Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya altlı üstlü bencede ii diil seni bil mem ama birascık eşine de baglıı onun da istemesi gerek
o zaman daha kolay olur canımm bence

Eşim geldi çıkıyorum sonra gelirim

görüşmek üzere canımm

Ay yavrum kıyamam huzursuz etmeye çalışmış niyeyse artık amaç neyse
AkşM akşam hepinize dert yükleedimbende bunu gecensene pisğololuğum aanlatmıştım oda maksat seni huzursuz etmek demişti artık geri kalan huzursuzlukları siz düşünün
Güle güle kullan hepsi birbirnden güzel canım
hoş geldin canımm

akla bakarmısın kv dendeki
Yaaa daha ne akıllar var bende yeniyeni anlıyorum

Hoş geldin canım nasılsın

Sağol canım

Bi tanemmmmm abinle ilgileniyim biraz
Elbetteeeee
Ama çok ihmal ediyorsun bizi
Yerden göğe haklısın nevoş, ama bayağı diplerdeyim, umarım tam dibe vurunca hızla sıçrarım yıkarı
Hoş geldin canım nasılsın
Vallahi bildiğiniz gibi tanemciğim, sen nasılsın
nasılsın canım görüşmeyelii
Eskisi gibi berrinciğim, aynı yani... Sizden ne haber

ah canım yaa napcan nerden bilecen kii yasın küçükmüş
Ben çıkıyorum görüşürüz

görüşürz canım

Eşim geldi çıkıyorum sonra gelirim

Görüşürüz canım
ya altlı üstlü bencede ii diil seni bil mem ama birascık eşine de baglıı onun da istemesi gerek
o zaman daha kolay olur canımm bence

görüşmek üzere canımm
Hiç iyi degil tabiki herkesin bi eşref bide afedersin eşek saati var niye benim tatlı yanımla hatırlamasınlar
Yok berinçiğim daha yapamıyorum eşimde biliyor zaten hastalıkta beni çok yıpratı bunu onlada biliyor enkısa zamada gitmek istiyorum

bende aynı canım degişen birşey yok cok şükür iyiimm

allahım gönlüne göre versin canımm inşaallah kendi evine cıkarsın artık çoluk cocugunla daha rahat ve huzurlu olursun

Ben çıkıyorum görüşürüz
Görüşürüz canım

Buraya gelsen cıkarırız seni tiplerden su yüzüne

Günaydınlarrrrrr şekerlerimmm bugün çok işimiz var akşam kızçem dönüyor okuluna ütü yapılacak valiz toplanacak yemek hazırlanacak poğaca yapılacak daha Akşam 7 gibi çıkacaz evden herhalde,kısmet olursada eylülde bende gidecem kızçemle beraber kıbrısa hem tatil hem de dünlenme olacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…