Yok benim bu durumu içime sindirmede, kabullenmede bir sıkıntım var nevoş bunu iyice kanıksadım artık. Yok abi gizli olayına gelemiyorum, gayet net biriyim ben nereden buldu beni bu durum ya, saçımı başımı yolacağım
Silmiyorum işte, okursa okusun banane ondan mı korkacağım, armut ne olacak!!!!!!!!!!!!!
yok kiz ne kacmasi acilirim birazdan
bu saat bebelerin uyuma saati benim icinde gece yeni basliyor canim
yok canim hasta degilim fazla yemenin verdi miyisiklik istecay icsem kendime gelirim
ben sevgi ablayi merak ettim erken uyuyor kcta uyandini bilen varmi ?
Patlasın!
Ya yok ben çekemem. Vallahi çekemem...
Bu nedir ya ? Bir sen mi kaldın kardeşim demezler mi adama! Bitirdi beni be...Kuşkulu, arpacık kumrusu gibi düşünen biri oldum. Tv'de bir terör olayı çıkar kulak kesilirim, görevde olmuş olur yani ulaşamayacak durumdayımdır, 3-4 gün geberirim üzüntüden isimler belli olana kadar. Taşikardi hastası olacağım onun yüzünden. Ulan değermi ?
Çok lazımsa bu aşk için çarpıntı 5-6 fincan kahve içer o çarpıntıyı yaratırım ben...
Adam diyorki ben 3 yıl önce 2 ay izine çıktım annemde oğlum bırak çok üzülüyorum diyordu, düşündüm iki ay başka birşey yapacak olsam elektrik müh. aynı zamanda ya, bir şirkette düşünemedim kendimi...Bu memleketin doğusuda bu vatan parçası içinde ve hizmet bekler. Bize ne yaaaa! Bıktım be, bir sen mi varsın şuuursuz! Okursan oku ahanda bunları. Yeter be!!!!!!!!!!!!!
Silmiyorum işte, okursa okusun banane ondan mı korkacağım, armut ne olacak!!!!!!!!!!!!!
bi gün görcek ama o psikopatlığı
yine geldimmm sıkıldım yatmaktan
Geldi uyuyo
Ya ben böyle bir insan değilim, gördünüz resmimi gözlerimin içi güler benim, ben bunaldım artık ya, sevgi yetmiyor bir yere kadar....Ben bunu düşünmekten, acaba bu gece uyudumu, pusuyamı düştüler, üşüdümü, ayağı su aldımı, kaç gün sonra gelecek, orada kar kaç meredir sorularıyla boğuşmaktan yoruldum...Bu durumun gizli kalması gerektiğinden de yoruldum, gelmiş bugün öğleden sonra görevden birde üste çıkar gibi, ''-suratla yollanıyorum suratla karşılanıyorum, keşke geldiğimde hoşgeldin nasılsın deseydin, direkt hesap sormalar sitemler... herneyse ben alıştım zaten, hiç uzatmayalım, uykusuzum iki gündür uyuyorum ben..''
ya ölürmüsün öldürürmüsün, bıktım ya, gerçekten bıktım ya............Bıktııııııııııııııııııııım
Bilmiyorum, belki...burayi okuyormu :26:
Alışamıyorum, olmuyorCanım haklısın kayboluyor nerde ne yapıyor diye aklın kalıyor ama diyorum ya böyle yaşamaya ya alışacaksın ya alışacaksın
Ya yok, kalsın, delikanlı insan yazdığını silmez, çok korktum sanki, alçımı çıkarıp atasım var, daral geldi, of çok sinirliyim uzunca bir zamandır bu kadar sinirlenmemiştim hiçbirşeye, öfkem kulaklarımdan çıkıyor yemin ederimCanım arkadaşım sil
Melek canım sende alıntıyı sil
Git yap çayını hadi
Sevgi abla bildiğim geç kalkıyo:44::44:
Rabiş alıntıyı sil
O kimAltan BarutYüzbaşı Altan Barut
hem erken yatiyor hemde gec kalkiyorben kendimi uykucu bilirdim
eger okuyorsa eniste silmicem,kiz icine nereye kadar atcak döksün hepsini
Bilmiyorum, belki...
Alışamıyorum, olmuyor
Ya yok, kalsın, delikanlı insan yazdığını silmez, çok korktum sanki, alçımı çıkarıp atasım var, daral geldi, of çok sinirliyim uzunca bir zamandır bu kadar sinirlenmemiştim hiçbirşeye, öfkem kulaklarımdan çıkıyor yemin ederim
hem erken yatiyor hemde gec kalkiyorben kendimi uykucu bilirdim
eger okuyorsa eniste silmicem,kiz icine nereye kadar atcak döksün hepsini
Bilmiyorum, belki...
Alışamıyorum, olmuyor
Ya yok, kalsın, delikanlı insan yazdığını silmez, çok korktum sanki, alçımı çıkarıp atasım var, daral geldi, of çok sinirliyim uzunca bir zamandır bu kadar sinirlenmemiştim hiçbirşeye, öfkem kulaklarımdan çıkıyor yemin ederim
O kimya gözdoş sil
Ama ilaç kullanıyo galiba ondan olabilir
Neyse biz bu gece üstüne 40 sayfa yapar kapatırız
Bende silmem zaten rabiş, çokta umrumda, allah allah, elim ayağım titriyor sinirden benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?