Olma mıAaaaaa bunun provasıda mı var
Alıştırın şimdidien kendiniziiii mislergibiiiiiii
Nasıl ayrılsın dimiSonra da Wili işe gitmiyor evden çıkmıyor diyorsun
Alıştırın şimdidien kendiniziiii mislergibiiiiiii
Okadar sıkarsam ruhumu teslim ederim sonraaa
Vayyy taktiğe gellllKocaların gelmesine yakın giyinecen süslenecensıkacan parfümünü karşılayacan hafiften kafanı yukarı kaldırcan ki kokuyu alsın
Olma mıKocamız yok diye ezme bizi ömür
Beğenemedin mi
Dimiii abla
Bjk nin taraftarı değil başındakiler garibandı doymak bilmediler senelerce yediler de...
Nasıl ayrılsın dimi
Kocaların gelmesine yakın giyinecen süslenecensıkacan parfümünü karşılayacan hafiften kafanı yukarı kaldırcan ki kokuyu alsın
Kocaların gelmesine yakın giyinecen süslenecensıkacan parfümünü karşılayacan hafiften kafanı yukarı kaldırcan ki kokuyu alsın
Nasıl ayrılsın dimi
Senin alerjin varben yıkanıyorum resmen
Vayyy taktiğe gellll
Tabisiiiiiikoklatıp kaçacan sonra
Ezikler siziOlma mıKocamız yok diye ezme bizi ömür
Beğenemedin mi
Dimiii abla
Tabisiiiiiikoklatıp kaçacan sonra
valla bizim kulübün taraftarları hem gariban hem de pis ,kızları daha da bi pis ,bi kere inönü stadyumunda tuvalete girmek gibi bir gaflette bulundum da zor attım kendimi dışarı.Kızlar o kadar küfürlü konuşuyolar ki .Ay biri ne bakıyon falan diyecek de beni dövecek sandım,çok korkunçtu yaerkekler tuvaletine girsem daha rahat ederdim.Zaten taraftar küfür edince kadın taraftarlar gidiyodu ya bizim kadınlar da küfür ediyo tekrar ceza alıyoruz.Bi keresinde de bi arkadaşlarla gitmiştik arkamızda bi kız grubu var ama nasıl küfür ediyolar bi görseniz kızlar küfür edince daha da berbat geliyo ya.Bi de genelde maça girmek için turnike önünde beklersin ya mutlaka orada biletsiz girmek isteyenler çıkar kavga ederler biri o kalabalıkta geri geri çıkmaya gelir ağzı burnu dağılmış kanamış falan.Öyle bi avrupa maçına içeri girdim 5 dk sonra falan ilk yarı bitti.
Yani severiz o ayrı konu kessen siyah beyaz akar dermişimde yani taraftarlarımız tam türk tipi taraftar pek kötü.Özeleştirimi de yapayım.
Eşimde öyle diyo..Cezalı maçlarda en çok küfür eden bayan taraftar bjk taraftarı diyovalla bizim kulübün taraftarları hem gariban hem de pis ,kızları daha da bi pis ,bi kere inönü stadyumunda tuvalete girmek gibi bir gaflette bulundum da zor attım kendimi dışarı.Kızlar o kadar küfürlü konuşuyolar ki .Ay biri ne bakıyon falan diyecek de beni dövecek sandım,çok korkunçtu yaerkekler tuvaletine girsem daha rahat ederdim.Zaten taraftar küfür edince kadın taraftarlar gidiyodu ya bizim kadınlar da küfür ediyo tekrar ceza alıyoruz.Bi keresinde de bi arkadaşlarla gitmiştik arkamızda bi kız grubu var ama nasıl küfür ediyolar bi görseniz kızlar küfür edince daha da berbat geliyo ya.Bi de genelde maça girmek için turnike önünde beklersin ya mutlaka orada biletsiz girmek isteyenler çıkar kavga ederler biri o kalabalıkta geri geri çıkmaya gelir ağzı burnu dağılmış kanamış falan.Öyle bi avrupa maçına içeri girdim 5 dk sonra falan ilk yarı bitti.
Yani severiz o ayrı konu kessen siyah beyaz akar dermişimde yani taraftarlarımız tam türk tipi taraftar pek kötü.Özeleştirimi de yapayım.
Ya işi bilceksinnnWİLİ de yok suç. Anladım ben, parfümleri sık cıbıl cıbıl gez sonra neden işe gitmiyor de.
Adam napsın suikasta kurban gidiyor
Abla sen eşe yapılacak güzel sürprizler adı altında bir konu aç müdavimin oluruz Hayalle.
Benim mesai bitti hoşçakalın
Gerçekten aşk profesörü Handan diye topiğini de taşıyalım sabiteAbla sen eşe yapılacak güzel sürprizler adı altında bir konu aç müdavimin oluruz Hayalle.
Ezikler sizi
Öperken alıyo zaten kokuyu
Abla sen eşe yapılacak güzel sürprizler adı altında bir konu aç müdavimin oluruz Hayalle.
Hımmm bu kısmını unutmayalım
Göster ama elletme gibi bişey bu sanırım.
Ezikler sizi
Ben kaçmam
Gerçekten aşk profesörü Handan diye topiğini de taşıyalım sabite
Önceden alacak kokuyuu:26:
Sonra reyting patlaması olsun demi
Görüşürüz canımmmm
Aynen ondan işteeee
İşin raconu kaçmak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?