Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hoşbulduk ablam akorktum ya zaten doğumdan sonra psikolojim bozuldu benim afedesiniz ama ilişkide bile ağrım oluyorpazartesi napıcam bakalım

Ah ablam bende 2 kız var ne yaparızİyi olur inşaallah

Yandın sen yandın,süsleri de hiç bitmiyor bunların varya

hoşbulduk ablam akorktum ya zaten doğumdan sonra psikolojim bozuldu benim afedesiniz ama ilişkide bile ağrım oluyorpazartesi napıcam bakalım

Korkulacak bişey yokki onda 2 dakikalık işlem yani,ağrı kesici alırsın sonra geçer..Baktın ağrın filan oluyor gidersin kontroliçin,zatem onlar çağıracaktır

Günaydınnnlarrr.. Tabii ki çok yoğunum yoğunum beennn.. Hca iş vermişti sabah devamını yaptım bu saat oldu kocacığım kendisi sandviç hazırlamıştı bana çayla ye hemen işlere başlamadan dedi ama yemedim hemen işe giriştim tabii çok açımm ee öğle vakti de geldi zaten artık akşamüzeri karnım acıkırsa o zaman yerim.. Bugün daha iyi gibiyim yine öyle olmam umarım su da az içiyorum ben biraz içmem arttırmam lazımm..

Nevoşumm son ana kadar sana oy vercektimm ben gerçekten emeğine yanii ve değişik bir çorba olduğu için ama elossa bir çorba yapmış rahmetli anneannem yapardı çokta güzel yapardı anılarım depreşti ona oy verdim o da zahmetliydi kırılmadın dimi bana canım benimm zaten seninle bu konuyu konuşmuştuk emeğe oy veririm arkadaş kayırmam dedim gerçekten çorbanı sevdiğim için oy verecektim. Gerçi herkeste arkadaşına ory veriyor yinede hakedenlerden biri kazanacak galiba yine de adil oluyor.. Zaten seninle beraber birkaç kişi öne çıkmıştı.

Ben de çok acıktım...Karnım gurulduyor

Kolay gelsin dejavu...

Yok bilmiyorum :44::44::44:
Canım kayısıdan yapılıyor
Kayısı kurusunu ıslatıyorsun yumuşayacak
Sonra onları rondoda çekiyorsun,içine fındık,fıstık ceviz ne istersen nekadar istersen...kakao,süt ekliyorsun ve iyice karışıyor.Çok katıda olmayacak çok cıvıktaonları elinde yuvarlayıp top şekli vereceksin ve dolaba koy 1-2 yiyebilirsin...Çok güzel bir tatlı
Bunu hurma ile de yapabilirsin
Abla şimdiden çok süslüler
Öğle yemeği yakın mı
Önemli değil canım
Ben de çok acıktım...Karnım gurulduyor

Kolay gelsin dejavu...

Öğlen ne yiyeceksin

Merhaba hanımlar, artık günaydın mı diyim tünaydın mı diyim

selam kızlar nasısınız

semoş daha taktırmadınmı korkma aslında hiç acımıyor tırsmana gerek yok ben kaç ke taktırdım çıkarttırdım

bende ondan spiral istedim ama inşallah bünyem kabul eder geçen midem bulandı 2 gün dedim hamilemiyim acaba bir tırstım
Ayyy allah korusunHayırlısı olsun canım
selam kızlar nasısınız

semoş daha taktırmadınmı korkma aslında hiç acımıyor tırsmana gerek yok ben kaç ke taktırdım çıkarttırdım
İyi ablacım sen nasılsın
İyiyim novuşum senden ne haber

İyiyim canım sağol
Sen bir iş görüşmesi falan var diyordun noldu

selam kızlar nasısınız

Zor olmuyor mu

Bu arada selam...

Ayyy allah korusunHayırlısı olsun canım

İyi ablacım sen nasılsın

İyiyim canım sağol
Sen bir iş görüşmesi falan var diyordun noldu

Evet ama olmadı yarın bi tane daha var. Birde eski patronum eve iş veriyor acaba diyorum evdenmi devam etsem çok rahat geldi bu. Pijamalarla ciddi işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…