Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

selam handancım nasılsın kızın geldimi gözünaydın canım hasretmi gideriyorsunuz

Hemen telaş yapma sakın gelir belkide ikinci kutuya geçtiysen kesin gelir

ay yorulmuştur tabi ne zaman gidecek ne yemekler yaptın ohhh nasıl seviniyordur ben bilirim benim kızımda dışarda okumuştu

Kafası yorgun tabi derslerde ağır birde,bugün çorba yapıyom dünden k.valideye gitmiştik içli köfte yedik orada birazda verdi yanınada bişiler var zaten ..

Dışarda okuyunca zor aslında çok şeye hasret kalıyorlar

haftasonu eskişehirdeydim ,sabah 5 de geldim istanbula hiç doğru düzgün uyuyamadım.Sabah da çok kritik bir iş yaptım ,hemencecik de devreye almışlar neyseki sistem göçmedi ,şimdilik herşey normal görünüyor.Şimdiden saat 7,5 a yemek siparişimi vereyim internetten de eve gidince hemen gelsin yemek yiyip hemen uyuyacam eve gidince.
Çin yemeği yiyecem daha doğrusu çin + japon canım suşi de çekti.

Uykusuz kaldın sende tabi yemeğini yiyince vur kafayı yat hemen uyu dinlenirsin,

ESKİ şehirde ne yaptın conem =:)

ESKİ şehirde ne yaptın conem =:)

abimlere gittim canım annem de oradaydı ,gezdik .
Annem bowling oynadı ilk defa ve beni,abimi ve abimin eşini ezdi geçti.Önce aman ben oynamam siz oynayın falan diyodu ama kadının içinden bowling canavarı çıktı resmen ya.O kadar güzel atıyo ki.Strike falan yapıyo. e işte neyse kim sonuncu oldu tahmin et???

beeeeen

ay hiç beceremiyom ben o işi ya ,zaten herzaman olduğu gibi tırnağımı kırdım.Bana abim falan diyo ki ya şimdi senin elin acıyo ya sakınıyosun o yüzden atamıyosun diyo.E tırnak kırılmadan önce de aynı iğrenç atışları yapıp sıfır çekiyodum zaten
güzel bi gün oldu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…