Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen sinirlenme ben rabişe takılıyorum o dediklerini de hatçe hariç tanımıyorum zaten

olabülür bende Hürremimi koruyorum işte o zaman niden zombi diyorsun öyle çok zombi var ki dizi de. Yalnız veba salgını var ne makyaj yapmışlar be yaralar falan. Sanırsam Mehmet vebadan gidecek :26:

Katıl canım bak geçen yarışmaya katılacaktın nasip olmadı köfteler olursa katıl

katılcam sanırsam canımm maksat katılmak olsun yani tarifimi yapmayı çok istiyorum. zeytinyağlılara da katılacaktım iyi ki katılmamışım

evet hürreme bende hak veriyorum,bastan mahi neler yapti cariyeler neler yapti hatcesi validesi symakla bitmez,sira cadoloz ferhundeye geldi pasayi öldürtdü hürrem yapsaydi bunu denmedik kalmazdi

evet dönüsü muhtesem oldu

hürreme laf edersen evet

Korkma ispiyonlarsa bana ispiyonluycak ben korurum seni

bi ispiyonlasin özelden yapcagimi bilirim buzine sen görmeden

olabülür bende Hürremimi koruyorum işte o zaman niden zombi diyorsun öyle çok zombi var ki dizi de. Yalnız veba salgını var ne makyaj yapmışlar be yaralar falan. Sanırsam Mehmet vebadan gidecek :26:

Ben demiyorum handan abla demiş...ben de sonuna kadar katılıyorum handan ablaya..

katılcam sanırsam canımm maksat katılmak olsun yani tarifimi yapmayı çok istiyorum. zeytinyağlılara da katılacaktım iyi ki katılmamışım
Evet canım farklı bir heyecan oluyor
rabişe feda olsunn görmem istersen nevos da olması gerek

nevosum sen katılacakmısınn

Yok canım şimdilik düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilmem

Ben de seni handan ablaya söylüycem

Sen sinirlenme ben rabişe takılıyorum o dediklerini de hatçe hariç tanımıyorum zaten

ama yönetmen son zamanlar iyiceezik gösteriyor hürremi tarihdeki hürrem böyle degildiki cok güclüymüs

rabisin lafina sen tut sat bunca yillik haydari

o haydarin neyini begebdiniz bi anlasam

hürrem kadar degerimiz yokmuss

Evet canım farklı bir heyecan oluyor

Yok canım şimdilik düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilmem

yakısır canım bi çıksın neler yapacaklar bakalım

nevosum katilmiyacakmis artik yarismalara

tamam tamam buzini simdilik rahat birakiyorum
Çok üzüldüysen katılayımYapayım akşama salçalı makarna
hürrem kadar degerimiz yokmuss

yakısır canım bi çıksın neler yapacaklar bakalım
Evet ben de bekliyorum iyi oluyor farklı şeyler öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…