Ne adamsın yaaaa, iyi bakalım bir daha üzmesin seni, sinir oluyorum sonra antonyoya
Aaa tam istediğimden.Ama çok pahalıydı alamadım. Metresi beş melyon.
tenime gittiiiiiiiisen beni hiç görmedin demi görümceeeeeeee karusu
I-ıhhhh görmedim, sen beni görmüşmüydün, benim gibi bir güzelliği, beni beni bihteriniiiiiiiiiiiiiiiii
antonyom dedi kiiiii bnmmmmm culime üreteceksiniz tek bir taneee parayı bastı özel üretim yaptırdııııııııı hayatımın anlamııııı
Kızlar bişey dicem ama kızmayın. Hiç bir işlem yapmadığım halde geyik topikinden aldığım mailler önemsiz olarak işaretleniyor. BDV den gelenlerde önemli diye işaretleniyor. Nasıl oluyor bu
Ne adamsın yaaaa, iyi bakalım bir daha üzmesin seni, sinir oluyorum sonra antonyoya
Yarın not alacağım hepsini ajandama şimdi çok uykum geldi, önümü zor görüyorum
Kim çıkardı bu ödev işini ben onu öğreneceğim, kaynağına ineceğim sorunun
antonyom dedi kiiiii bnmmmmm culime üreteceksiniz tek bir taneee parayı bastı özel üretim yaptırdııııııııı hayatımın anlamııııı
Bizim burda 3 milyona da var
I-ıhhhh görmedim, sen beni görmüşmüydün, benim gibi bir güzelliği, beni beni bihteriniiiiiiiiiiiiiiiii
Sende adamın bu fedakarlığına karşı bir ıspanak yapayımda zehirleyeyim şunu diye düşündün....Öylemi
Yarın not alacağım hepsini ajandama şimdi çok uykum geldi, önümü zor görüyorum
Kim çıkardı bu ödev işini ben onu öğreneceğim, kaynağına ineceğim sorunun
bi üzsün topikçeeee yedircez ona yüzüğümüüüü demii
Burası gece gece amma kalabalık sizin yerinizde olsam erkenden yatar uyurum
ahahah bence de bencedeeeBiz ona parayı bastıralım çiçek çukulata alsın bi zahmet artık yani...
julim bunlar senin icin
Sema ömür ödev verdi, rabiaya eftenpüftene culiye sevgiye, bende yardım ediyorum gariplere, daha 11 sayfa var :26::26::26::26::26: Uykumda bir geldiki
Hotmail, Gmail ?
gördüm lokum gibiydinnnama ben kendimi sana göstermicemm ohhhhh
Kızlar bişey dicem ama kızmayın. Hiç bir işlem yapmadığım halde geyik topikinden aldığım mailler önemsiz olarak işaretleniyor. BDV den gelenlerde önemli diye işaretleniyor. Nasıl oluyor bu
Burası gece gece amma kalabalık sizin yerinizde olsam erkenden yatar uyurum
Bende banlanma pahasına başlık başlık dolaşır alakasız topiclerde dahi senin ıspanak gibi dandik bir yemeği bile sormadan yapamadığını anlatırımFişlerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?