Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kolay gelsin ablacımGelince güzel oluyor ama gidince çok zor değil miHayırlı yollar olsun

Günaydın nevoşcummm ne habersin canım dün kızçem resim işine baktı ama oda yapamadı olmuyor sordu hattta nasıl yapıldığını bende anlattım ama sana zahmet onun yapabileceği şekilde söylersen okutacam ona öyle yapsın hem url alarak yaptık hemde dosyadan seçerek yinede olmadı boyutu küçük çıkıyor :44:

Ablacım KONTROL PANELİ-SEÇENEKLERİ DÜZENLE-ÇEŞİTLİ SEÇENKELER-MESAJ EDİTÖRÜ-GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ SEÇİP değişiklikleri kaydediyorsun
Daha sonra ben istediğim siteden resmin üstüne tıklıyorum büyüyor sonra kopyalayıp direk burdaki mesaj sayfamıza ekliyorum çıkıyorYani eklenti ekle kısmı ile eklemeden:26irek sayfaya yapıştırıyorsunUmarım olur ablacım

Günaydın herkese bu gün çok işim var bitermi bilmiyorum
Handan ablağım cım hayırlı uğurlu yollar olur inşallah

Ayarları yaparım tamam,resimi tıklayıp büyütüyorum zaten,resimim üzerine gelip resimi farklı kaydede tıklıyorum açılan çerçevede kaydet diyorum yani..Sonrada resim sitesinde ya url sini alıp kopyala diyorum mesaj sayfasında yapıştırıyorum..Yda dosya seç varya oradan alıyorum :44: yinede olmuyor işte,şimdi uyuyor uyansın okur bunuda tekrar yapmaya çalışırıız sağol nevoşcum

Günaydın herkese bu gün çok işim var bitermi bilmiyorum
Handan ablağım cım hayırlı uğurlu yollar olur inşallah

Günaydınnnn tanemcimm sağol canım benşm

Alah kolaylık versin ablacım sağlığı yerinde olsun,işini ayarlasın böyle olsunNe yapacaksınAh ben ne yaparım

Öylede zor yinede yaaa kolay değil hiç

Ablacım farklı kaydet yapmıyoruz büyütüyoruz direk kopyala yapıştır
Evet ablacım zor allah kolaylık versin

Kızım bir domatesi yanımdan kaçırıp halıya sürmüş gitip onu temizliyeyim

Günaydınlar efeemm pardon tünaydın demeliydimm öğlen oldu

Ben işe geldim kahvaltımı ettim çayımı yapıp sonracıma az bakındım yukarıya çıktım orada uğraştım 2 saate yakın bir sürü koli ve kitaplar yaptıkça oraya koydurmuştum dolaplara yerleştirdim kalan kolileri düzenledim bir araya koydum topuklu var bir de ayağımda haşatım çıktı ama güzel oldu derki toplu pazartesi dağıtıcam hocalara yeni modül başlıyorda şimdi sınavları var öğrencilerin kütüphane çok yoğun değil öğleden sonra akşam dersleri için gelenler ders çalışıyorlar gelip. Enerjiğim bugün yaa sabah zor kalktım ama daha çekmecelerimi toparlıcam öğle tatilinden sonra eşiminde örencilerle işi var gelemicek yemeği yer gelirim ben kimselerde yok sanırsam :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…