Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ay ben sonuun izlemedim valla ya baydı artık değiştirdim yaa bir kız bu kadar salak olur yaa Toprağın bu saflığından bıktım ya artık butikten elbise getirecekler yok zamanımız gitmeye diyor Azra tamaaamm diyor ama şirkete gitmeye vakitleri var gerizekalı yaa. Çınar ayrı salak zaten hem Azra ile o kadar kısa sürede naısl yakınlaşıyorsun bari biraz zaman geçseydi evliliklerinden dün bir bugün iki heme çatırtadı yaa Zümrütün yard. Azra insan onlar ne dese yapar mı offf çok sıktı çokk.

Özlediniz mi beni

eveettt

benim rahatsızlığım ağır biraz bel fıtığı ama felç olana kadar beklemişim omuriliğe baskı yapmış yazın ameliyat olmuştum ama yürüyemedim yeni yeni ayağa kalktım işte

Çok geçmişş olsunnn :26:

Ayy ne güzel ne güzel çok sevindim canım farkında olması da birşeydir sabret canım sende bazı zamanlarda hoş göreceksin demekki sabrın sonu selametitir tatlımm..

Ayy çok şekerrr aferin onaaa

kizlar corba yarismasinda kime oy verceniz kafanizda netlestimi ? ben hala düsünüyorum :26:

Bende kararsız kaldım aklımda bir kişi vardı ama dün biri daha eklemiş demeyey,m buradan o da çok zahmetli bir çorba bilemedim valla yaa.. Uğraştırıcı emek verilen çorbalara oy vermeyi düişünüyorum ama topik dayanışması olacaktır diğer üyelerde kesinn o da insanın kendini kandırması olur sadece kendi topiğinden sırf arkadaş hatrına oy gelince tatmin olacaklar mı başarılı mı ilan edecekler kendilerini en maharet gösteren seçilmeli bence..

ohoo düşünemiyorum valla bir de onda ödül yoktu bunda mutfak eşyası ve pro üyelik var kendi topiğinden oy geelmeler arkadaş hatrı falan çok olacakır ama bu yarışmada yanlış bence enlerde tamam en tanıdığına oy verirsin de burada emeğe oy verilmeli gerisi emeğe değil arkadaşlığa oy vermek olur.. Nevoşta var ama ben nevoşa oy vermesem kızmaz bana eminim.. Çokta güzel uğraştırıcı onun çorbası da..

bende anneme kabak tatlısı yaptırıcam benimmiş gibi katılsam mı acaba dermişimmm... Yok ben yetişebilirsem tatlıya katılcam ama nevoş var yaa talı da alır yürür yaaa benceee... Hiç şansım yookk

yemek konusunda hiç iddiam yoktur ödül ne olursa olsun nevoş olsa kazanır bence

Nevoş var zaten ama çok iddialı çorbalarda yapıldı yaa baya çekişmeli geecek nevoşun topiğindeki yemekler süperr amaaa

Aman bacişkom zaten millet takipte bizi, biz öyle şeylere bulaşmayız

benca daa.. Hakeden kazansınn..

valla ben top değilim geyik topiklerini gezdim yazdım ama sonunda buraya çakılı kaldım işteee

Dur görgüsüzlük yapayım Kuzu şiş getiriyo genelde gelirkenaman istemez söyleme ilacını içiyorum daha kolay

ohh yarasınn bir de yesen ahh yesenn..

Abimle yengem fosil benim, sorma
Ömür ilk uçan türk kadınlarından safiye soymanın ortaokul arkadaşı, hesapla işte

Sabiha gökçen değil mi oo

Turkcell super lig'e gönderiyoruz top olanları, lisans alabilirsek kendilerine, maçlara çıkıyorlar işte

Sabiha Gökçen o Safiye Soyman nereden çıktı

Safiye de Faik yanındayken onu da yaparrrr

kizlar yarisma bölümüne bakip geliyorum yeni corba ekleyen olmusmu bakiyim

ödeve yarim saat kaldi :18::18::18:

gazan mübarek olsun canıımmmmmm

Annen taş olursun dese bu kadar korkmazsın.

