Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlarr napıyorsunuz. Biz kaynanama gittik oturdu geldik yemek yedik ortalğı topladım az uzandım falan geldimm uykum geldi ama uyumakta istemiyorum yaaa. Beyaz var onu izleyeyim bari.

yarin neler yapcaksin tatli cadim

duysun daha iyi oda korkar ne cetin cevizmis benim gelin der tirsar oturur kösesine

Kesin öyle olur tutuğu gibi kapının önüne ben çoçuklara kızsam hemen geliyor oğluna bağırsam ne yapar acaba

Sayarsan sabah olur ozaman

tek tek sayicam hergün bitane seneye biter

Sayenizde çıkmıyorum ordan zaten topik olarak aklımız fikrimiz yemekte ama her birimiz de çöp

İyi akşamlar seda

Belki yarar bakalım görcez

gercekten akilimiz fikrimiz yemekte hadi ben cok yemek yemegi seviyorum ama siz öyle degilsinizki accik yiyorsunuz

benim bi ara göbis cikiyordu son anda kurtardim

Kesin öyle olur tutuğu gibi kapının önüne ben çoçuklara kızsam hemen geliyor oğluna bağırsam ne yapar acaba

onun bi hakki yokki seni kapinin önüne koymaya kim oluyorda karisiyor,herkes yerini evini hattini bilmeli

benim kynanda herseye karisirdi bende önceleri ses etmezdim senin gibi ama korkumdan degil saygimdan

ama bardak tasinca noldu basinda patladim ,odur budur sesi cikmaz ciksin yine aynini yaparim

anam eller ezsin diye dünyaya getirmedi beni

şimdilik evdeyim canım su ara bi yere cıkmak istemiorumm :26: görüşmek üzere rabişim cıkıorum ben

tamam tatli cadim ALLAH rahatlik versin

iyiym cnm..bugün yoruldum bayağı..temizlik pasta börek derken..yarın arkadaşlarım gelicek te hazırlık yaptım..iyi oldu ama kafam dağıldı..sen neler yaptın nasıldı günün

arkadaslarinin gelmesi iyi olack kafan dahada cok dagilir,kafani yorcak isler bul hep kendine canim bugünki gibi
hersey iyi olcak bak gör

bugün benim alisveris günümdü canim,sabah temizlik aksam alisveris yaptik yemegede ivir zivir vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…