Biliyoruzbenim en zayif zaafimda yemek
yahu yaklışıyor mu sana bu sözler görende ömür boyu sürecek sanır öyle olanlar bile nasıl tutunuyorlar hayata seninki geçici takma kafana.
yuhhhhnasıl gidicen kızım çok kalabalık olur daha girdi vizyonaaa
efet hani but yerler yaaa böylee iştahla şapırdataraktannn...
bende doğumgünümde yemeğe gidicez onu çeker koyarımm 28 indee.topiğe layık olmaya çalışıyoruz herhalde ismimizi haketmemiz lazımm
ama al önlemini canım yaa böyle şeylerde kalırsın karanlıkta yakınında kolay ulaşabileceğin bir yerde olsunn.. Fenerler var çok güzel mesela küçk benim çantamda vardır hep birtane işten geldiğimizde kesilmiş oluyor bazen merdivenleri çıkmak için kullanıyorum iyi de aydınlatıyor küçük ama etkili
bende Şahan'a ısınamadım ama vakit geçirmek için gittik hep eşimim de ısrarıyla Celal İle Ceren'e gider miyiz bilmiyorum pek istemiyorum ama belki pazar günü.
ohh ne güzel değerlendir işte kızım herşey ayağına geliyor yaaa..
Ablam almış bilet ne yapayım :26:yahu yaklışıyor mu sana bu sözler görende ömür boyu sürecek sanır öyle olanlar bile nasıl tutunuyorlar hayata seninki geçici takma kafana.
yuhhhhnasıl gidicen kızım çok kalabalık olur daha girdi vizyonaaa
efet hani but yerler yaaa böylee iştahla şapırdataraktannn...
bende doğumgünümde yemeğe gidicez onu çeker koyarımm 28 indee.topiğe layık olmaya çalışıyoruz herhalde ismimizi haketmemiz lazımm
ama al önlemini canım yaa böyle şeylerde kalırsın karanlıkta yakınında kolay ulaşabileceğin bir yerde olsunn.. Fenerler var çok güzel mesela küçk benim çantamda vardır hep birtane işten geldiğimizde kesilmiş oluyor bazen merdivenleri çıkmak için kullanıyorum iyi de aydınlatıyor küçük ama etkili
bende Şahan'a ısınamadım ama vakit geçirmek için gittik hep eşimim de ısrarıyla Celal İle Ceren'e gider miyiz bilmiyorum pek istemiyorum ama belki pazar günü.
ohh ne güzel değerlendir işte kızım herşey ayağına geliyor yaaa..
Ona kızamıyorum, kan çekiyor
Hoşgeldinnnnn canııııım naber, bizde gittik ömürrrle, bayağı belaltıydı ama fazlasıyla güldüm bende, en çokta faruuuuuuuuuuuuk eczanesi kısmına
Selam
Dün akşamda portakal yemişsin
Benim de karnım acıktı bi çorbayla duruyorum:26:
bizde severiz yazdin ya tam ben sana sorcaktim aradim bi film var ,konu bile actim bulamadim
sen kistim var demisdin galiba demi :44:
Biliyoruz
Evet bi şey alayım sonra korkuyorum:18::18:bizim apartman boş bi de:18::18:
Ablam almış bilet ne yapayım :26:
kizlar kisa bi BDVye bakip gelecegim mune uyuyordur bu saate
söyle bana bakıyım hangi film biliyorumdr belki.. Ben inli cinli filmlerden korkuyorum çok yoksa zombi falan korkuyotmuyor benii. evet kisstim varmış bu ay yumurtlama zamanı oldu sanırım çatlamadı yumurta kiste dönüştü regl 44 mü ne oldu yok 3 gündür söktürücü içiyorum işte regl olunca dr gidicem yinee muayene edecek.
Geçti artık acıktığımı çok geç hissettimvalla ben ayrım yapamıcam çoğuna güldümmm
aferin sanaa ben yedimde ikinciye acıkacağım nerdeysee..
söyle bana bakıyım hangi film biliyorumdr belki.. Ben inli cinli filmlerden korkuyorum çok yoksa zombi falan korkuyotmuyor benii. evet kisstim varmış bu ay yumurtlama zamanı oldu sanırım çatlamadı yumurta kiste dönüştü regl 44 mü ne oldu yok 3 gündür söktürücü içiyorum işte regl olunca dr gidicem yinee muayene edecek.
Sevme, tut kendini
ne var bdv dee hıııı
kizlar kisa bi BDVye bakip gelecegim mune uyuyordur bu saate
sen kiyamazsin bana
Nasılda biliyohadi bugün ödev yok serbestsin
geldim bi konu var onu takip edebilirimsagol canim dilan hanimi izliyecektim bugün nevosa birakir kacardim ödevi
bazi kaynanalar insani acaip sinir ediyorbirakin ciftleri mutlu olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?