Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

niye katiliyorsun canim :44: ben katilirsam ortaligi fena karistiririm en iyisi hic bulasmiyim

Ya katılmak istemiyorum türlü oyunlar oluyor falan sana garezi olanlar gidiyor önde olan birine veriyor arkadaşlarını da yönlendiriyor yani bir anlamı kalmıyor kişiselleştiği zaman. Daha geçenlerde biraz tartışma oldu işte. Kız direkt yemeğin ismini verip arkadaşına oy istemiş tamam oy istemek serbest bırakıldı ama her şeyin oluruna bırakılması daha iyi. Ama bir kategori var beklediğim sonucu ne olursa olsun katılıcam.

Gerçekte şımarık mı o:26:diziyi diyosan dizide serseri ama tatlı serseri hiç şımarık değil:26:gerçekte de ben onun çok utangaç ve efendi olduğunu duymuştum

Kıvancı mı diyorsunuz bence şımarık değil Beyaz2a katılmıştı çok utanmıştı tezahüratlardan falan ama mavi reklamında şımarık gerçekten ya da öyle birini oynuyor.

bak geldi ortan

geldi evet geldigi gibide cantalari kafama yedim hemsom 2

İyiyim sen nasılsın
savas cıkacak kacınn

Rabişi delirteyim biraz

Ben de iyiyim canım sağolGörünmüyorsun özletiyorsun kendini

Hangi kategori canım
Nehaber canım

Hiç fıstık değil bence çirkin bi kadın hürrem

dünyanin ödülünü aldi herkese nasip olmaz mahinin kara hatcenin niye hic ödülü yok

arkaya gelmem :18: orda picaklarsin beni :18::18: senin tükkanda kozumu paylasalim :104::104::104::104:

savas cıkacak kacınn

İyiyim sen nasılsın

Rabişi delirteyim biraz

olay tersine döner bebem dikkat et hürreme laf söletmess

Janiiim benim,yegane orttaaaaam nasilsin haydar eniste nasil zayifladinizmi biraz malum ikinizde rejimdeydiniz en son

ben iiyiim haydardan haberim yok sildim ben onu
rabiş begenmedi istemiorduu ben haydar feda olsun dedim rabişim için sildim

dünyanin ödülünü aldi herkese nasip olmaz mahinin kara hatcenin niye hic ödülü yok

arkaya gelmem :18: orda picaklarsin beni :18::18: senin tükkanda kozumu paylasalim :104::104::104::104:

Gören de türkiye güzeli oldu ödül aldı sancak

her yarismada bi olay cikmasa sasicam zaten

İyiyim sen nasılsın

Rabişi delirteyim biraz

senle didismek güzel oluyor

olay tersine döner bebem dikkat et hürreme laf söletmess

ben iiyiim haydardan haberim yok sildim ben onu
rabiş begenmedi istemiorduu ben haydar feda olsun dedim rabişim için sildim

Yok yok biz takılırız öyle rabişe hürrem konusunda delirmez o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…