Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar bişey dicem ama kızmayın. Hiç bir işlem yapmadığım halde geyik topikinden aldığım mailler önemsiz olarak işaretleniyor. BDV den gelenlerde önemli diye işaretleniyor. Nasıl oluyor bu

antonyom dedi kiiiii bnmmmmm culime üreteceksiniz tek bir taneee parayı bastı özel üretim yaptırdııııııııı hayatımın anlamııııı

Sende adamın bu fedakarlığına karşı bir ıspanak yapayımda zehirleyeyim şunu diye düşündün....Öylemi

İnanın ben de merak ettim. Ve o ödevi yapan psikolojiyide merak ediyorum kendim de dahil.

antonyom dedi kiiiii bnmmmmm culime üreteceksiniz tek bir taneee parayı bastı özel üretim yaptırdııııııııı hayatımın anlamııııı

Biz ona parayı bastıralım çiçek çukulata alsın bi zahmet artık yani...

Bizim burda 3 milyona da var

Yine bahalıymış bacım. Az değil yani insan neylen kazanıyo dimi.

I-ıhhhh görmedim, sen beni görmüşmüydün, benim gibi bir güzelliği, beni beni bihteriniiiiiiiiiiiiiiiii

Tarif et

oku oku bitmez ama :26: bikac yardimci lazim

Burası gece gece amma kalabalık sizin yerinizde olsam erkenden yatar uyurum

Sema ömür ödev verdi, rabiaya eftenpüftene culiye sevgiye, bende yardım ediyorum gariplere, daha 11 sayfa var :26::26::26::26::26: Uykumda bir geldiki

Sema ömür ödev verdi, rabiaya eftenpüftene culiye sevgiye, bende yardım ediyorum gariplere, daha 11 sayfa var :26::26::26::26::26: Uykumda bir geldiki

etcen tabiii haa bu arada kemalpaşaaa seviosan ben bursadayım sana kemalpaşadan alıp yollarım bebeğim

gördüm lokum gibiydinnn ama ben kendimi sana göstermicemm ohhhhh

Bende banlanma pahasına başlık başlık dolaşır alakasız topiclerde dahi senin ıspanak gibi dandik bir yemeği bile sormadan yapamadığını anlatırım Fişlerim seni

Kızlar bişey dicem ama kızmayın. Hiç bir işlem yapmadığım halde geyik topikinden aldığım mailler önemsiz olarak işaretleniyor. BDV den gelenlerde önemli diye işaretleniyor. Nasıl oluyor bu

hic bi fikrim yok desem :26:

Burası gece gece amma kalabalık sizin yerinizde olsam erkenden yatar uyurum

ödevimizi bitirmeden surdan suraya gitmeyiz ömür bizi top yapar yoksa hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…