Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tatildi ya ondan,güxel şeyler varmıydı bari neler aldın bakalım oradan,

tabii ki hele de aileyle olunca. Ne aldımm bir yağmurluk aldım kadıköye inmiştik oradan ve gözlük aldım salı pazarından eşofman takımı ve alt aldım iki tane birkaç tişört aldım birkaç küçük mutfak gereci aldım zaten doğru düzgün bir şey yoktu yeri Kadıköy merkezdeyken daha güzel şeyler oluyordu taşındı ya pek güzel şeyler yok artık.

Günaydınnnnn diycem ama herkes gitmiş galiba:26:

ben geldim kuşum..

Günaydın
Yeni topic açtım kızlar tabi yemekle ilgili

neymiş neymiş hemen bakmam lazımm

Hoşgeldin ablacım özledik seniSağol ablacım

Hoşgeldin canım
Sence hangi bölüm olabilirTabi ki yemek bölümü canım

dimi ama sorduğum soruya bak tahmin ettim zaten hayırlı uğurlu olsun beebeem haketmiştin fazlasıyla nitekim topiğin aldı yürüdü son tariflere bakayım bende hafta sonuda bilgisayarıma tariflerini aktarıcam

Günaydınlarrrr

Günadın tanemim nasılsın..

ya neden turkiyede okullar tatilmi neden okulda degiller :26::26:

çocuklar 23 nisan günü gösteri falan yapıyorlar ilkokul öğrencilerine bir gün sonrası da tatil oluyor bende ilkokul çocuğu olcam bananee

Benim ufaklık uyutmuyor çok kötü ya gecede erken yatamıyorum

benim gözüm korkmaya başladı yavaş yavaş ileride uyku bana da haram desene. :18:

2 tane farklı konu açtım canım bak istersen
Sağol canımSende hoşgeldin nasılsın
Vallahi biraz korksunUyku haram olabiliyor

İylik canım ne olsun cocuklar evde onlarla uğraşıyorum

Şafak İstanbul
[video=youtube;bgNjGXnkCPA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bgNjGXnkCPA[/video]

Nehaber ne yaptınDiğerine baktın mı

Senin kalmamıştır eminim hiç birini istekle yemiyorsun ki

Eşim gitti ben de yatıyorumbaktım onlar beni aşıyo

Hiç ya valla hatırlıyorum da ama olsa da yesek dediğim bi şey yok

Şafak İstanbul
[video=youtube;bgNjGXnkCPA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bgNjGXnkCPA[/video]

34 gün mü kaldı canım bir şey kalmamış yaa sabret canım bitiyor işte Allah'ım kavuştursun. Senin sınavlar nasıl geçti

Eşim gitti ben de yatıyorumbaktım onlar beni aşıyo

Hiç ya valla hatırlıyorum da ama olsa da yesek dediğim bi şey yok

Kardelen nasılsın gülüm özledin mi beni yoksa özlemedin mi hmm :26: ben özledim ama napıyorsun bakalım ne var ne yok yat bakalım ohh benim gözümden de uyku akıyor eve gidip yatsam ne iyi olurdu dün akşam 10.30 da yattım hala uykum var İstanbul'da da hep erken kalktım bir de yerimi yadırgadım annemin evi de olsa rahat olmuyor insan kendi evin gibisi yok valla annem duymasın tabi :18:

Hoşgeldin özledim tabi özlemez miyim

Bugünlerde çok mutsuzum yine ben Her sene böyle oluyorum ben bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…