Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam
bugün benim doğum günüm bir yaş daha yaşlandım
Nice yıllara semuş

Tamam sana bi akşam ödül veririm onlar çalışır sen izlersin ama rabiş rahat bırakmaz yardım et diye

hmmm o zaman biraz neşeli şeyler falan izle de açıl ,mesela youtubedan serkan is my girl ya da benim adım caferi aratıp onlarla işe başlayabilirisn.Bizim burda yasaklı o siteler de o yüzden link koyamıyorum.

serkan is my girl ne o ya öyle baktım şimdi

Ben bi çay yapayım kendime kafamı toplayamıyorum ya sarhoş gibiyim:44:

offf adana urfaya bayılırım da bugün canım ondan çekti ya ,yapıyım bi hovardalık...

Madem canın onu çekti bugünlük yap bir hovardalık olsunnn

Girdik de ben bütlere kaldım ablaİnşallah haftaya salı gidiyorum memleketimeTembellikten ölcem bi gün Sen nasılsın abla

İnşallah veririsn büt leri iyi çalış derslerine ona göre bende iyiyim canım sağol kızım geldi geöen hafta

Selam kızlar uyudum bütün gündür

Selam hoş geldinnnn gece nasıl uyuyacan

Hoşbulduk ablam çay koydum ayılayım diye uyku istiyorum sürekli :44: uyumam akşam bende

Bulursam evde merkezi

Ablam begüş nasıl napıyosunuz geziyomusunuz

Nevoş da gelmiş yetişemediminsan uyandırır

Merkez yoğun tabii

Begüş iyi uzandı tv seyrediyor şimdi,hafta sonu yoktuk zaten babanneye gitti orada kaldı belki yarın salı pazarına giderizz

Nevoş geldi çok kalmadı ama sordu seni hatta

Merkez yoğun tabii

Begüş iyi uzandı tv seyrediyor şimdi,hafta sonu yoktuk zaten babanneye gitti orada kaldı belki yarın salı pazarına giderizz

Nevoş geldi çok kalmadı ama sordu seni hatta

Çok yoğun evet

Hava güzel gidin abla soysun begüş seni orda

Gördüm nevoşun neti yoktu görüşemedik kaç gündürsenin düzeldi onun bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…