Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlarr napıyosunuz hemen daldım vaktim yok ara verdim öğle yemeğine çıkıcam birazdan iki kutu kitabı bitirdik demirbaşı,mührü falan. Öğle yemeğinden sonra öbür kutulara geçicez tabii mühürle demirbaşla bitmiyor listelere yazıcam ve bilg. giricem ama kolay iş onda aceleye gerek yok demirbaşları yapıştırılsında acil olan bu yanii çok yoğunummm.. Bitsin de bol bol konuşalımm daha öğrecilere verilecek kitapalarda var bir dnya yeni gelen onlarda kayda alınacak offf offf yanii neysee oyalanıyorum işte öpüldünz..

Günaydın herkeseeeeee...

Akşam paso ben çalıştım nasıl olcak bu iş Bir dahakine ben 5 sayfa istiyorum rabişle eftenpüfe de 50 sayfa verde görsünler günlerini

Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım

Şimdi kutlama mı istiyorsun, teselli mi istiyorsun ona göre

Ne haber julia Sessiz bugün sanırım topik.Bende evdeyim yemek bakıyorum ne yapsam diye

iyiyim kronikcimmm napim kimseler yok bugün kkda bnm topikte de kimse yok tek başıma korkmuştum iyi ki geldin :18:

ıspanak yap dün o mahsül olcak karı var yaaa bnm ıspanak yemeğim ile dalga geçtiiiii ben ıspanak yemeği tarifi istedim die beni beceriksiz ilan ettiii

Off yaa öğle tatilinde gelen kız izin almış cuma da 1 saat erken çıkmıştı bilsem izin vermezdim o gün haberim yok bugünde olmayacağından yerie birini de ayarlalmış eşim tost yaptırtıp getirdi çayla yedim zor bela öğrencilerden fırsat bulup ee kitaplar var o kadar bir de. Neyse artık.. Tansiyonum da düştü galiba eşime dedim yemekten sönerken çikolata getir bana getirdi şimdi de canım çikolata istemiyor yahuu.. Ben işlerimin balına döneyin en iyisi görüşürüüz ara verdikçe gelicemm..

Ben senden daha beceriksizim sanırım Ispanak nasıl yapılıyor bilmiyorum bile.Benimde eşimin de arası yok ıspanakla Mahsülcan biliyormuymuş ıspanak yapmasını :26::26::26:

Kolay gelsin dejavu

Ben senden daha beceriksizim sanırım Ispanak nasıl yapılıyor bilmiyorum bile.Benimde eşimin de arası yok ıspanakla Mahsülcan biliyormuymuş ıspanak yapmasını :26::26::26:

yaptım vallaaa nefis oldu mahsül bilmiodur kesin ben nevoşun topiğinde bu çorbayı mutlaka denicem yazmıştım ıspanak yapmayı bilmeyen onu nasıl yapr die dalga geçti bnmle

ben yemeğe çıkıorum cnmmm yarım saat sora gelcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…