Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aferin benim minikkuşumaa tam gaz devam, ben de 52 kilo oldum ve 36 bedene düştüm lise döneminde bile 36 değildim Boşanmanın faydaları

Iyy ben de teraziyim herkese dengeli kendine dengesiz terazi

Seni kıskanabilir miyim? Sen izin vermeden kıskanmaya başladım bile... Naptın sen yahu

Terazilerin dengesiz olması çok garip değil mi

Ben de teraziyim Normalde çok kararsızımdır ama evlilik ile ilgili hiç kararsızlık yaşamadım

Ben aşkımdan ölsemde bunu delice belli etmem, hep bir mesafeli duruşum olur, o yüzden tam emin olamıyor onu bırakıp bırakmayacağımdan Birde adamın asker oluşundan dolayı isteklerini emir kipiyle söylemesi mevcut, bende herşeyi sorgularım öyle kabullenebilen bir tip değilim, otoriteden pek hoşlanmam bir otorite kurulacaksa bunu ben kurarım diyorum İki baskın karakter çarpışması oluyor Babasını ortaokula giderken kaybetmiş, memleket babası olmuş onun, allah bayrağıma milletime zeval vermesin benim babam onlar diyor...

Kahve varsa bende gelicem aranıza :44: Yoksa gelmem he bakın

Gel günlüğümün sevgi pıtırcığı gell kapiçino var

Tabi ki canım Nevoş,Nevroş hangisi kolay geliyorsa

Saol tatlım.

bilgisayar möhendisiyim canım ,yazılım yapıyom.

Bana şöle güzel bir yazılım yapabilir misin? Erkeklerin koluna takıcam, görüş alanımdan cıktıklarında biip biiip ötecek

Seni kıskanabilir miyim? Sen izin vermeden kıskanmaya başladım bile... Naptın sen yahu

Terazilerin dengesiz olması çok garip değil mi

:) Yemek yiyemiyorum kroniğim yaa. Ben bile inanamıyorum halime, bir arkadaşa foto çektiririm koyarım şoktayım

Dışardan bakana en dengeli yaratık ama gell bana sor bir deee

yok etmem ben hiç karışmam kaynanam ve mesafeben mesafemi koysamda kaynana koymuyor canım bilmiyor musun naparsam yapayım 2 buçuk senedir buraya çıkmasını engelleyemedim

takılıyorum gözdeme

Ama haksızda sayılmazsın
Benim ki tatilde gelecek misiniz dedi bende düşünüyoruz bakalım dedimHava soğuk çocuklar hasta olur zaten gelmeyin gibi birşey söyledi

Canımsın benim, terazinin halinden ancak teraziler anlar

Babası yokki Annesi ve bir abisi var, abisi de adanada

takılıyorum canım benim

Ama haksızda sayılmazsın
Benim ki tatilde gelecek misiniz dedi bende düşünüyoruz bakalım dedimHava soğuk çocuklar hasta olur zaten gelmeyin gibi birşey söyledi

hadi ya seninkilerde bir garip

bana çözüm söyleyin napayım da çıkmasın kaynana yüz gözde olmak istemiyorum şükrünün bir şey dediği yok gamsızvarsa yoksa iş ders
gözduşum çözüm söyle banahiç abartmıyorum akşama kadar burda:26ldu olacak aşağısını kapasınlar burada yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…