Nice yıllara semuşSelam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım
Günaydın herkeseeeeee...
Akşam paso ben çalıştım nasıl olcak bu işBir dahakine ben 5 sayfa istiyorum rabişle eftenpüfe de 50 sayfa verde görsünler günlerini
Şimdi kutlama mı istiyorsun, teselli mi istiyorsun ona göre
hmmm o zaman biraz neşeli şeyler falan izle de açıl ,mesela youtubedan serkan is my girl ya da benim adım caferi aratıp onlarla işe başlayabilirisn.Bizim burda yasaklı o siteler de o yüzden link koyamıyorum.Hiç nedeni yok aslında
hmmm o zaman biraz neşeli şeyler falan izle de açıl ,mesela youtubedan serkan is my girl ya da benim adım caferi aratıp onlarla işe başlayabilirisn.Bizim burda yasaklı o siteler de o yüzden link koyamıyorum.
serkan is my girl ne o ya öyle baktım şimdi
dansçılar nasılcafere de bak ,cafer de süper.
offf adana urfaya bayılırım da bugün canım ondan çekti ya ,yapıyım bi hovardalık...
Girdik de ben bütlere kaldım ablaİnşallah haftaya salı gidiyorum memleketime Tembellikten ölcem bi gün Sen nasılsın abla
Selam kızlar uyudum bütün gündür
Madem canın onu çekti bugünlük yap bir hovardalık olsunnn
İnşallah veririsn büt leri iyi çalış derslerine ona görebende iyiyim canım sağol kızım geldi geöen hafta
Selam hoş geldinnnngece nasıl uyuyacan
Hoşbulduk ablamçay koydum ayılayım diye uyku istiyorum sürekli :44: uyumam akşam bende
Anlaşıldııı merkez
ömürrr hg iyi değilmisin canım
Bulursam evde merkezi
Ablam begüş nasıl napıyosunuz geziyomusunuz
Nevoş da gelmiş yetişemediminsan uyandırır
Merkez yoğun tabii
Begüş iyi uzandı tv seyrediyor şimdi,hafta sonu yoktuk zaten babanneye gitti orada kaldı belki yarın salı pazarına giderizz
Nevoş geldi çok kalmadı ama sordu seni hatta
Bi tuhaflık var bende anlamadım abla depresyona mı giriyorum noluyosa uyumuşum bütün gündür:44:
selam hatunlar
selam hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?