Ahhh daha neler benim çöp kutumdada ne yapalım yapacak bişey yok hayat bu roli bize biçmiş şimdiye şükür o günleri düşününce
rahmetli az değilmiş yani kayınvalden nasıl:26:
Canım eşim 24 ben 16 dıydım aramızda 8 yaş var ama yeni gelin biyere gittmez diye göndermedi güvenmemek değil beni akıları sıra boyun eğmeye zorluyodu mesala yeni evliyken saat 7: 00 kalkımış olacaktık eğer uyaya kalsaydık duvarı yumrukluyodu kalkalım diye osesde sanki deprem oluyomuş hissiyle yataktan fırlardımüstümü giyer yukarı çıkar kahvaltı hazırlanırdı elttim inerdi tam 7:30 kahvaltı hazır olcaktı
Ne oldu niye hastalandın
Canım aynı kültürden gelmişler işte yeni evliyken hep sey derdi ben yere delik açtım ordan size bakıyorum diye bana güya saka yapartı benimde yaş küçük bek anlamazdım eşim biraz bana yaklaşsa hep tavanlara bakardım geçekten olabilirmi diye maksat beni huzursuz edmekti bu küçük bi örnek
ne alaka ama ben merak ettin eşin ailesi nerelii
küçük yasda gelin olmusum bide yaptıklarına bakarmısınsimdi nasıl düsel di bari artık
almıcaksın aslında gelinini yanınaa kötü kv
benim dügünden önce ve dügün sonra da 3 günü olmak üzer tam 10 gün kanamm oldu
doktora gittim ilaçlar kesmedii dügün günü sabahı düktor bulduk bitene o na gittik hap verdi
o hapda dügünden sonra 3 gün kesdi sinirsel damar acılması demişti doktorr
ben kv deme kısmıstım ama bosuna sıkmısım kendimi babam vermişti agızların payınıı
Canım aynı kültürden gelmişler işte yeni evliyken hep sey derdi ben yere delik açtım ordan size bakıyorum diye bana güya saka yapartı benimde yaş küçük bek anlamazdım eşim biraz bana yaklaşsa hep tavanlara bakardım geçekten olabilirmi diye maksat beni huzursuz edmekti bu küçük bi örnek
Öyle yaşandı bittiŞükür diyoruz da işte insanın içinden hiç çıkmıyo
ne alaka ama ben merak ettin eşin ailesi nerelii
küçük yasda gelin olmusum bide yaptıklarına bakarmısınsimdi nasıl düsel di bari artık
almıcaksın aslında gelinini yanınaa kötü kv
benim dügünden önce ve dügün sonra da 3 günü olmak üzer tam 10 gün kanamm oldu
doktora gittim ilaçlar kesmedii dügün günü sabahı düktor bulduk bitene o na gittik hap verdi
o hapda dügünden sonra 3 gün kesdi sinirsel damar acılması demişti doktorr
ben kv deme kısmıstım ama bosuna sıkmısım kendimi babam vermişti agızların payınıı
Çok şekermiş güle güle kullan nevoşcuğumMerhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Diğer bölüme yazdığımı kopyaladım
Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Benim tatlılar tatlısııııııı kuzular kuzusuuuuuuuu görümcem
aaaaa yazık damadın kısmete bak
Merhaba
Hayırlı günler
Canım, birtanem, papatyam yengemmmmmmmmmmmmm
Sağol canımÇok şekermiş güle güle kullan nevoşcuğum
Güle güle kullan kuzumne olduklarını anlamadım bi ara yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?