Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlarrr ben çıkuyorumm çok acıktım yemeği 4 te yedik sinemaya gitmeden hemen tavuk yaptım patates kızarrttım yedik çıktık 17.30 daydı seansımız acıktım tabii zatebn acelece fazla da yiyememiştim patates kızartması kalmıştı çay yapayım da yiyeyim. Ben açken hayatta uyuyamam ile yemem lazım kilo da alsam bari o kadar gece yerip yatarım yok kilo alamıyorum hep çıtırım hep çıtırr naparsın işteee

İyi gecelerrr öptümmm hepiniziii. yarın sabahtan yazarım arada mola verdikçe de işlere yazarımm..

Ona etme 20 sayfa sürünsün dursun

Gözdoş ben sana niye ödev vermiyorum sahigörümce diye torpil oluyo dedikodumuzu yapcaklar

Sahi dert oldu o da sana ya:26::26:

Karşiiiiiiiiiiiiiiiiiim başka topiklerde fingirdeyenlere vermiyormusun ödevi, beni karıştırma, valla yapmam Ben bunlar gibi gece kuşumuyum

iyi geceler canim hoscakal

Kızlar çıkmak zorundayım wili geldi

İyi geceler kolay gelsin ödevlere

İyi geceler, yarın içinde kolay gelsin sedacığım, görüşürüz

Ona etme 20 sayfa sürünsün dursun

Gözdoş ben sana niye ödev vermiyorum sahigörümce diye torpil oluyo dedikodumuzu yapcaklar

Sahi dert oldu o da sana ya:26::26:

ya bak salıdan beri uğraşıyoruz düşün sürekli yok öyle değil böyle olsuun denince yazılarda değişiyor hemen de yazıp asmak gerekiyor dolaplara öğrenciler görsün ona göre seçsinler diyeee kitaplara başlayamadım bu sefer hocalar yapıştrcak yapsınlar ya banane dersleri yokmuş yeni gelmiş okutmanlar bunlar 2. dönem başlayacaklarmış yapsınlarrr... Onca ders kitabı var demirtbaşı mührü tek tek her birine verilecek pc ye girilecek ve bir de öğrencilerin kullanması içinde dünya kitap geldi onlarda öyle çok işim var çok yazcam yine sabah bilgisayarda yapıştırmaları onlara ait her yayınevini farkı renkli kağıtlata yazıp yapıştırcaklarmışşş yapsalardı baştan öyleee yaa offff patladım bakk iyi olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…