Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İnşallah olur mahsülcan... Bizde bekliyoruz sabırsızlıkla
İnşallah canım
Hımmm diğerleri senin için daha iyi olur belki:44:Hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin canım
Amin amin herkesin gönlüne göre versin nevoşum
sena uyandı çıkmak zorunda kaldım
Semacığım kayınvaliden ne alemde :44:
Aaaa benim olduğum yerde sıkılma olmaz Ankara memur kenti iyidir iyiii

İyiyim minikkuşum sen nasılsın?
Kesinlikle sıkılmam
Hoşbulduk

Hoşbulduk canım eh işte idare eder diyelim.

Kızma bana
Ağlarım bak.

Atmayın trip şevkat gösterin bana ihtiyacım var.
Kızacağım bizden uzaklaşırsan böyle kızarım
Ay çok mutlu oldum

AVM lerin altını üstüne getiririzzz seninlee
Getirelim getirelim, antares'e gidelimmmmmmmmmmmmmmm

ne alemde olsunsabah 10 bir çıkıyor 7 8 de iniyor aşağı geçen bir söylendim bir gün surat yaptı bakalım değişen bir şey olacak mı hiç sanmam ya neyseçok bunaltıyor beni yaa

Bazen uyuzluğu tutuyor ama bak ne kadar ince düşünüyor Gelsin yeterki ya sen Ankaraya bile koşa koşa gidersin

Ankaranın tek sıkıntısı deniz olmaması, deniz olmadan nefes alamıyorum ben, illaki 2 günde bir sahile inip o dalga seslerini dinleyip o maviliğe dalacağım

Ankamalll kentpark zaten avmden bol ne var bizde
Mahsülcanla beraber zumba yaparsınız

Gayet iyiyim ben

Aman iyi ol canımmmm zamba zumbaa esmer bombaaa

Ankaranın tek sıkıntısı deniz olmaması, deniz olmadan nefes alamıyorum ben, illaki 2 günde bir sahile inip o dalga seslerini dinleyip o maviliğe dalacağım

Denize alışan insan için çok zor oluyor iç anadolu Göl kenarına gidersiniz sizde

Ankamalll kentpark zaten avmden bol ne var bizde

Aman iyi ol canımmmm zamba zumbaa esmer bombaaa

Elmayra ben spora başladım...Zayıf bir bayan olcam

ne alemde olsunsabah 10 bir çıkıyor 7 8 de iniyor aşağı geçen bir söylendim bir gün surat yaptı bakalım değişen bir şey olacak mı hiç sanmam ya neyseçok bunaltıyor beni yaa

Kardeşi ne alemde şükrünün dersleri düzeltebildimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…