Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sağolben altına pul biber ve nane de koydum

Sorma ya valla utandığım için kısa kollu giydim yoksa askılı giycektim dedim ayıp olur şimdi

Çok güzel olmuştur
Annen yaptı mı birşeyler onları da eklesene
Bende dayanamıyorumBurda havalar iyi gidiyor kombide sürekli yanıyor ev çok güzel sıcak oluyor çok şükür

Kolay gelsin Bende iş yapıyorum bir bakıp sonra devam ediyorum

Çok güzel olmuştur
Annen yaptı mı birşeyler onları da eklesene
Bende dayanamıyorumBurda havalar iyi gidiyor kombide sürekli yanıyor ev çok güzel sıcak oluyor çok şükür

Onlar pişiyoannem var resmini çekiyorum diye deli dersalatayı o gelmeden çektim

Benimkiler basit şeyler olur ama Sen kroket yapmasını biliyor musun :26::26::26: Bir de revani...

Olsun ne olursa olsun ekleyebilirsinCanım kroketi hiç yapmadım ama şöyle söyleyeyim yapmak için tarif olsa herşeyi yaparımRevani var topicte haşhaşlı ekledim ben onu sade veya cevizli de yapıyorum..Orda ki resimde çok ince görünüyor ama ben onu ince seviyorum..Borcam ölçüsünde ki revaniyi fırınıma sığan en büyük tepsiye döküyorumTadı çok güzel oluyor..Eğer kalın seviyorsan yuvarlak borcama dökebilirsin

Siz analı kızlı ateşlisiniz yani Ben de t shirt giyiyordum ama bu sene çok üşüyorum ben :26::26::26: Bir de durmadan hasta oluyorum

Evet öyleyiz benim kocamda hala şort giyer evde ailece ateşliyiz üşüyosan giy canım bizim ev çok sıcak oluyo :26:

Tüm sayfalara bakmadım o yüzden görmemişimdir.Deneyim senin revanini bakayım nasıl olacak...Kroket iş yerinde ahçı yaptı bir iki tarifle ama güzel olmadı sana sorayım dedim eğer denediğin ve sevdiğin olursa bizde yaparız

Evet öyleyiz benim kocamda hala şort giyer evde ailece ateşliyiz üşüyosan giy canım bizim ev çok sıcak oluyo :26:

Bizim geçen sene evimiz çok sıcaktı ama bu sene alt kat boş biraz soğuk oluyor ondan sanırım üşüyorum

Tabi onun çok etkisi vardır

Tamam canım bende düşünüyordum denemeyi bir tarif bulur yaparım olursa eklerim

Tamam sor
Tamam inşaallah gelmezler
İnşallahbiri yoldaydı gerçi
Misafirlere neler yaptınız :26::26::26:

İşte bu resmini koyduğum yoğurtlu etimek salatası, kıymalı gül böreği yaptı annem bi de peynirli börek yaptı..Komşu fırından vişneli kurabiye ve baklava var tatlı yapmadımzaten biri şeker hastası dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…