Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Albertle mesajlaşıyoruz Çocuk bugün sadece 3 saatliğine geldi buraya, döner dönmez bu akşam iş kilitlemişler, sabaha kadar çalışacağım dedi Birde intikalde değilim, oda içindeyim merak etme diyor, kıyamamki

bizim burda pazar günleri heryer kapali gözdeye söyle

ben anlamam avm ler açık antonyo beni avm ye götürdüüüü sabah 10 da çıktım evden akşam 7 de geldimmmmm alışveriş yaptık bana eşortman takımı aldı

konusu ne merak ettim, birde açık ismi nedir

Bu jane austen kaleminden deiğim filmlerin sahibi aslında kitapların sahibi jane austen en bilindik kitabı aşk ve gurur duymuşsundur...İşte o kadının imkansızlaşan aşk hikayesi.... Çok güzeldir..Ben çok etkilenmişimdir..hatta bir dans sahnesi var koymadan edemicem:)2.57 saniyedeki gülümseme beni benden alır
[video=youtube;dqCFYgHkVzY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dqCFYgHkVzY[/video]

ben anlamam avm ler açık antonyo beni avm ye götürdüüüü sabah 10 da çıktım evden akşam 7 de geldimmmmm alışveriş yaptık bana eşortman takımı aldı

Kenarında çizgileri olanlardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…