ben anlamam avm ler açıkantonyo beni avm ye götürdüüüü sabah 10 da çıktım evden akşam 7 de geldimmmmm alışveriş yaptık bana eşortman takımı aldı
Benim ayağım alçılı hain domdomlar:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Bu jane austen kaleminden deiğim filmlerin sahibi aslında kitapların sahibi jane austen en bilindik kitabı aşk ve gurur duymuşsundur...İşte o kadının imkansızlaşan aşk hikayesi.... Çok güzeldir..Ben çok etkilenmişimdir..hatta bir dans sahnesi var koymadan edemicem:)2.57 saniyedeki gülümseme beni benden alır
[video=youtube;dqCFYgHkVzY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dqCFYgHkVzY[/video]
kötü gün dostu olmak iyidiriyi günümüzde hep yanimizda olsan ne anladik
O beni üzmüyoooooooooooooor inanacağım
Bulup izleyeyim canım çok teşekkürler
adidas görgüsüzlüğümü yapmam gerek yoksaaa gözdem kızıo
valla bizim burda kapali pazar gnleri ama cin yemegi istersen cinciler acik
sevgican alsin ozman yoksa ödev bitmeden kacar
Nan gece kuşu, çalçene...Sorarım ben sana
valla bizim burda kapali pazar gnleri ama cin yemegi istersen cinciler acik
Onu hatırlatayım dedim de
Tamam ama ben açık parpüm alırım. Sizler gibi elit deeelim. (En azından hediyelikleri)
bana niye soruyon ömüre sor ödevi veren ben degilmiki
antonyom beni kahvaltıya götürdü öle yemişiz kiiii bi daha yemek yiyemedim bugünçin min istemem
adidas görgüsüzlüğümü yapmam gerek yoksaaa gözdem kızıo
He ya konusu geçmişken kaç sayfa kaldı :26:
Ne adamsın yaaaa, iyi bakalım bir daha üzmesin seni, sinir oluyorum sonra antonyoyaantonyo da üzmedi bugün beni ama yarına garanti veremembu arada yüzğüm parmağımdaa
Yarın not alacağım hepsini ajandama şimdi çok uykum geldi, önümü zor görüyorumTürkçeye aşkın kitabı diye çevrilmişti canımPaylaştığım bütün filmler mükemmeldir ama tavsiye ederim
Kim çıkardı bu ödev işini ben onu öğreneceğim, kaynağına ineceğim sorununbana niye soruyon ömüre sor ödevi veren ben degilmiki
Gaffur pijamasını adidas mı yapıyor, özelden resmini gönderdin ya bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?