- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Çok ateş basıyoüzerine ne giyiyosun peki ben sıkıntılıyım öyle uzun uzun şeylerle yatamam
Sağolben altına pul biber ve nane de koydum
Sorma ya valla utandığım için kısa kollu giydim yoksa askılı giycektim dedim ayıp olur şimdi
Kızlarr bir bakayım dedşm çıkıcam kahvaltı ettik çay keyfi yaptım şimdi işlerime başlıcam akşama kadar işim var ortalığı slicem süpürcem eşimdne de yardım alıcam koltukları çekecek, halımı silicem koltuığu yarın silerim bir günde yüklenmeyeyim kendime, lavaboları ovucam, balkonu silicem yemek yaparım bir de. Belki akşama doğru dışarı çıkarız bir tatlı bişi yer döneriz. Öyle işte Ömür de gelemez bugün misafiri var akşam görüşürüz artık öpüldünüzz.
Çok ateş basıyoüzerine ne giyiyosun peki ben sıkıntılıyım öyle uzun uzun şeylerle yatamam
Tabi ki herzamanBende yeni farklı şeyler öğrenmek isterim
Annem bana bu halimle bile kızıyor kendine bakmıyosun diye...Sen gibi olsam kadın kalp krizi geçirir sanırım
Çok güzel olmuştur
Annen yaptı mı birşeyler onları da eklesene
Bende dayanamıyorumBurda havalar iyi gidiyor kombide sürekli yanıyor ev çok güzel sıcak oluyor çok şükür
Benim annemde öyle kendine baksın o
Bende kısa kollu giyiyorum
Benimkiler basit şeyler olur amaSen kroket yapmasını biliyor musun :26::26::26: Bir de revani...
Siz analı kızlı ateşlisiniz yaniBen de t shirt giyiyordum ama bu sene çok üşüyorum ben :26::26::26: Bir de durmadan hasta oluyorum
Bi de bana ateşli diyo
Kombiyi en kısığa getirdim üşür mü insanlar acaba:26:herkes benim gibi ateşli değil
Onlar pişiyoannem var resmini çekiyorum diye deli der salatayı o gelmeden çektim
Sorarım üşüyomusunuz diyeSen kısa kolluyla üşümüyorsan onlarda üşümezler
Ya çekGizli gizli görmesin
Olsun ne olursa olsun ekleyebilirsinCanım kroketi hiç yapmadım ama şöyle söyleyeyim yapmak için tarif olsa herşeyi yaparım Revani var topicte haşhaşlı ekledim ben onu sade veya cevizli de yapıyorum..Orda ki resimde çok ince görünüyor ama ben onu ince seviyorum..Borcam ölçüsünde ki revaniyi fırınıma sığan en büyük tepsiye döküyorum Tadı çok güzel oluyor..Eğer kalın seviyorsan yuvarlak borcama dökebilirsin
Evet öyleyiz benim kocamda hala şort giyer evde ailece ateşliyizüşüyosan giy canım bizim ev çok sıcak oluyo :26:
Tüm sayfalara bakmadım o yüzden görmemişimdir.Deneyim senin revanini bakayım nasıl olacak...Kroket iş yerinde ahçı yaptı bir iki tarifle ama güzel olmadı sana sorayım dedim eğer denediğin ve sevdiğin olursa bizde yaparız
Bizim geçen sene evimiz çok sıcaktı ama bu sene alt kat boş biraz soğuk oluyor ondan sanırım üşüyorum
Sorarım üşüyomusunuz diye
Tamam pişene kadar kimse gelmezse çekerim
Tabi onun çok etkisi vardır
Tüm sayfalara bakmadım o yüzden görmemişimdir.Deneyim senin revanini bakayım nasıl olacak...Kroket iş yerinde ahçı yaptı bir iki tarifle ama güzel olmadı sana sorayım dedim eğer denediğin ve sevdiğin olursa bizde yaparız
İnşallahTamam sor
Tamam inşaallah gelmezler
Misafirlere neler yaptınız :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?