Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

illa hürremime laf etceniz yani hürrosum napsin sülo simartiyor suclu sülodur

Hürrem çok iyi ediyor onlara az bile yapıyor ona yapılanlar ne çabuk unutuldu eğer böyle olmasaydı çoktan silinip gitmişti öldürmüş bir köşeye atmışlardı suçu uyanık olması mı yani. O devir öyle işliyor kardeşimm.. Dün akşam da saraya girerken ne güzeldi be Maşallahh Hürremimee..

Hangi kategori canım
Nehaber canım

iyidir senden naber. Köfteler olabilir tavuklarda olabilir bakıcaz.

her yarismada bi olay cikmasa sasicam zaten

senle didismek güzel oluyor

evet mutlaka çıkıyor ama çıkartana bak işte benim hiç aklıma gelmezdi pırasanın yarışmayı kazanacağı ama kazandı işte.

Pehhhhh ne demezsin zombi hürrem

Zombi mi sen Hatçeyi görmedin galiba çek çenesini mezara koy suratsız Şahu hubana ne demeli meymenet yok suratlarında bir kere bee.. Bak demedi deme Hatçe Hüsrev'e alışacak sevecekte iyi bir insan çünkü.

Sen sinirlenme ben rabişe takılıyorum o dediklerini de hatçe hariç tanımıyorum zaten

herkes bigün hürremci olucak

yok anacım bu saate kadar olmadılarsa daha olmaz bunlarr daha ne olaylar olacak iyice diş bileyecekler bilakis ama ben hep hak vericem o zamanlar bu kadar güçlü kadın mı varmış kadın haklarını koruyor bir kere

Tamam hürreme zombi de alalım aramıza

hayatta demez canımmm

olay tersine döner bebem dikkat et hürreme laf söletmess

ben iiyiim haydardan haberim yok sildim ben onu
rabiş begenmedi istemiorduu ben haydar feda olsun dedim rabişim için sildim

rabisin lafina sen tut sat bunca yillik haydari

Katıl canım bak geçen yarışmaya katılacaktın nasip olmadı köfteler olursa katıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…