Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım
aaa öyle mii doğumgünün kutlu olsun canımmm nice sağlıklı huzurlu yaşlara inşallah.. Kaç yaşına girdinnn :26:
Selam
Günaydınnnn
Akşam juli triplere girmiş bu akşam cezalı
Eftenpüften kaytarmışsın şikayeti aldım
Rabiş sabah sabah öldürdün beni güldürmekten bizim de kocalarımız var ama biz ömürü dinliyoruz demiş ya
Sevgican aferin iyi çalışıyosun
Selam
Günaydın herkeseeeeee...
Akşam paso ben çalıştım nasıl olcak bu işBir dahakine ben 5 sayfa istiyorum rabişle eftenpüfe de 50 sayfa verde görsünler günlerini
Şimdi kutlama mı istiyorsun, teselli mi istiyorsun ona göre
Teşekkür ederim canım 25 yaşına girdim
Selam
ayy ne güzell keşke bende o yaşlarda olsam bende haftaya pazartesi 30 olcam bak 1 hafta varmış aramızda kova mısın sende
mutlu yıllar semaaaaaaa
Skopca mutlu yıllar...Sevdiklerinle nice senelere inşallah...
Ne haber juliaSessiz bugün sanırım topik.Bende evdeyim yemek bakıyorum ne yapsam diye
iyiyim kronikcimmm napim kimseler yok bugün kkda bnm topikte de kimse yoktek başıma korkmuştum iyi ki geldin :18:
ıspanak yap dün o mahsül olcak karı var yaaa bnm ıspanak yemeğim ile dalga geçtiiiiiben ıspanak yemeği tarifi istedim die beni beceriksiz ilan ettiii
Off yaa öğle tatilinde gelen kız izin almış cuma da 1 saat erken çıkmıştı bilsem izin vermezdim o gün haberim yok bugünde olmayacağından yerie birini de ayarlalmış eşim tost yaptırtıp getirdi çayla yedim zor bela öğrencilerden fırsat bulup ee kitaplar var o kadar bir de. Neyse artık.. Tansiyonum da düştü galiba eşime dedim yemekten sönerken çikolata getir bana getirdi şimdi de canım çikolata istemiyor yahuu.. Ben işlerimin balına döneyin en iyisi görüşürüüz ara verdikçe gelicemm..
Ben senden daha beceriksizim sanırımIspanak nasıl yapılıyor bilmiyorum bile.Benimde eşimin de arası yok ıspanakla Mahsülcan biliyormuymuş ıspanak yapmasını :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?