Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tabii canımm öğrendi ayakta kalmak için öyle olunması gerektiğini yoksa kimden öğrendi bunları yani herkes kucak açtı sanki. Şahhuban neler yaptı vebalı kadını soktu koynuna vezirin. Kocasını da kandırıyor ve Hürrem'in dediği gibi işi bitince postalayacak. Hürrem şimdiden sonra güçlenecek artık önünde kimse duramayacak Şahhubanın sonunu çok merak ediyorum gerçekten ayy ahçıbaşı veba olmasa bari yaa Mehmet vebadan gidecek ama bence :26:

Ben demiyorum handan abla demiş...ben de sonuna kadar katılıyorum handan ablaya..

ben katılmıyorum öyle zombi mi olur güzeller güzeli Hürrem sultan o bir bakışı yetiyor bee bir zombi varsa o da Hatçe..

yer ac bakım yanasayımm söle

:13::13:

neden katılmıyacak kii
sen benii neden bıraktın simdii

katilmak istemiyorum diyor üzülüyor

kardelende beni tehdit etti ondan biraktim ama simdilik temelli benden kurtulcani sanma

İyi abla senden naber

Çok duygusal yaa

amitabhin eski filmlerini izledinmi hemsom

Sende bütün huyları kapıyorsun

herseye acigim ögreniyorum kendimi gelistiriyorum

Bir tane birincilik yetmez mi

yetmezzz sen makarnalarda da çığır açarsın kesin.. Ya mantı hamur işlerine mi girer makarnaya mı sence :26: hem neden makarnalara geçildi yahu hamur işleri, köfteler, tavuklar neler var ay neysee..

evett bakalım napıcak benfika ile Fener kardeşim heyecanla izler şimdi hop oturur hop kalkar.

Son düzenleme:

Güzellik göreceli bi kavram sana göre güzeller güzeli bize göre zombi

bu aksammi aaaa haberim yoktu

Ben de iyiyim canım sağol

Yok salçalı olacak yoğurtlu olursa klasik olur

kiymada koy ozman bari sade salcali olmaz

sahubanin sonu iyi degilmis öyle okudum kocasi tokat atcak bosanacaklarmis oh nede iyi olur gebersinler
bencede vebadan gidicek hürrosumuz cok üzülecek ama güclenecekte

Acıktım ben kaynanama da gidicez bugün biraz erken çıkıcam öğrenci işçi mesaj attı erken gelecekmiş eşime de blok yap dersi erken bitir dedim o da erken bitirecek 5 te çıkabilcem sanırım. Kaynanam da kuaföre gidecekti eve dönmüş olursak gelirsiniz demişti. Bende dün akşamdan sosyete mantısı sardım akşam kızartıcam bir tek.

Aslında evet makarna deyince illa hazır makarna olmamalı evde yapılan hamurla kesme yapılıp sonra pişirilip sos ,yoğurt vs.. yapılabilir:44:Mantı hamur işlerinede girer makarna kategorisinede girebilir..Ama karışık olur biraz sorun çıkabilirBenim fikrim

Son düzenleme:
Ben bi telefon görüşmesi yapıp geliyorum

bizdende selam söyle özellikle hürremci rabiadan de

sanada tavsiye ederim nevosum

busefer kazanamiyacaklar gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…