selam kızlar :) nevreste yok mu? 1 saat önce uyku bastırdı ve onu rüyamda gördüm
Seviyorsan yedirme ıspanağı
Ona etme 20 sayfa sürünsün dursun
Gözdoş ben sana niye ödev vermiyorum sahigörümce diye torpil oluyo dedikodumuzu yapcaklar
Sahi dert oldu o da sana ya:26::26:
Ispanak mı yapıyordu :26:selam kızlar :) nevreste yok mu? 1 saat önce uyku bastırdı ve onu rüyamda gördüm
ama bu manzaradan mahrum kalcaksınız
Topraamm dedim bagrıma bastım bumuydu hemşoluk
Abla dedirtmiyor teyze desem basar burayı, korkarımMemlekete gidene kadar böyleyim sıkıldım ıspartadan:26:
antonyonun cereni de benmisim öle dedi sinema çıkışı bana
Kızlarrr ben çıkuyorumm çok acıktım yemeği 4 te yedik sinemaya gitmeden hemen tavuk yaptım patates kızarrttım yedik çıktık 17.30 daydı seansımız acıktım tabii zatebn acelece fazla da yiyememiştim patates kızartması kalmıştı çay yapayım da yiyeyim. Ben açken hayatta uyuyamam ile yemem lazım kilo da alsam bari o kadar gece yerip yatarım yok kilo alamıyorum hep çıtırım hep çıtırr naparsın işteee
İyi gecelerrr öptümmm hepiniziii. yarın sabahtan yazarım arada mola verdikçe de işlere yazarımm..
İnanma, uyuz oluyorum ona ben, seni üzüyor
Kızlarrr ben çıkuyorumm çok acıktım yemeği 4 te yedik sinemaya gitmeden hemen tavuk yaptım patates kızarrttım yedik çıktık 17.30 daydı seansımız acıktım tabii zatebn acelece fazla da yiyememiştim patates kızartması kalmıştı çay yapayım da yiyeyim. Ben açken hayatta uyuyamam ile yemem lazım kilo da alsam bari o kadar gece yerip yatarım yok kilo alamıyorum hep çıtırım hep çıtırr naparsın işteee
İyi gecelerrr öptümmm hepiniziii. yarın sabahtan yazarım arada mola verdikçe de işlere yazarımm..
Ispanak mı yapıyordu :26:
Ona etme 20 sayfa sürünsün dursun
Gözdoş ben sana niye ödev vermiyorum sahigörümce diye torpil oluyo dedikodumuzu yapcaklar
Sahi dert oldu o da sana ya:26::26:
Kızlar çıkmak zorundayım wili geldi
İyi geceler kolay gelsin ödevlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?