak
Canım topiğimizin sahibi bize her gece 40 sayfa ödev veriyornolduki
Allah Allah noldu kardisim
Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorum
Yahangi konuyu
Neyi ya neyiiiiiii:) :) :)
Hadi ne güzel olur hepimiz orda toplansak
Şu ortaaaam'ın finlicanı gelsinde türkiyeye arkadaşı varsa laponcan diye onu da ben alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?