- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
yaptım vallaaa nefis oldu mahsül bilmiodur kesinben nevoşun topiğinde bu çorbayı mutlaka denicem yazmıştım ıspanak yapmayı bilmeyen onu nasıl yapr die dalga geçti bnmle
ben yemeğe çıkıorum cnmmm yarım saat sora gelcemmm
Mahsülcan gel kamoyunu aydınlat sen biliyor musun ıspanak yapmasını... Afiyet olsun julia
selam gözdem ben burdayımm
semoş doğum gününmü canım sağlıklı mutlu yıllar sevdiklerinle canım
Günaydınnnn
Akşam juli triplere girmiş bu akşam cezalı
Eftenpüften kaytarmışsın şikayeti aldım
Rabiş sabah sabah öldürdün beni güldürmekten bizim de kocalarımız var ama biz ömürü dinliyoruz demiş ya
Sevgican aferin iyi çalışıyosun
Günaydınlrrrrrrşekerlerrrrrr
Gözdoş nasıl oldu ya daha iyidir umarımepey oldu karşılaşamadık hiç
vay be ,şu ortaamın aşk hikayesi de film gibi valla
Sjksjksjksjksjksjksk ay hala ıspanak diyor, birde gitmiş nevoşun o olağanüstü zor çorbasına ''bende deneyeceğim'' yazmış. Selamın kavleniyiyim kronikcimmm napim kimseler yok bugün kkda bnm topikte de kimse yoktek başıma korkmuştum iyi ki geldin :18:
ıspanak yap dün o mahsül olcak karı var yaaa bnm ıspanak yemeğim ile dalga geçtiiiiiben ıspanak yemeği tarifi istedim die beni beceriksiz ilan ettiii
yaptım vallaaa nefis oldu mahsül bilmiodur kesinben nevoşun topiğinde bu çorbayı mutlaka denicem yazmıştım ıspanak yapmayı bilmeyen onu nasıl yapr die dalga geçti bnmle
ben yemeğe çıkıorum cnmmm yarım saat sora gelcemmm
gözdem sende durumlar ne alemde hangi aşamada
Ortaaam özel mesajlarını bir boşaltırmısın :26:
Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım
Abla nerelerdesin özledim
Özlüyoruz herhalde :2::2::2::2::2: Nerelerdesin abla, begüş geldi geziyorsunuz dimiiii
Çarşamba kontrolum var, yarım alçıya geçerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?