Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

rahmetli az değilmiş yani kayınvalden nasıl:26:

Canım aynı kültürden gelmişler işte yeni evliyken hep sey derdi ben yere delik açtım ordan size bakıyorum diye bana güya saka yapartı benimde yaş küçük bek anlamazdım eşim biraz bana yaklaşsa hep tavanlara bakardım geçekten olabilirmi diye maksat beni huzursuz edmekti bu küçük bi örnek

ne alaka ama ben merak ettin eşin ailesi nerelii
küçük yasda gelin olmusum bide yaptıklarına bakarmısın simdi nasıl düsel di bari artık
almıcaksın aslında gelinini yanınaa kötü kv

Ne oldu niye hastalandın

benim dügünden önce ve dügün sonra da 3 günü olmak üzer tam 10 gün kanamm oldu
doktora gittim ilaçlar kesmedii dügün günü sabahı düktor bulduk bitene o na gittik hap verdi
o hapda dügünden sonra 3 gün kesdi sinirsel damar acılması demişti doktorr
ben kv deme kısmıstım ama bosuna sıkmısım kendimi babam vermişti agızların payınıı

Ay yavrum kıyamam huzursuz etmeye çalışmış niyeyse artık amaç neyse

aaaaa yazık damadın kısmete bak

hoş geldin canımm

akla bakarmısın kv dendeki

Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim
kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler

Diğer bölüme yazdığımı kopyaladım

Şükür diyoruz da işte insanın içinden hiç çıkmıyo
Öyle yaşandı bitti

Buralı canım kökenleri çok küvetli bi aile bazı kuralları var yıkılmayan aşiret değiller ama çok nasıl derler osmanlı gibi kattı kuralları olan bir aile ondan böyleler ve bozulmuyolar mesala imkan var ben ev alamıyorumç ünkü kayınvaldem var alsakbile yine aynıyerde olmamız şart ama ne olursa olsun daha yapamam ben yıkacagam benziyorunm bu kurallı

Çok şekermiş güle güle kullan nevoşcuğum

Güle güle kullan kuzum ne olduklarını anlamadım bi ara yazarsın

aaaaa yazık damadın kısmete bak

damadın kısmetiimi o kadar bekledi 3 gün daha beklesinn
ben balayına bile gidemedim dügün günüm ne kadar kötüydüü

nevosumm güle güle kullan canımm bardaklar cok sirinn digerleride güsell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…