Rüşvet kabul etmem
Rüsvet mi
kenara degil yanima gel bakiyim
:18::18: rüsvet teklif etsem
Rüşvet kabul etmem
nevosum katilmiyacakmis artik yarismalara
tamam tamam buzini simdilik rahat birakiyorum
Hoşgeldin canım nehaber
amitabhin filmlerini bende severek izlerim hemsom
Sende bütün huyları kapıyorsunbu hafta fener kazanacak desem
lisada bana etmisdi ondan ögrendim
hürrem kadar degerimiz yokmuss
yakısır canım bi çıksın neler yapacaklar bakalım
Anlaştık
Çok üzüldüysen katılayımYapayım akşama salçalı makarna
Evet ben de bekliyorum iyi oluyor farklı şeyler öğreniyoruz
Bir tane birincilik yetmez miyer ac bakım yanasayımm söle
:13::13:
neden katılmıyacak kii
sen benii neden bıraktın simdii
bu hafta fener kazanacak desem
lisada bana etmisdi ondan ögrendim
Ben de iyiyim canım sağolİyi abla senden naber
Çok duygusal yaa
kiyamam cadima
ama sezon finaline kadar anlasmamiz
salcali degil yogurtlu olsun ltf
evet hürreme bende hak veriyorum,bastan mahi neler yapti cariyeler neler yapti hatcesi validesi symakla bitmez,sira cadoloz ferhundeye geldipasayi öldürtdü hürrem yapsaydi bunu denmedik kalmazdi
evet dönüsü muhtesem oldu
Ben demiyorum handan abla demiş...ben de sonuna kadar katılıyorum handan ablaya..
yer ac bakım yanasayımm söle
:13::13:
neden katılmıyacak kii
sen benii neden bıraktın simdii
İyi abla senden naber
Çok duygusal yaa
Sende bütün huyları kapıyorsun
katilmak istemiyorum diyorüzülüyor
kardelende beni tehdit etti ondan biraktim ama simdiliktemelli benden kurtulcani sanma
amitabhin eski filmlerini izledinmi hemsom
herseye acigim ögreniyorum kendimi gelistiriyorum
Bir tane birincilik yetmez mi
Maç bu akşam
Tabii canımm öğrendi ayakta kalmak için öyle olunması gerektiğini yoksa kimden öğrendi bunları yani herkes kucak açtı sanki. Şahhuban neler yaptı vebalı kadını soktu koynuna vezirin. Kocasını da kandırıyor ve Hürrem'in dediği gibi işi bitince postalayacak. Hürrem şimdiden sonra güçlenecek artık önünde kimse duramayacak Şahhubanın sonunu çok merak ediyorum gerçekten ayy ahçıbaşı veba olmasa bari yaa Mehmet vebadan gidecek ama bence :26:
ben katılmıyorum öyle zombi mi olur güzeller güzeli Hürrem sultan o bir bakışı yetiyor bee bir zombi varsa o da Hatçe..
Çok üzüldüysen katılayımYapayım akşama salçalı makarna
Evet ben de bekliyorum iyi oluyor farklı şeyler öğreniyoruz
kiyamam cadima
ama sezon finaline kadar anlasmamiz
salcali degil yogurtlu olsun ltf
Bir tane birincilik yetmez mi
Maç bu akşam
Ben de iyiyim canım sağol
Yok salçalı olacak yoğurtlu olursa klasik olur
Tabii canımm öğrendi ayakta kalmak için öyle olunması gerektiğini yoksa kimden öğrendi bunları yani herkes kucak açtı sanki. Şahhuban neler yaptı vebalı kadını soktu koynuna vezirin. Kocasını da kandırıyor ve Hürrem'in dediği gibi işi bitince postalayacak. Hürrem şimdiden sonra güçlenecek artık önünde kimse duramayacak Şahhubanın sonunu çok merak ediyorum gerçekten ayy ahçıbaşı veba olmasa bari yaa Mehmet vebadan gidecek ama bence :26:
ben katılmıyorum öyle zombi mi olur güzeller güzeli Hürrem sultan o bir bakışı yetiyor bee bir zombi varsa o da Hatçe..
yetmezzz sen makarnalarda da çığır açarsın kesin.. Ya mantı hamur işlerine mi girer makarnaya mı sence :26: hem neden makarnalara geçildi yahu hamur işleri, köfteler, tavuklar neler var ay neysee..
evett bakalım napıcak benfika ile Fener kardeşim heyecanla izler şimdi hop oturur hop kalkar.
Ben bi telefon görüşmesi yapıp geliyorum
Maşaallah
yetmezzz sen makarnalarda da çığır açarsın kesin.. Ya mantı hamur işlerine mi girer makarnaya mı sence :26: hem neden makarnalara geçildi yahu hamur işleri, köfteler, tavuklar neler var ay neysee..
evett bakalım napıcak benfika ile Fener kardeşim heyecanla izler şimdi hop oturur hop kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?