Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Şu ortaaaam'ın finlicanı gelsinde türkiyeye arkadaşı varsa laponcan diye onu da ben alayım bari
Ben sana ersini ayarlıycam
valla toplanalım içelim dertleşelim gerçi bana sıcak şarapta uyardı yani of çok canım sıkılıyor benimde ama belli bir neden yok içim sıkılıyor işte..
Bu kafayla içsek bi kadehte hepimiz sarhoş oluruz zaten
cikcam zaman gözdenin yazdi msjlari alinti yapip cikicam okusun okusunda birazda o sinir olsun

kac sayfa ödevimiz kaldi ömür

28159 da bitcek

Hoşgeldin
Eki Görüntüle 608565
Hayırlı yollar olsun

Selam çok işin varmış

Hadi ne güzel olur hepimiz orda toplansak
Hadi gidelim
nolduki

Allah Allah noldu kardisim

Ya nolduu bana da anlatin tlfden giriyorum diger sayfalari uzun uzun dolasamiyorum

Yahangi konuyu

Neyi ya neyiiiiiii :) :) :)
Ben benimkine sinirlendim biraz saydımda onu söylüyorlar
valla toplanalım içelim dertleşelim gerçi bana sıcak şarapta uyardı yani of çok canım sıkılıyor benimde ama belli bir neden yok içim sıkılıyor işte..
Hocayım ben ne şarabı
Eskişehirde ne var ortaaam, annenler gittilermi ki ?
gözdoşum üzülme cnm yaa biz kadınlar hep üzülmek zorundamıyız hep herşeyi biz alttan almak zorundamıyız

Ya ben alttan alan bir tip değilimki ya culiciğim

Ben sana ersini ayarlıycam

Kandırıkçıııııııııııııııııı, nan abimiz popüler biz burada elin popülaritesiz adamına aşık oluyoruz, abime söyle tayançın numarasını bulsun, yollasın bana onu istiyorum ben, gerçi o da dulmuş, annem dul diye vermez beni ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…