Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hayirli olmaz tabiki icinde cadi kaynana varken

bende anlamiyorum,oglunumu paylasamiyon al dizinin dibinde oturt genc kizin hayallerini yasamini gelecegini öldürme

Kötülükten ne anlar bu insanlar anlamıyorum ben :26:kendileri kaynanadan çektiyse gelinlerine özellikle yapıyolar:26:

eevt öyleymiş ama yapmadım hiç belki bu ay yaparım regl geldikten sonraaa nasıl içeceksemm.. zaten dr verdiği söktürücüyü kullanıyorum.

Kib yaparız gelir

eveettt yaşasın kötülükkk

meraba canım nasılsın görüşmeyeli,moralin keyfin nasıl?hangi aşamadasın şimdi?

valla hiçbir aşamada değilim 44 gün oldu regl gelmedi 41. günü dr gittim kist olmuş. Söktürücü verdi kan testi de yaptı gebelik yok beklemiyordum zaten ama hiç bu kadar uzamamıştı yaa.. Regl olunca yine gidicem bir muayeneye hormon bakar belki bilmiyorum aslında regl olunca 2. aşıolamaya geçecektim ama ocan sonu annem gelecek stres olmak istemiyorum o varken beni de stres yapacak rahat olayım istiyorum bir ay daha ertlicem aşılamayı ben iyice bir sökülsün bu halde iğnelere başlmayayım dr da uygun gördü.

rabişim ben o filmi izledim sölim mi adını

filmin adini biliyonda bana niye demiyon julim

Kötülükten ne anlar bu insanlar anlamıyorum ben :26:kendileri kaynanadan çektiyse gelinlerine özellikle yapıyolar:26:

bende anlamiyorum,kendileri cekmis yni aciyi gelinde yasicak mutlu olmak varken niye

oglumu büyütüp bu yasa getirdim,kizin anasi napti lottodanmi tutturdu

gelin yemek yapmaz bilasik yikamaz evimi temizlemez üstelikde bunu diyenlerin kendi kizida var demezlermi git kizlarini cagir yok o gelin hizmetci köle

rabişimmmm

omuteşem filmin adı The Cabin in the Woods’

hayirli olmaz tabiki icinde cadi kaynana varken

bende anlamiyorum,oglunumu paylasamiyon al dizinin dibinde oturt genc kizin hayallerini yasamini gelecegini öldürme

yok canımm oturturlar mıı gelin alcak ki birine zulmedebilsin sözünü geçirsin iş yaptırsın kullansın vs. Haa bazen sudan sebebten yazanlarda oluyor çok herşeye artniyetli bakanlarda var en baştan anti kaynanacılar ama birbirini tanımak için zaman vermeli insanlar birbirlerine çok çok kötülük olmadığı sürece bir süre iyi niyet göstermek gerek yüz göz olunmamalı ama asla o zaman geri dönüşü olmuyor beni de kaynanam istemiyordu neler neler dedi ilk evlendiğimizde sustum beni bir tanısın eşime sevgimden emin olsun dedim hep eşime cevap verdirdim tabii eşlere çok iş düşüyor burada şimdi kızım der başka bişi demez. Bir oğlu da Amerikada birde ordan evlendi ben tel gelin kaldım yanında.

Ben yaşadım onlarda yaşasın diyolar heralde:26:çok şükür kayınvaldemden hiç çekmedimeşime karşıda hep korumuşlardır beni

Maşallah maşallah nazar değmesin

Wili geldi kızçeler ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler

rabişimmmm

omuteşem filmin adı The Cabin in the Woods’

yok julim o film degil yardimin icin tskler canim

sudan sebebtende oluyor onlari katmiyorum bile,son zamanlarda okadar okuyorumki kaynan yüzünden yikilan yuvalari üzülüyorum gerci adamda is biter dengeyi sayglasa ana kuzularin evde kalmasi icin dua ediyorum... amin

Ben yaşadım onlarda yaşasın diyolar heralde:26:çok şükür kayınvaldemden hiç çekmedimeşime karşıda hep korumuşlardır beni

benim kaynanmlada sorunum olmadi birde uzakta yasiyor

Maşallah maşallah nazar değmesin

evet canım nazar değmesin hiçbirimizeeee

Wili geldi kızçeler ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi geceler

tamam canımm iyi gecelerrr ben gündüz giremem işlerim var yine akşam ancak öptümmm..

Tabii ki eşte bitiyor beni eşim korumasaydı aman annemdir boşver he de geç deseydi ya da sen taktın anneme falan annesi devam ederdi koruyan olmayınca cesaret alırdı ama ben eşime rahatsız olduğum konuları söyledim alttan altan hep o cevap verdi ben hiç yüz göz olmadım yosa zaten olmazdı daha ehh sonra yavaş yavaş düzeldi çok şükür.

bende çıkıyorum belim çok ağrıyor yaa regl gelecek artık belli off gelsin de rahatlayayım menapozda gibi hissetmeye başladım kendimi koskoca 44 gün yaaa ne demek.. İyi geceleerrr kızlarrrr

bende çıkıyorum belim çok ağrıyor yaa regl gelecek artık belli off gelsin de rahatlayayım menapozda gibi hissetmeye başladım kendimi koskoca 44 gün yaaa ne demek.. İyi geceleerrr kızlarrrr

sanada iyi geceler canim

sicak tut kendini bu sogukta agrin daha cok olur yoksa, ALLAHA emanetsin

iyi geceler topic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…