Nice mutlu yıllara olsun semacım,sevdikleinle ailenle beraber olman dleğimle
Doğum günün kutlu olsun seni seviyoruz
Bende özled,m gözdoş ya begüş geldi ya dışarı filançıkıp dolaşıyoruz işte
Geziyoruz gözdoş fırsatta olmuyor pek gelmek için,sabah burada oluyorum ama sen nasılsın iyisin demihadi bakalım yarım alçıya geçersen daha rahat edersin
Kızlarrr kitaplardan kafamı kaldıramıyor vaziyetteyim bir yandan tenefüslerde öğrencilerle ilgileniyorum diper yandan kitpalata kodları veriyorum okul mührü vuruyorum sabah kız vardı hızlı gitti ama şimdi bölündüğüm için yavaş oluyor tek başıma olsun hallediyorum arkamdan kovslayan yok ya ama ben tez canlıyım bitsin de rahat edeyim. İki kutu daha bitircem galiba iki kutuda sabah bitti aslında 4 kutuda 2 çeşit kitap var ama çoklar iştee.. Dahaa da var baya 8-9 koli ve öğrencişlere verilecek yeni gelenlere başlamadım onlara ayrı demirbaş verilecek vay anam vay.. 2 haftalık işim var galibaaa.. Öptümm sizii akşam kaynanama gidicez gelicem ütü yapıcam sonra halim kalırsa bir uğrarımm.
Regl olamadım henüz 47. günüm menapoza girdim sanırım aman ne gzell yaa demiştik burada bir ara konusu geçmişti sen misin söyleyen regl gelmek bilmiyor gebe de değilim oynatmaya az kaldı bir kutu söktürücü bitti ikinciye geçicemm
selam handancım nasılsın kızın geldimi gözünaydın canım hasretmi gideriyorsunuz
Geldim geldimDün geceki performansım Cem Yılmaz'la kapışırdı o kadar söyleyeyim, bu culi varya ıspanak yapmayı bile bilmiyor
Selam sevgicimm geldi canım evde şimdi yorgun sorma,biraz gezip duruyoruz işteee
Ben bilmiyorumDün Cem Yılmaza gittik biz...YAnaklarım ağrıdı gülmekten
ay yorulmuştur tabi ne zaman gidecek ne yemekler yaptın ohhh nasıl seviniyordur ben bilirim benim kızımda dışarda okumuştu
Selam hoş geldinnn canım
Cem Yılmaz güxelmiş demi,kızımda gitmişte çok bel altı komedi dedi..
Hatta eşime demiştim hep beraber giderizdiyede,kızım ben gelmem dedi utanırım babamdan dedi
Ben geldim Çok özledim sizleri kkyı
HoşbuldukEvet abla çok komik ama aile ile izlenecek gibi değil
Hoşgeldin
Hoş geldinnnnnerdeydin de özledinbakalımmmm
canım hg bende çok özledim nasılsın
Evet abla çok komik ama aile ile izlenecek gibi değil
Hoşgeldin
Hoşbulduk
Abla netim yoktu
haftasonu eskişehirdeydim ,sabah 5 de geldim istanbula hiç doğru düzgün uyuyamadım.Sabah da çok kritik bir iş yaptım ,hemencecik de devreye almışlar neyseki sistem göçmedi ,şimdilik herşey normal görünüyor.Şimdiden saat 7,5 a yemek siparişimi vereyim internetten de eve gidince hemen gelsin yemek yiyip hemen uyuyacam eve gidince.
Çin yemeği yiyecem daha doğrusu çin + japon canım suşi de çekti.
haftasonu eskişehirdeydim ,sabah 5 de geldim istanbula hiç doğru düzgün uyuyamadım.Sabah da çok kritik bir iş yaptım ,hemencecik de devreye almışlar neyseki sistem göçmedi ,şimdilik herşey normal görünüyor.Şimdiden saat 7,5 a yemek siparişimi vereyim internetten de eve gidince hemen gelsin yemek yiyip hemen uyuyacam eve gidince.
Çin yemeği yiyecem daha doğrusu çin + japon canım suşi de çekti.
Evet öylrymiş kocamla gideyim bende
Geçen haftada ben öyleydim yaaa ne zordu yaaaa
ESKİ şehirde ne yaptın conem =:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?