Korkuyorum :18: En basit bir kararda bile yere yapışan kararsız bir teraziyim ben :18: Evlilik önemli bir karar :18:
Korkuyorum :18: En basit bir kararda bile yere yapışan kararsız bir teraziyim ben :18: Evlilik önemli bir karar :18:
Ankamalll kentpark zaten avmden bol ne var bizde
Aman iyi ol canımmmm zamba zumbaa esmer bombaaa
Sende çok yoğunsun galiba hep yazıp kaçıyorsun
Denize alışan insan için çok zor oluyor iç anadoluGöl kenarına gidersiniz sizde
Elmayra ben spora başladım...Zayıf bir bayan olcam
Ben de teraziyimNormalde çok kararsızımdır ama evlilik ile ilgili hiç kararsızlık yaşamadım
ee harıldın kızaammm burdan yazcak halin yok yaaa
İvit, zaten ankara olursa mutlaka görüşmek isterim elmayram seninle, sende istersen elbette
evet canım duruyolar duruyolar hepsi birden bastırıyolar ,kendimi birkaç cephede birden savaşıyomuş gibi hissediyorum
evet canım duruyolar duruyolar hepsi birden bastırıyolar ,kendimi birkaç cephede birden savaşıyomuş gibi hissediyorum
yine zayıfları var verirse annesi eline bilgisayar tabii okumaz
bencede kork kaynanan olcak kayınpeder olcak görümce olacak
Ben ikizler burcuyum bende çok kararsız biriyim heran fikrim değişebiliyo ve çok abartıp çok incelerim zor bir durum
Hoşgeldin
Elmayra ben spora başladım...Zayıf bir bayan olcam
İvit, zaten ankara olursa mutlaka görüşmek isterim elmayram seninle, sende istersen elbette
Evet zor bir karar ama hem kalbini hem mantığını çalıştırmalısınKalbinin sesini biz bile duyuyoruz
Canım arkadaşım canını sıkma nevar bilmiyorum ama düzelir inşaallah
Eki Görüntüle 612916 üstünü tıkla
Kızacağım bizden uzaklaşırsan böyle kızarım
Hadi ya sen ikizlere benzemiyorsun :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?