Aaa aynı ben

Ne kadar ufak tefeksin diyenlere Allah beni az ve öz yaratmış diyorum

ayy iyi laf bak bende minyonum tuttum bu lafı. Bodur tavuk her daim piliç kızımmmm 30 yaşım gircem haftaya p.tesi (buraya dikkat ) ama görenler hiç inanmıyorrr

O zaman senden şöyle bahsedelim ''Ufak ama çok etkili ''

Kaynanam hep derdi "bu kızın bu kadar daha yerin altında var" yazık kadıncağızı nasıl korkuttuysam

ayy iyi laf bak bende minyonum tuttum bu lafı. Bodur tavuk her daim piliç kızımmmm 30 yaşım gircem haftaya p.tesi (buraya dikkat ) ama görenler hiç inanmıyorrr

Bende yeni 30 oldum ama 20 yaşındaki kardeşimi abim sanıyormuş herkes

sok o dilini içeri sen bu gece fazla dil çıkardın

acıdı mı dur bi öpeyim

Ahuahuauhahuauhauhahu culi canımsın çok güldürdün beni bu akşam, ıspanak piştiyse hemen yesin antonyo, sabaha çıkmaz zaten böylelikle ondan kurtulmuş oluruz

Wili aradı geliyorum dedi 18405923794 saat sonra gelir artık

O zaman senden şöyle bahsedelim ''Ufak ama çok etkili ''

bunu da tutttumm ya bana eski işyerimde derlerdi ki bunun böyle göründüğüne bakmayın bir o kadarı da yerin altında var.. Çok çenebazdım da hiç lafın altında kalmazdım amir faln olunca yutuyosun tabii de personelle çok takılırdık birbirimize.. Bir avbimiz vardı kuaförde zaten güzellik merkezi sırf bayanız bir kuafördekiler erkekti bir muhasebe müdürümüz o kadar. Kuafördeki abi çok dalga geçerdi benimle bende yapıştırırdım lafı hiç altta kalma zaten derdi.

Seda o nasıl alıntı öyle Hem ayrıca beyin yediğini öğrendim, arkadaşlığımızı bir gözden geçireceğim

Kaynanam hep derdi "bu kızın bu kadar daha yerin altında var" yazık kadıncağızı nasıl korkuttuysam

Bende yeni 30 oldum ama 20 yaşındaki kardeşimi abim sanıyormuş herkes

aynen yaa o lafı da derlerdi, kardeşim 5 yaş küçük ağabeyim sanarlardı yaaa sinirrr

Seda o nasıl alıntı öyle Hem ayrıca beyin yediğini öğrendim, arkadaşlığımızı bir gözden geçireceğim

yaa ben böyleyim kızım herkesin yazdığına önem veriri tek tek yazarımm ne var yaniii kız beyin saltası güzel yapılırsa nasıl lezzetli olur biliyor musun iyice yıka haşla küçükçe doğra limon maydonoz offf yaa... Annem çok yapardı yedirirdi bana da yararlı diyeee bazı arkadaşları özellikle isterdi annemden ama işkembe çorbası içemem bakta kokoreç kelle paça bayılırımmmm

evet toprak cok saf,anca cinara bagiriyor,daha bu safliyla 10 defa bosanip evlenirler..

ben 3,4kisi arasinda kaldim napcam oyumu nasil vercem bilmiyorum ama baktim herkes kendi arkadsini tutup haksizlik yapiyor ozman benim oyumda direk arkadasima,arkadasim zaten cok emek vermis corbasin oy vermeyi düsündüm 3,4 kisininde icinde nevosda var

umarim hak eden kazanir

70 de ben

Aferin sana sadık ol ödevine

bak geldim bile ödev basladi

Gelir ne var, ne dalga geçiyorsun abimle

illa görümcelik yapcan

Evet 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 başladııııııı

Sedacım naber bitirdin mi işlerini mis gibi yaptın mı evini

gülüm valla halımı ve koltuğumu sildim, toz aldım mutfağı toparladım az orayı sildim eşim sinemaya gidelim dedi hemen kolay yoldan yemek yaptım tavuk patates yedik çıktık ama celal ile cerene gitmedik sevmiyoruz artk şahanı karakterini sevmiyorum adamın filmlerine de artık gitmeyi düşünmüyorum. Mama diye acayip bir korku filmi vardı ona gittik tırstım valla hee.. :18:

beyin, kokoreç, kelle paça
iyigeceler hoşçakal
şimdi oturup ağlarım isimlerinin bile zikir edilmesine tahammülüm olmuyor ciğer de yiyemem ben, sakatatın hiçbir türünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…