evet canım tek taraflı annem bana kızıyor çok üstüne düşüyorsun çıkar biraz dışarı diye ama bir kere ciğerim yandı işte
Afiyet olsun okadar yetti mi
Eh ıste ama işteyim baska ne yiyebilirim ki
Hava güzel olunca arabayla çıkarsan birşey olmaz ama dikkat et terlemesin.Alışsın sonra daha çok hasta olur
Evden birşeyler hazırlasan
Canım kayısıdan yapılıyor
Kayısı kurusunu ıslatıyorsun yumuşayacak
Sonra onları rondoda çekiyorsun,içine fındık,fıstık ceviz ne istersen nekadar istersen...kakao,süt ekliyorsun ve iyice karışıyor.Çok katıda olmayacak çok cıvıktaonları elinde yuvarlayıp top şekli vereceksin ve dolaba koy 1-2 yiyebilirsin...Çok güzel bir tatlı
Bunu hurma ile de yapabilirsin
Öğlen ne yiyeceksin
Bugünküm böle oldu nevoşumm evim üst katta normalde çıkarım ama beraber çalıştığımız arkadasın mahkemesi var o yüzden kaldım
Tamam ama dikkat etbugün çıkarayım o zaman güneş alsın
Görüşürüz canımKızlar ben çıkıyorum iş geldi yine görüşürüz
Bugünküm böle oldu nevoşumm evim üst katta normalde çıkarım ama beraber çalıştığımız arkadasın mahkemesi var o yüzden kaldım
Denerim mutlaka bunuGüzele benziyor...
Öğlen çorba içtim ama hazır çorbaFırında tavuk ve salata yedim
Ben de çok acıktım...Karnım gurulduyor
Kolay gelsin dejavu...
Zor olmuyor mu
Bu arada selam...
Evet ama olmadı yarın bi tane daha var. Birde eski patronum eve iş veriyor acaba diyorum evdenmi devam etsem çok rahat geldi bu. Pijamalarla ciddi işler...
sağol canımhava ne kadar güzel ya bahar havası var
Selam ben geldimmmmmmmm
Hoşgeldin keyifler iyi mi
Sana söyleyeceklerim var, albert'in tercihleri kesinleşmiş, yani nereyi tercih edebileceği, 5 şehirden biri Antep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?