Ben sana ersini ayarlıycamŞu ortaaaam'ın finlicanı gelsinde türkiyeye arkadaşı varsa laponcan diye onu da ben alayım bari
Bu kafayla içsek bi kadehte hepimiz sarhoş oluruz zatenvalla toplanalım içelim dertleşelim gerçi bana sıcak şarapta uyardı yani of çok canım sıkılıyor benimde ama belli bir neden yok içim sıkılıyor işte..
cikcam zaman gözdenin yazdi msjlari alinti yapip cikicamokusun okusunda birazda o sinir olsun
kac sayfa ödevimiz kaldi ömür
gözdoşum üzülme cnm yaa biz kadınlar hep üzülmek zorundamıyız hep herşeyi biz alttan almak zorundamıyız
Canım topiğimizin sahibi bize her gece 40 sayfa ödev veriyorİstersen kaç kurtar kendini
Ben sana ersini ayarlıycam
Bu kafayla içsek bi kadehte hepimiz sarhoş oluruz zaten
28159 da bitcek
selam millet ben de bi sahlep alıyım....
ama çıkacam çok durmayacam,spordan geldim ,dışarda yemiştim yemeğimi, banyo yaptım şimdi de evi biraz toparlayım ,bi de eşyalarımı hazırlayım yarın eskişehire gidicem iş çıkışı.Bi de kitap okuyacam daha.
selam millet ben de bi sahlep alıyım....
ama çıkacam çok durmayacam,spordan geldim ,dışarda yemiştim yemeğimi, banyo yaptım şimdi de evi biraz toparlayım ,bi de eşyalarımı hazırlayım yarın eskişehire gidicem iş çıkışı.Bi de kitap okuyacam daha.
julim hosgeldin,bugün nasilsin ? antonyodan haber varmi ?
Hadi gidelimHadi ne güzel olur hepimiz orda toplansak
Ben benimkine sinirlendim biraz saydımda onu söylüyorlarnolduki
Allah Allah noldu kardisim
Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorum
Yahangi konuyu
Neyi ya neyiiiiiii:) :) :)
Hocayım ben ne şarabıvalla toplanalım içelim dertleşelim gerçi bana sıcak şarapta uyardı yani of çok canım sıkılıyor benimde ama belli bir neden yok içim sıkılıyor işte..
Eskişehirde ne var ortaaam, annenler gittilermi ki ?selam millet ben de bi sahlep alıyım....
Ya ben alttan alan bir tip değilimki ya culiciğimgözdoşum üzülme cnm yaa biz kadınlar hep üzülmek zorundamıyız hep herşeyi biz alttan almak zorundamıyız
Onu demiyo gözdoşun durumu soruyo
Olalımolalım zaten yaaa
hayırlı geceler hepinize görüşmek üzere kızlar
efsanevi finlican neverman
Selam çok işin varmış
H
Hocayım ben ne şarabı
Ben sana ersini ayarlıycam
Ben onu söylemek istemedim başa dönüyoruz gözdoşun mesajını deşifre ediyoruz diyeBak merak uyandırdın daha çok yapmak gerekecek
Onu demiyo gözdoşun durumu soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?