Canım sevgili hallayı bekliyoruz onuda küstürtük biraz zor gelir ardıkGunaydin canim ne haber,ne yaptin sen ameliyat islerini
Hosbulduk hemsom,iyiyim sen nasilsin
Afiyet olsun canımBenim kızçeler uyuyorlar ufaklık 6 da uyandı oturuyoruz
Kimse yoktu en son mesaj yarım saat önceydi
23 nisancanım. Dün çoğu çoçuğun gösterisi vardıya neden turkiyede okullar tatilmi neden okulda degiller :26::26:
Evet canım tatil 23 Nisan tatiliya neden turkiyede okullar tatilmi neden okulda degiller :26::26:
İyiyim canım sağolİyiyim kızlar siz nasılsınız
GörüşürüzŞimdilik çıkıyorum sonra gelirim
Canım sevgili hallayı bekliyoruz onuda küstürtük biraz zor gelir ardık
Bekliyoruz canım sulu utrason cektirmek için oda adet olmam lazım
Sağol canımo yönden benimkiler hep erkençi çok zor yadarlar sabahları
Alışırsın canım bak böyle daha hızlı ve kolay oluyorNevoş senin dediğin gibi yaptım mesajları bi tuaf oldum alışırmıyım:111::111::111::111::111::111::111:
İyiyim kızlar siz nasılsınız
gorusuruz canimŞimdilik çıkıyorum sonra gelirim
Hayirlisi olsun canim stres yapmaki gelsin halan rahat rahat sen panikleyince oda tedirgin oluyo gitsemmi gitmesemmi diyeCanım sevgili hallayı bekliyoruz onuda küstürtük biraz zor gelir ardık
Bekliyoruz canım sulu utrason cektirmek için oda adet olmam lazım
Sağol canımo yönden benimkiler hep erkençi çok zor yadarlar sabahları
anladiiiiim ,dinlensin tabiki yavrucaklar dun cok yorulmuslardir23 nisancanım. Dün çoğu çoçuğun gösterisi vardı
Alışırsın canım bak böyle daha hızlı ve kolay oluyor
İnşallah canımBen kendi adima idare ederugrasip duruyoruz
gorusuruz canim
Hayirlisi olsun canim stres yapmaki gelsin halan rahat rahat sen panikleyince oda tedirgin oluyo gitsemmi gitmesemmi diye
anladiiiiim ,dinlensin tabiki yavrucaklar dun cok yorulmuslardir
Evet canım tatil 23 Nisan tatili
İyiyim canım sağol
Görüşürüz
Benim kızlar uyuyorlar ama ufaklık erkenci
Cabuk banada soyleyin ne yaptiniz hizlandirmak icin evet farkettim bizim kaplumbaga misali tanem olmus tavsan misali
Cabuk banada soyleyin ne yaptiniz hizlandirmak icin evet farkettim bizim kaplumbaga misali tanem olmus tavsan misali
İnşallah canım
yok canım o konuda uyan bi çoçuğa denk gelmedim
Benim kızlar 2 yaşına kadar hiç uyumazlardı sonra düzeldiler..Oğlumda küçükken uyurdu şimdi uyumuyor..Ama annemlere gidersek orda uyuyor
Kullanıcı Kontrol Paneli---Sol tarafta Seçenekleri Düzenle----Orda altta Konu Görünüm Şekli var orayı NORMAL YENİ MESAJLARIseçip değişikleri kaydetBen hep böyle kullanıyorum açtığın sayfada direk en son yazılan mesajları görüyorsun
Benimkiler sabah çok erkençiler helede pazar günü yuyalım diye bazen yalvarıyorum onlada gelip baş uçumda bekliyolar uyanayım diye bunu büyük kızım yapıyor
hiiiim bakayim bakayim benimki nasilmis
Ben daha alışamadım:111:hiiiim bakayim bakayim benimki nasilmis
Benim ufaklık uyutmuyor çok kötü ya gecede erken yatamıyorum
Ben daha alışamadım:111:
Öyle canım zor gercekten
Tanem yeni konu açtım farklı mutfak sunumları bakarmısın nasıl olmuş
Şimdi gördüm canım sağolHemen bakıyorummj mı göördümü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?