Günaydınlarrrrrr şekerlerimmmbugün çok işimiz var akşam kızçem dönüyor okuluna ütü yapılacak valiz toplanacak yemek hazırlanacak poğaca yapılacak daha Akşam 7 gibi çıkacaz evden herhalde,kısmet olursada eylülde bende gidecem kızçemle beraber kıbrısa hem tatil hem de dünlenme olacak bana
Günaydın
Kolay gelsin ablacımGelince güzel oluyor ama gidince çok zor değil mi Hayırlı yollar olsun
Günaydın nevoşcummmne habersin canım dün kızçem resim işine baktı ama oda yapamadı olmuyor sordu hattta nasıl yapıldığını bende anlattım ama sana zahmet onun yapabileceği şekilde söylersen okutacam ona öyle yapsın hem url alarak yaptık hemde dosyadan seçerek yinede olmadı boyutu küçük çıkıyor :44:
Alah kolaylık versin ablacım sağlığı yerinde olsun,işini ayarlasın böyle olsunSağol canımgelmesi güzelde gitmek yokmu o zor işte
Günaydın herkese bu gün çok işim varbitermi bilmiyorum
Handan ablağım cım hayırlı uğurlu yollar olur inşallah
Ablacım KONTROL PANELİ-SEÇENEKLERİ DÜZENLE-ÇEŞİTLİ SEÇENKELER-MESAJ EDİTÖRÜ-GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ SEÇİP değişiklikleri kaydediyorsun
Daha sonra ben istediğim siteden resmin üstüne tıklıyorum büyüyor sonra kopyalayıp direk burdaki mesaj sayfamıza ekliyorum çıkıyorYani eklenti ekle kısmı ile eklemeden:26 irek sayfaya yapıştırıyorsun Umarım olur ablacım
Günaydın herkese bu gün çok işim varbitermi bilmiyorum
Handan ablağım cım hayırlı uğurlu yollar olur inşallah
Alah kolaylık versin ablacım sağlığı yerinde olsun,işini ayarlasın böyle olsunNe yapacaksın Ah ben ne yaparım
Ayarları yaparım tamam,resimi tıklayıp büyütüyorum zaten,resimim üzerine gelip resimi farklı kaydede tıklıyorum açılan çerçevede kaydet diyorum yani..Sonrada resim sitesinde ya url sini alıp kopyala diyorum mesaj sayfasında yapıştırıyorum..Yda dosya seç varya oradan alıyorum :44: yinede olmuyor işte,şimdi uyuyor uyansın okur bunuda tekrar yapmaya çalışırıız sağol nevoşcum
Günaydınnnn tanemcimmsağol canım benşm
Öylede zor yinede yaaakolay değil hiç
Ablacım farklı kaydet yapmıyoruz büyütüyoruz direk kopyala yapıştır
Evet ablacım zor allah kolaylık versin
Yine gitmiş herkes
Günaydın
Günaydınnnnn ne habersinnnn ben burdayım ama çıkıyorum şimdş kahvatıyı hazırlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?