Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım haklısın kayboluyor nerde ne yapıyor diye aklın kalıyor ama diyorum ya böyle yaşamaya ya alışacaksın ya alışacaksın

Silmiyorum işte, okursa okusun banane ondan mı korkacağım, armut ne olacak!!!!!!!!!!!!!

Git yap çayını hadi

Sevgi abla bildiğim geç kalkıyo:44::44:

burayi okuyormu :26:

yine geldimmm sıkıldım yatmaktan

iyi ettin hoşgeldinn..

uyusu uyusun da karışmasın sanaa..

canım onun işi de kolay değil aslında o da iyi değil belli ki nereye gideceğin blmiyor ne olacak bilmiyor ama seninde aklın onda işte sen içten içe düşüneceksin ama ona yansıtmayacaksın ama aramadığı sormadığı zaman geriliyor insan işte sormamak mümkün mü. Bak sen şimdilerde alıngansın herzamanki durumu olsa bile sen daha da çok yadırgıyorsun. Hele sen bir iyileş zamanı bol olunca güzellikle de konuşursunuz ama işte işi bu güzeliim işinden de vazgeçmez senden de. Birşeyleri göze aldıysan alışacaksın be gülüm bunlara kaç tane asker eşi var işte bu sorunları yaşayan ama bekleyen. Napıcann.. Uyu dinlen şu anda kafanı boşalt hiçbirşey düşünmeee..

burayi okuyormu :26:
Bilmiyorum, belki...
Canım haklısın kayboluyor nerde ne yapıyor diye aklın kalıyor ama diyorum ya böyle yaşamaya ya alışacaksın ya alışacaksın
Alışamıyorum, olmuyor
Canım arkadaşım sil
Melek canım sende alıntıyı sil
Ya yok, kalsın, delikanlı insan yazdığını silmez, çok korktum sanki, alçımı çıkarıp atasım var, daral geldi, of çok sinirliyim uzunca bir zamandır bu kadar sinirlenmemiştim hiçbirşeye, öfkem kulaklarımdan çıkıyor yemin ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

ve la havlevale de sakin ol az dolmuşun cok...

hem erken yatiyor hemde gec kalkiyor ben kendimi uykucu bilirdim

eger okuyorsa eniste silmicem,kiz icine nereye kadar atcak döksün hepsini

Bende silmem zaten rabiş, çokta umrumda, allah allah, elim ayağım titriyor sinirden benim ya

Gözdoş tatlım kız, söyle, dök içini ohhh ne çok biriktirmişsin sen ya taş olsa dayanmaz çatlarr be gülümm..Ama sil o söylediklerini olur mu bak okur arar bişi söyler aman diyim yanii nolurrr.. İyi oldu böyle içini döktüğünnn..

Neyse biz bu gece üstüne 40 sayfa yapar kapatırız

Ilgazdaki yeni evimde bahçede bir sahlep içelim hadi hepberaber sinirimiz geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…