hayat devam ediyor bitti dimi ben başlarına bakmıştım bir daha hiç bakmadım bir geçen haftalarda baktım biraz tekrarlarına falan..
Yaa sordum ama eşim konudan isim bulma zor dedi sen ne demiştin 4-5 arkadaş bir eve gidiyorlar nasıl öleceklerini öğreniyorla demiştin dimi işte biz bir film izlemiştik çoculklar br sandık buluyorlardı içinden kartlı bir oyun çıkıyordu ve o kartlarda yazan o kartta yazdığı gibi ölüyordu oyunu da kaybedince başına geliyordu enteresandı ama bulabilir miyiz bilmiyorum bakıcaz. Bir de son durak vardı ama hanii çocuk geleceği görüyordu kimin nasıl öleceğini falan o değil sanırım..
eftenpuf sen böyle tembellik yapmaya devam et yarin adin topa cikarsa karismam
oh iyi oldu tembele
hayat devam ediyor bitti dimi ben başlarına bakmıştım bir daha hiç bakmadım bir geçen haftalarda baktım biraz tekrarlarına falan..
Ona etme 20 sayfa sürünsün dursunödevini yapmassan daha beter bunalima gircen adin topa cikcak
10 sayfa dedin kisi basinaben 10 sayfami tamamladim sira sevgide yardim etcem kizlar canim kacmicam
tek eftenpufa yardim etmicem
Gözdoş ben sana niye ödev vermiyorum sahiHe he he aman ne komiiiiiiiiiiiiik
Annem yapar gelir hergün
iyi iyi o zamannnn..Valla şu kitap kayıtları falan bir bitsin rahatrça gelirim bir daha yaa sıkıntı oldu öğrenci işçi geldi ama başka işler çıktı işte geçen hafta başlayamadık zaten bir sabaha verdi 3 er saat geiyorlar öğlende ben öğle tatilindeyken geliyor biri ben 1.5 saat öğle tatilindeyim geliyorum kız gidiyor yemeğe yarım saat gedliğinde 1 saat kalıyor ee öğrenci geliyor o arada fiş giriyorum bende ne yaparsam sabah yaparım sonra da azar azar işte. Bitircem artık tatile de girecekler az kaldı.
çektim ama pc ye aktaramıom sinir oldum kablom dükkanda kalmış
Ömür abla kıyma banaDepresyondayım bunalımla dolar sayfalar
top gibi oldum zaten tembellikten hiç gocunmam
Hmmm yok ben onu izlemiyorum "fringe" dizisi bitti
evinin çaprazı devlet hastanesi fakat en etkili ilaç sevgidir benim sevgimle iyileşir o
Ömür abla kıyma banaDepresyondayım bunalımla dolar sayfalar
top gibi oldum zaten tembellikten hiç gocunmam
Hmmm yok ben onu izlemiyorum "fringe" dizisi bitti
Seviyorsan yedirme ıspanağı
Ama sonrasında ''herkesin hayatında bir ceren vardır'' diyor şahan...Cerene yemek hazırlayacağım diye sabahtan akşama kadar yemek yapıyor sonra ceren geldiği gibi çıkıyor, celal de uyuyakalıyor koltukta, mum düşüyor, tüm ev yanıyor, ceren bir geliyor itfayecilere soruyor erkek arkadasım icerde benim evim yanıyor diye
selam kızlar :) nevreste yok mu? 1 saat önce uyku bastırdı ve onu rüyamda gördüm
Olmaz yardım et rabia teyzene o da sana etcek
Niye bunalımdasın canım ya:26:
ödevini yapmassan daha beter bunalima gircen adin topa cikcak
10 sayfa dedin kisi basinaben 10 sayfami tamamladim sira sevgide yardim etcem kizlar canim kacmicam
tek eftenpufa yardim etmicem
Olmaz yardım et rabia teyzene o da sana etcek
Niye bunalımdasın canım ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?