İyi geceler canımSokullu geldi kızlar uyursa gelirim gelemezsem iyi geceler
darisi handan ablanin basinabizim bu topic birgün komple editör olacaga benziyor
iyiym cnm..bugün yoruldum bayağı..temizlik pasta börek derken..yarın arkadaşlarım gelicek te hazırlık yaptım..iyi oldu ama kafam dağıldı..sen neler yaptın nasıldı günün
arkadaslarinin gelmesi iyi olack kafan dahada cok dagilir,kafani yorcak isler bul hep kendine canim bugünki gibi
hersey iyi olcak bak gör
bugün benim alisveris günümdü canim,sabah temizlik aksam alisveris yaptik yemegede ivir zivir vardi
nevosum senin ekledigin yemekler hangi katogoride bulamadim :26:
nevosum buldum baska yere bakmisim
Hoşgeldiniz
aynen cnm düşünücek çok fazla vaktim olmadı bugün..arada bi sinir olmuyor değilim ama daha iyiyim daha güçlü hissediyorum kendimi şükür..
yarın aydından arkadaşlarım gelicekler..şimdiden moral buldum..uzun zamndır görmüyordum bi organizasyon yaptım..kursumda başlayınca artık çok daha iyi olucak hersey..yani umarım..
neler aldın..yiyecek içecek market alışverişimi..ben kavga ettiğimiz gün çıktım canıım sıkkındı ya mağazayı satın alcaktım nerdeyse..kadınalr nbunalıma girince alışverişe sararlarmışya...:)))
sinir olursun ama oda sinir oluyordur niye aramiyor diye
ne kursuna basliyacaksin canim
evet market alisverisi bizim her cuma market alisverisi yapiyoruz toptan kolay oluyor
aman canim dikkat et magaza alisverislerine heleki morel bozukken,ozman ipin ucunu kacirabiliyoruz
evt bana da öyle geliyor..intikam duygusuyla doludur şimdi konuşmuyoruz canımı da sıkamıyor..oh valla rahatmış böylesi diyorum bazen..resmen özgürlük yani ...:)) içimde bazen eziklik oluyor işte ara sıra o kadarı da doğaldir
sorma cnmya kendimi tutmasam bütün yaz boyunca ancak yapacağım alışverişi birgün içinde bitirivericektim de silkelendim şöyle bir..:)
Boşver sonra bakarsın
netsis muhasebe kursu cnm..mali müşavir olmayı istiyorum da..programları iyi bi şekilde bilmem gerekiyor..
gelince nolcak peki ,üstelik kizgin gelicek :18::18: araniz düzelmesse eger :18:
peki nezman gelcegi belli odumu canim tarih filan
Çok galiba4 tane daha yaptim geriye kac kaldi
ögren ozman canim iyi bir secim yapmissin cünküumarim basarili olursun
cnm daha iki ay var gelmesine 3 aylığına gitmişti 1 ayımız doldu 2 ayımız kaldı..iki ay içinde konuşuruz gibime geliyor haliyle iyi yada kötü şekilde..:) yani zaten konuşmassak da gelince de düzeleceğini sanmam..ama beni görünce öfkesi kalmaz genelde ..uzamazdı kavgalarımız en fazla 1 gündü..uzaklıktan oluyor
allah ne yazdıysa o olur cnm ya elimden birşey gelmiyorsa zmana bırakmaktan başka çarem yok..
senin nasıl gönül işlerin*sana pek diklenemez gibime geliyor enişte..::)
evt cnm iyi olacak benim için..erkek milletine güven olmaz baksana ..beni engelliyordu kursa gitme diye..ne dinlicekmişim ..artık zor bulur dizinin dibinden ayrılmayan minnoşu..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?