Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dizim final yaptı boşluğa düştüm hemşom bunalımdayım

hayat devam ediyor bitti dimi ben başlarına bakmıştım bir daha hiç bakmadım bir geçen haftalarda baktım biraz tekrarlarına falan..

seda sen benim filmin ismini bulabildinmi canim ?

Yaa sordum ama eşim konudan isim bulma zor dedi sen ne demiştin 4-5 arkadaş bir eve gidiyorlar nasıl öleceklerini öğreniyorla demiştin dimi işte biz bir film izlemiştik çoculklar br sandık buluyorlardı içinden kartlı bir oyun çıkıyordu ve o kartlarda yazan o kartta yazdığı gibi ölüyordu oyunu da kaybedince başına geliyordu enteresandı ama bulabilir miyiz bilmiyorum bakıcaz. Bir de son durak vardı ama hanii çocuk geleceği görüyordu kimin nasıl öleceğini falan o değil sanırım..

kızlar cerenle celale gidin mutlaka

[video=youtube;CiUIJVTlp5Q]http://www.youtube.com/watch?v=CiUIJVTlp5Q[/video]

6 sene miii cerenle geçirdiğime inanamıorummm ya şurda bunlarla 6 dak geçirdim valla hayat daha güzelmiş

ceren kadınsa bunlar ne dio rus kızlarına

Sadece geyikte başka yere gidilemiyor, diğer tüm başlıklar serbest

Yok yok top olmazsın oraya gidince

Olmaz sayılmaz sayfa sayısı verdim

iyi iyi o zamannnn..Valla şu kitap kayıtları falan bir bitsin rahatrça gelirim bir daha yaa sıkıntı oldu öğrenci işçi geldi ama başka işler çıktı işte geçen hafta başlayamadık zaten bir sabaha verdi 3 er saat geiyorlar öğlende ben öğle tatilindeyken geliyor biri ben 1.5 saat öğle tatilindeyim geliyorum kız gidiyor yemeğe yarım saat gedliğinde 1 saat kalıyor ee öğrenci geliyor o arada fiş giriyorum bende ne yaparsam sabah yaparım sonra da azar azar işte. Bitircem artık tatile de girecekler az kaldı.

Ama sonrasında ''herkesin hayatında bir ceren vardır'' diyor şahan...Cerene yemek hazırlayacağım diye sabahtan akşama kadar yemek yapıyor sonra ceren geldiği gibi çıkıyor, celal de uyuyakalıyor koltukta, mum düşüyor, tüm ev yanıyor, ceren bir geliyor itfayecilere soruyor erkek arkadasım icerde benim evim yanıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…