Ama çok ihmal ediyorsun biziCanım, birtanem, papatyam yengemmmmmmmmmmmmm
Görüşürüz canımEşim geldi çıkıyorum sonra gelirim
damadın kısmetiimi o kadar bekledi 3 gün daha beklesinn
ben balayına bile gidemedim dügün günüm ne kadar kötüydüü
nevosumm güle güle kullan canımm bardaklar cok sirinn digerleride güsell
Öyle yaşandı bitti
Buralı canım kökenleri çok küvetli bi aile bazı kuralları var yıkılmayan aşiret değiller ama çok nasıl derler osmanlı gibi kattı kuralları olan bir aile ondan böyleler ve bozulmuyolar mesala imkan var ben ev alamıyorumç ünkü kayınvaldem var alsakbile yine aynıyerde olmamız şart ama ne olursa olsun daha yapamam ben yıkacagam benziyorunm bu kurallı
Eşim geldi çıkıyorum sonra gelirim
AkşM akşam hepinize dert yükleedimAy yavrum kıyamamhuzursuz etmeye çalışmış niyeyse artık amaç neyse
Güle güle kullan hepsi birbirnden güzel canımMerhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Diğer bölüme yazdığımı kopyaladım
Yaaa daha ne akıllar var bende yeniyeni anlıyorumhoş geldin canımm
akla bakarmısın kv dendeki
Hoş geldin canım nasılsın
AkşM akşam hepinize dert yükleedimbende bunu gecensene pisğololuğum aanlatmıştım oda maksat seni huzursuz etmek demişti artık geri kalan huzursuzlukları siz düşünün
Güle güle kullan hepsi birbirnden güzel canım
Yaaa daha ne akıllar var bende yeniyeni anlıyorum
ElbetteeeeeBi tanemmmmm abinle ilgileniyim biraz
Yerden göğe haklısın nevoş, ama bayağı diplerdeyim, umarım tam dibe vurunca hızla sıçrarım yıkarıAma çok ihmal ediyorsun bizi
Vallahi bildiğiniz gibi tanemciğim, sen nasılsınHoş geldin canım nasılsın
Eskisi gibi berrinciğim, aynı yani... Sizden ne habernasılsın canım görüşmeyelii
AkşM akşam hepinize dert yükleedimbende bunu gecensene pisğololuğum aanlatmıştım oda maksat seni huzursuz etmek demişti artık geri kalan huzursuzlukları siz düşünün
Güle güle kullan hepsi birbirnden güzel canım
Yaaa daha ne akıllar var bende yeniyeni anlıyorum
Ben çıkıyorum görüşürüz
Eşim geldi çıkıyorum sonra gelirim
Hiç iyi degil tabiki herkesin bi eşref bide afedersin eşek saati var niye benim tatlı yanımla hatırlamasınlarya altlı üstlü bencede ii diil seni bil mem ama birascık eşine de baglıı onun da istemesi gerek
o zaman daha kolay olur canımm bence
görüşmek üzere canımm
Elbetteeeee
Yerden göğe haklısın nevoş, ama bayağı diplerdeyim, umarım tam dibe vurunca hızla sıçrarım yıkarı
Vallahi bildiğiniz gibi tanemciğim, sen nasılsın
Eskisi gibi berrinciğim, aynı yani... Sizden ne haber
Görüşürüz canım
Hiç iyi degil tabiki herkesin bi eşref bide afedersin eşek saati var niye benim tatlı yanımla hatırlamasınlar
Yok berinçiğim daha yapamıyorum eşimde biliyor zaten hastalıkta beni çok yıpratı bunu onlada biliyor enkısa zamada gitmek istiyorum
Görüşürüz canımBen çıkıyorum görüşürüz
Buraya gelsen cıkarırız seni tiplerden su yüzüneElbetteeeee
Yerden göğe haklısın nevoş, ama bayağı diplerdeyim, umarım tam dibe vurunca hızla sıçrarım yıkarı
Vallahi bildiğiniz gibi tanemciğim, sen nasılsın
Eskisi gibi berrinciğim, aynı yani... Sizden ne haber
allahım gönlüne göre versin canımm inşaallah kendi evine cıkarsın artık çoluk cocugunla daha rahat ve huzurlu olursun
Amin canım işte sizler varsınızda biraz rahatlıyorum bende çıkıyorum eşim yoldaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?