Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydın

Aslında hiç keyfim yok ama toparlamaya çalışcam dünden beri bi tuhaflık var üzerimde:26:

Olmuş mu
Giyindim şimdi ay sıcakda basıyo bana utanmasam askılı giycem

Günaydın ablaaa bu yoğurtlu etimek salatası hani demiştin ya kızım yapar belki

ömür çok güzel görünüyor ben böyle tahmin etmemişdim tarifini nevoş vermişti ama

ömürcüm banada ateş basıyor çatlıyorum yine bişeylerim yükseldi galiba

ömür çok güzel görünüyor ben böyle tahmin etmemişdim tarifini nevoş vermişti ama

ömürcüm banada ateş basıyor çatlıyorum yine bişeylerim yükseldi galiba

Bu çok güzel oluyo abla ben kolay kolay her şeyi beğenmem biliyosunuz

Bana da oluyo hava sıcak kapatcam kombiyi hasta olcam diye korkuyorum

Selamlar

Ömür ellerine sağlık bende denicem bu etimek salatasını

Nevreste topik açmışın hayırlı olsun

Benim sırtımda bir batma var nedenini bilmediğim

sanada iyi geceler canim

sicak tut kendini bu sogukta agrin daha cok olur yoksa, ALLAHA emanetsin

iyi geceler topic

valla sıcak tutmaya çalışıyorumm ev sıcak oluyor zaten de bu ara hava sıcaklığı yükseldi hava kapalı olsa da bizimde merkezi sistem havanın sıcaklığına göre yanıyor bugün ve yarında çok işim var evde dikkat etmem lazım evet tam regl olacakken ne zaman gelecekse artık hala ortalarda yok.

Günaydınlarrrrrr iyi hafta sonları hepinizee ..

Günaydıınnn..

Günaydınnnnnn şekercimmmmm

Begüş kalktı şimdi bende çıkarım kahvaltımızı yaparız

afiyetlerr olsunn.

ooff süperrr gözüküyor kızımm cevher var sende bak diyim sana geliştir kendini

Günaydın

Aslında hiç keyfim yok ama toparlamaya çalışcam dünden beri bi tuhaflık var üzerimde:26:

benimde kaç gündür öyle c.tesi sabahlarını çok severim ama mutsuz uyandım yaa hiçbir neden yo oysaki ama şu reglinin gelmemesi sinirlerimi bozdu artık bir daha ki ay 2. aşılama olacak o zamanda böyle gecikmez umarım yaa.. Neyse toparlarım ben se toparla ohh arkadaşların gelecek sohbet muhabbet dedikoduu

Selamlar

Ömür ellerine sağlık bende denicem bu etimek salatasını

Nevreste topik açmışın hayırlı olsun

Benim sırtımda bir batma var nedenini bilmediğim
Selam canım sağol
Hayırdır neden acaba üşütmüşsündür ya havalar çok kötü böyle
Sahiden çok güzel olmuş
Ateşli kadın

Sağolben altına pul biber ve nane de koydum

Sorma ya valla utandığım için kısa kollu giydim yoksa askılı giycektim dedim ayıp olur şimdi

Kızlarr bir bakayım dedşm çıkıcam kahvaltı ettik çay keyfi yaptım şimdi işlerime başlıcam akşama kadar işim var ortalığı slicem süpürcem eşimdne de yardım alıcam koltukları çekecek, halımı silicem koltuığu yarın silerim bir günde yüklenmeyeyim kendime, lavaboları ovucam, balkonu silicem yemek yaparım bir de. Belki akşama doğru dışarı çıkarız bir tatlı bişi yer döneriz. Öyle işte Ömür de gelemez bugün misafiri var akşam görüşürüz artık öpüldünüzz.

Güzel olmuşmu seda tamam geliştireyim kendimi baklavadan başlıyım

Ya içimdeki sıkıntıyı atamadım kalp çarpıntısı yapıyo:26:

Tamam kuzum sana da kolay gelsin

Bilmiyorum ki

Allam ben kısa kollu giysem 3 gün yataktan kalkamam sanırım Gece kombi açıkken bile yorgan+battaniye alıyorum yatıyorum

Dejavucum kolay gelsin sana da...Benimde pencerelerin silinmesi gerek Bana da geliver elin değmişken

Çok ateş basıyo üzerine ne giyiyosun peki ben sıkıntılıyım öyle uzun uzun şeylerle yatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…