Hoşgeldin ablacım özledik seniNevoşummm edi olmuş çok ta yakışmış kardeşime tebrik ediyorum seniyeşil yeşil bakarmışta
Dostlarr ben geldimm.. Dün akşam 7 gibi evdeydik. Çok güzel birkaç gün geçirdim ailemle çok iyi oldu. C.tesi annemle pazara çıktık semt pazarına gezdik akşam toplandık yemekler falan pazar evdeydik pazartesi Kadıköy'e indik altını üstüne getirdik gezdik Moda bahariye falan. Dün de yola çıkmadan önce sabahtan salı pazarına gittik kendime bişiler aldım gezdik. Paso gezdik yani. Hava da özellikle pazartesi salı çok güzeldi sonra yola çıktık geldik anneciğimle kardeşimle hasret gderdim dayımla yengemde yakın oturuyorlar zaten kalabalık çok güzel oldu.Tabii işler birikmiş bir pazartesi günü yoktum oysa ki ama fişler var öğrenci işçilere girdirmiyorum onlar birikmiş sınav olmuş haftasonu p.tesi toparlamışlar ama dağınıktı biraz daha. Pazartesi kitap dağıtılacak hocalara yukarıya çıkıp kitapları düzenlemem lazım vs.. çok iş var yani yok bensiz yürümüyor bu işler yaa..
Sizlerde ne var ne yok nedir son gelişmeler gördüğüme göre nevoş edi olmuşş çok sevindim hangi bölümün edişi oldu ki gelsin de detay versin.
Görüşürüz ablacımKızlar ben kaçıyom kızçem uyandı şu resim büyütme işinebakıyor pc de onu hallediyor görüşürüzz
Hoşgeldin
HoşgeldinGünaydınlarrrr
Nehaber canımGünaydın kızlaar
Günaydınnnnn diycem ama herkes gitmiş galiba:26:
Günaydın
Yeni topic açtım kızlar tabi yemekle ilgili
Günaydınlarrrr
Görüşürüz ablacımKızın gelmiş selam söyle
HoşgeldinNehaber
HoşgeldinNehaber
Nehaber canımSize de günaydınlar
Gunaydin canim ne haber,ne yaptin sen ameliyat isleriniGünaydınlarrrr
Görüşürüz ablacımKızın gelmiş selam söyle
HoşgeldinNehaber
HoşgeldinNehaber
Afiyet olsun canımİylik çoçuklarla kahvaltı yaptık
Nehaber canım
Nereye kayboldun
Gunaydin canim ne haber,ne yaptin sen ameliyat islerini
Hosbulduk hemsom,iyiyim sen nasilsin
Afiyet olsun canımBenim kızçeler uyuyorlar ufaklık 6 da uyandı oturuyoruz
Nehaber canım
Sanada canımne haber
Kardelennasilsin canim,iyimi keyifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?