Neymiş o konu canım bu saatlerde pek hayırlı bi konu olmaz
Evet ne isterler anlamam :26::26:
hayirli olmaz tabiki icinde cadi kaynana varken
bende anlamiyorum,oglunumu paylasamiyon al dizinin dibinde oturt genc kizin hayallerini yasamini gelecegini öldürme
konum burda canim
http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/584099-korku-filmi-ariyorum.html
zombiler benide korkutmuyor ama biraz mide bulantisi yapiyor
sogan kürü yapanlarin cogu söküldünü söylüyor
bdvye ugrayip geliyorum
Kib yaparız gelir
meraba canım nasılsın görüşmeyeli,moralin keyfin nasıl?hangi aşamadasın şimdi?
rabişim ben o filmi izledim sölim mi adını
Kötülükten ne anlar bu insanlar anlamıyorum ben :26:kendileri kaynanadan çektiyse gelinlerine özellikle yapıyolar:26:
hayirli olmaz tabiki icinde cadi kaynana varken
bende anlamiyorum,oglunumu paylasamiyon al dizinin dibinde oturt genc kizin hayallerini yasamini gelecegini öldürme
filmin adini biliyonda bana niye demiyon julim
bende anlamiyorum,kendileri cekmis yni aciyi gelinde yasicak mutlu olmak varken niye
oglumu büyütüp bu yasa getirdim,kizin anasi napti lottodanmi tutturdu
gelin yemek yapmaz bilasik yikamaz evimi temizlemez üstelikde bunu diyenlerin kendi kizida var demezlermi git kizlarini cagir yok o gelin hizmetci köle
yok canımm oturturlar mıı gelin alcak ki birine zulmedebilsin sözünü geçirsin iş yaptırsın kullansın vs. Haa bazen sudan sebebten yazanlarda oluyor çok herşeye artniyetli bakanlarda var en baştan anti kaynanacılar ama birbirini tanımak için zaman vermeli insanlar birbirlerine çok çok kötülük olmadığı sürece bir süre iyi niyet göstermek gerek yüz göz olunmamalı ama asla o zaman geri dönüşü olmuyor beni de kaynanam istemiyordu neler neler dedi ilk evlendiğimizde sustum beni bir tanısın eşime sevgimden emin olsun dedim hep eşime cevap verdirdim tabii eşlere çok iş düşüyor burada şimdi kızım der başka bişi demez. Bir oğlu da Amerikada birde ordan evlendi ben tel gelin kaldım yanında.
rabişimmmm
omuteşem filmin adı The Cabin in the Woods’
yok canımm oturturlar mıı gelin alcak ki birine zulmedebilsin sözünü geçirsin iş yaptırsın kullansın vs. Haa bazen sudan sebebten yazanlarda oluyor çok herşeye artniyetli bakanlarda var en baştan anti kaynanacılar ama birbirini tanımak için zaman vermeli insanlar birbirlerine çok çok kötülük olmadığı sürece bir süre iyi niyet göstermek gerek yüz göz olunmamalı ama asla o zaman geri dönüşü olmuyor beni de kaynanam istemiyordu neler neler dedi ilk evlendiğimizde sustum beni bir tanısın eşime sevgimden emin olsun dedim hep eşime cevap verdirdim tabii eşlere çok iş düşüyor burada şimdi kızım der başka bişi demez. Bir oğlu da Amerikada birde ordan evlendi ben tel gelin kaldım yanında.
Ben yaşadım onlarda yaşasın diyolar heralde:26:çok şükür kayınvaldemden hiç çekmedimeşime karşıda hep korumuşlardır beni
Wili geldi kızçeler ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler
Maşallah maşallahnazar değmesin
Wili geldi kızçeler ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler
yok julim o film degil yardimin icin tskler canim
sudan sebebtende oluyor onlari katmiyorum bile,son zamanlarda okadar okuyorumki kaynan yüzünden yikilan yuvalari üzülüyorumgerci adamda is biter dengeyi sayglasa ana kuzularin evde kalmasi icin dua ediyorum... amin
benim kaynanmlada sorunum olmadi birde uzakta yasiyor
bende çıkıyorum belim çok ağrıyor yaa regl gelecek artık belli off gelsin de rahatlayayım menapozda gibi hissetmeye başladım kendimi koskoca 44 gün yaaa ne demek.. İyi geceleerrr kızlarrrr
Günaydınlarrrrrriyi hafta sonları hepinizee ..
Günaydın ablacım
Günaydınnnnnn şekercimmmmm
Begüş kalktı şimdi bende çıkarım kahvaltımızı yaparız
Tamam ablacım afiyet olsun
Benim kızlar hala uyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?