- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
niye katiliyorsun canim :44: ben katilirsam ortaligi fena karistiririm en iyisi hic bulasmiyim
Gerçekte şımarık mı o:26:diziyi diyosan dizide serseri ama tatlı serseri hiç şımarık değil:26:gerçekte de ben onun çok utangaç ve efendi olduğunu duymuştum
Heh şöyle ya:13:
Yok değil hürrem gibi değil yani
bak geldi ortan
geldi evetgeldigi gibide cantalari kafama yedim hemsom 2
İyiyim sen nasılsınHosbulduk hemsom iyiyim seni sormali
hayret destek verdin bana ilk defanereye gitsem bir kayip ilani eee artik geleyim dedim
hosbulduk sekercim nasilsinveeee
hah iste boyle dahiyane fikirleri ancak sen verirsin ne istersin o kadar masum dukancandan varsa bir derdin arkaya gel hesaplasalim
savas cıkacak kacınn
hoş geldinnnnn
hos geldinnn
ben söz dinlemeyi severim usluyuım ben çok
Ben de iyiyim canım sağolHosbulduk hemsom iyiyim seni sormali
hayret destek verdin bana ilk defanereye gitsem bir kayip ilani eee artik geleyim dedim
hah iste boyle dahiyane fikirleri ancak sen verirsin ne istersin o kadar masum dukancandan varsa bir derdin arkaya gel hesaplasalim
Ya katılmak istemiyorum türlü oyunlar oluyor falan sana garezi olanlar gidiyor önde olan birine veriyor arkadaşlarını da yönlendiriyor yani bir anlamı kalmıyor kişiselleştiği zaman. Daha geçenlerde biraz tartışma oldu işte. Kız direkt yemeğin ismini verip arkadaşına oy istemiş tamam oy istemek serbest bırakıldı ama her şeyin oluruna bırakılması daha iyi. Ama bir kategori var beklediğim sonucu ne olursa olsun katılıcam.
Kıvancı mı diyorsunuz bence şımarık değil Beyaz2a katılmıştı çok utanmıştı tezahüratlardan falan ama mavi reklamında şımarık gerçekten ya da öyle birini oynuyor.
illa hürremime laf etceniz yanihürrosum napsin sülo simartiyor suclu sülodur
Hiç fıstık değil bence çirkin bi kadın hürrem
Hosbulduk hemsom iyiyim seni sormali
savas cıkacak kacınn
Hoşgeldin canım
hosgeldin canim nasilsin
hos geldinnn
İyiyim sen nasılsın
Rabişi delirteyim biraz
Janiiim benim,yegane orttaaaaamnasilsin haydar eniste nasil zayifladinizmi biraz malum ikinizde rejimdeydiniz en son
dünyanin ödülünü aldi herkese nasip olmazmahinin kara hatcenin niye hic ödülü yok
arkaya gelmem :18: orda picaklarsin beni :18::18: senin tükkanda kozumu paylasalim :104::104::104::104:
Ya katılmak istemiyorum türlü oyunlar oluyor falan sana garezi olanlar gidiyor önde olan birine veriyor arkadaşlarını da yönlendiriyor yani bir anlamı kalmıyor kişiselleştiği zaman. Daha geçenlerde biraz tartışma oldu işte. Kız direkt yemeğin ismini verip arkadaşına oy istemiş tamam oy istemek serbest bırakıldı ama her şeyin oluruna bırakılması daha iyi. Ama bir kategori var beklediğim sonucu ne olursa olsun katılıcam.
Kıvancı mı diyorsunuz bence şımarık değil Beyaz2a katılmıştı çok utanmıştı tezahüratlardan falan ama mavi reklamında şımarık gerçekten ya da öyle birini oynuyor.
İyiyim sen nasılsın
Rabişi delirteyim biraz
illa hürremime laf etceniz yanihürrosum napsin sülo simartiyor suclu sülodur
İyiyim sen nasılsın
Rabişi delirteyim biraz
Ben de iyiyim canım sağolGörünmüyorsun özletiyorsun kendini
olay tersine döner bebem dikkat et hürreme laf söletmess
ben iiyiim haydardan haberim yok sildim ben onu
rabiş begenmedi istemiorduu ben haydar feda olsun dedim rabişim için sildim
her yarismada bi olay cikmasa sasicam zaten
senle didismek güzel oluyor
Bi de yakışsa şımarıklık yüreğim yanmaz
Nehaber canımHoşbuldum
Rabis,burctasim bende hurremciyim
iyiyim canimsizi gordum daha iyi oldum
ayy sorma hemsom pek yogunum peeek
Rabis,burctasim bende hurremciyim
iyiyim canimsizi gordum daha iyi oldum
ayy sorma hemsom pek yogunum peeek
olay tersine döner bebem dikkat et hürreme laf söletmess
ben iiyiim haydardan haberim yok sildim ben onu
rabiş begenmedi istemiorduu ben haydar feda olsun dedim rabişim için sildim
Gören de türkiye güzeli oldu ödül aldı sancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?