Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Mahsülcan gel kamoyunu aydınlat sen biliyor musun ıspanak yapmasını... Afiyet olsun julia

ohooooo ,ıspanağı ben bile biliyorum be yav.Siz nasıl evli barklı bağyenlersiniz?

ömürcüm nasılsın bak kızlar nasıl çalışmış bende çok kalamadım artık biraz yardım ettim onlara

Sjksjksjksjksjksjksk ay hala ıspanak diyor, birde gitmiş nevoşun o olağanüstü zor çorbasına ''bende deneyeceğim'' yazmış. Selamın kavlen

Beni hırslandırma yarışmalardan birine katılırım, ıspanakla döverim seni Biliyoruz herhalde ama yapmıyoruz

gözdem sende durumlar ne alemde hangi aşamada

Dün geldi özür diledi, lösev'in oyuncak bebeklerinden gülen yüzlü bebeği getirmiş, yüzüne onu tutmuş birde sıpa
Birde kağıda ben yapmadım eşşek yaptı, imza bin pişman eşşek yazmış resimini eklemiştim akşam görmedinmi ?
İyi herhalde durumlar

Kızlarrr kitaplardan kafamı kaldıramıyor vaziyetteyim bir yandan tenefüslerde öğrencilerle ilgileniyorum diper yandan kitpalata kodları veriyorum okul mührü vuruyorum sabah kız vardı hızlı gitti ama şimdi bölündüğüm için yavaş oluyor tek başıma olsun hallediyorum arkamdan kovslayan yok ya ama ben tez canlıyım bitsin de rahat edeyim. İki kutu daha bitircem galiba iki kutuda sabah bitti aslında 4 kutuda 2 çeşit kitap var ama çoklar iştee.. Dahaa da var baya 8-9 koli ve öğrencişlere verilecek yeni gelenlere başlamadım onlara ayrı demirbaş verilecek vay anam vay.. 2 haftalık işim var galibaaa.. Öptümm sizii akşam kaynanama gidicez gelicem ütü yapıcam sonra halim kalırsa bir uğrarımm.

Regl olamadım henüz 47. günüm menapoza girdim sanırım aman ne gzell yaa demiştik burada bir ara konusu geçmişti sen misin söyleyen regl gelmek bilmiyor gebe de değilim oynatmaya az kaldı bir kutu söktürücü bitti ikinciye geçicemm

Son düzenleme:
Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım

Nice mutlu yıllara olsun semacım,sevdikleinle ailenle beraber olman dleğimle

Doğum günün kutlu olsun seni seviyoruz

Abla nerelerdesin özledim

Bende özled,m gözdoş ya begüş geldi ya dışarı filançıkıp dolaşıyoruz işte

Özlüyoruz herhalde :2::2::2::2::2: Nerelerdesin abla, begüş geldi geziyorsunuz dimiiii
Çarşamba kontrolum var, yarım alçıya geçerim belki

Geziyoruz gözdoş fırsatta olmuyor pek gelmek için,sabah burada oluyorum ama sen nasılsın iyisin demi hadi bakalım yarım alçıya geçersen daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…