Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

O konuda da haklısın
Evet canım öyleYakın olsak gelirmiydin bana

ben güneşli havaları çok severim kışın içim kararıyor:1

Ben de tam tersine güneşli havada huzursuzum böyle bulutlu melankolik havalara bayılıyorum. Tuhaf.

O konuda da haklısın
Evet canım öyleYakın olsak gelirmiydin bana

Gelmem miiiiiiii... Ayıpsın. Sende bana gelir miydin?

Burada sizler gibi iki arkadaşım olsa ne olurdu

Ben de tam tersine güneşli havada huzursuzum böyle bulutlu melankolik havalara bayılıyorum. Tuhaf.

Gelmem miiiiiiii... Ayıpsın. Sende bana gelir miydin?

Burada sizler gibi iki arkadaşım olsa ne olurdu

zevk meselesi

Bebek arabanız var mı:26:Canım sen nasıl giyinip üşümüyorsan oda öyle giymeli terlemesi de iyi olmaz

var canım yağmurluğuda var ben yüzü üşürse diye korkuyorum:26:

GelirdimmKeşke öyle bir imkanmız olsa bu topicten herkesle görüşmeyi isterdim

Ben de isterdim buradan kafa dengim arkadaşlarım var ama hepsi uzak ancak faceden muhabbet edebiliyoruz ama yinede dertleşip kafamı rahatlatabiliyorum. Burayı çok seviyorum

kızımı alıp dışarı mı çıksam hava çok güzelama korkuyorum hasta olursa diye

sevgi abla sen senayı görmedin dimi albümde resmi var

gördüm tabiki maşallah kuzum çıkar alışsın yoksa zor lışır biz soğuk havada bile hergün 10-15 dk çıkardık güneşe çıksın biraz korkma

Ben de isterdim buradan kafa dengim arkadaşlarım var ama hepsi uzak ancak faceden muhabbet edebiliyoruz ama yinede dertleşip kafamı rahatlatabiliyorum. Burayı çok seviyorum

Evet canım benim de kkda kafa dengi arkadaşım çok özellikle bu topicteOnlar bana yetiyor rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…