Bitmiyorki masrafı hiçsağol nevoş ya kazanrsa çok iyi olacak hem çalışacak hemde okul olacak..Karşılığıda var tabi maaş alacak bide
Günaydınlarrrr
Bitmiyorki masrafı hiçsağol nevoş ya kazanrsa çok iyi olacak hem çalışacak hemde okul olacak..Karşılığıda var tabi maaş alacak bide
Önce haşla ki rengini versin bide gazı gitsin mercimeğin,suyunuda arada kontrol et çabuk çeker suyu çünkü
Semoşşşş hoş geldnnnnbakayım hemnnn resimleree ....Korktun mu yoksaaa itiraf ettt hadiiii rahat bırak kendini o sırada
Yok karatayın bir tatlısı var onu biliyor musun diyecektim
Ah ablam bende 2 kız var ne yaparızİyi olur inşaallah
hoşbulduk ablam akorktum ya zaten doğumdan sonra psikolojim bozuldu benim afedesiniz ama ilişkide bile ağrım oluyor pazartesi napıcam bakalım
çok acıktım
Günaydınnnlarrr.. Tabii ki çok yoğunum yoğunum beennn.. Hca iş vermişti sabah devamını yaptım bu saat oldu kocacığım kendisi sandviç hazırlamıştı bana çayla ye hemen işlere başlamadan dedi ama yemedim hemen işe giriştim tabii çok açımm ee öğle vakti de geldi zaten artık akşamüzeri karnım acıkırsa o zaman yerim.. Bugün daha iyi gibiyim yine öyle olmam umarım su da az içiyorum ben biraz içmem arttırmam lazımm..
Nevoşumm son ana kadar sana oy vercektimm ben gerçekten emeğine yanii ve değişik bir çorba olduğu için ama elossa bir çorba yapmış rahmetli anneannem yapardı çokta güzel yapardı anılarım depreşti ona oy verdim o da zahmetliydi kırılmadın dimi bana canım benimm zaten seninle bu konuyu konuşmuştuk emeğe oy veririm arkadaş kayırmam dedim gerçekten çorbanı sevdiğim için oy verecektim. Gerçi herkeste arkadaşına ory veriyor yinede hakedenlerden biri kazanacak galiba yine de adil oluyor.. Zaten seninle beraber birkaç kişi öne çıkmıştı.
Canım kayısıdan yapılıyorYok bilmiyorum :44::44::44:
Abla şimdiden çok süslülerYandın sen yandın,süsleri de hiç bitmiyor bunların varya
Korkulacak bişey yokki onda 2 dakikalık işlem yani,ağrı kesici alırsın sonra geçer..Baktın ağrın filan oluyor gidersin kontroliçin,zatem onlar çağıracaktır
Öğle yemeği yakın mıçok acıktım
Önemli değil canımNevoşumm son ana kadar sana oy vercektimm ben gerçekten emeğine yanii ve değişik bir çorba olduğu için ama elossa bir çorba yapmış rahmetli anneannem yapardı çokta güzel yapardı anılarım depreşti ona oy verdim o da zahmetliydi kırılmadın dimi bana canım benimm zaten seninle bu konuyu konuşmuştuk emeğe oy veririm arkadaş kayırmam dedim gerçekten çorbanı sevdiğim için oy verecektim. Gerçi herkeste arkadaşına ory veriyor yinede hakedenlerden biri kazanacak galiba yine de adil oluyor.. Zaten seninle beraber birkaç kişi öne çıkmıştı.
Ben de çok acıktım...Karnım gurulduyor
Kolay gelsin dejavu...
Yandın sen yandın,süsleri de hiç bitmiyor bunların varya
Korkulacak bişey yokki onda 2 dakikalık işlem yani,ağrı kesici alırsın sonra geçer..Baktın ağrın filan oluyor gidersin kontroliçin,zatem onlar çağıracaktır
korktum abla aslında çok acımadı ama kendimi çok sıktım
Merhaba hanımlar, artık günaydın mı diyim tünaydın mı diyim
Aman dikkat et bir kaza olmasın
Ayyy allah korusunbende ondan spiral istedim ama inşallah bünyem kabul eder geçen midem bulandı 2 gün dedim hamilemiyim acaba bir tırstım
İyi ablacım sen nasılsınselam kızlar nasısınız
semoş daha taktırmadınmı korkma aslında hiç acımıyor tırsmana gerek yok ben kaç ke taktırdım çıkarttırdım
İyiyim novuşum senden ne haber
selam kızlar nasısınız
semoş daha taktırmadınmı korkma aslında hiç acımıyor tırsmana gerek yok ben kaç ke taktırdım çıkarttırdım
selam kızlar nasısınız
Ayyy allah korusunHayırlısı olsun canım
İyi ablacım sen nasılsın
İyiyim canım sağol
Sen bir iş görüşmesi falan var diyordun noldu
Zor olmuyor mu
Bu arada selam...
Evet ama olmadı yarın bi tane daha var. Birde eski patronum eve iş veriyor acaba diyorum evdenmi devam etsem çok rahat geldi bu. Pijamalarla ciddi işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?