Sen bitirene kadar yenisini açmayayımkararliyim bitircem hepsini
daha cok varmis canim ya enistenin gelmesine :26:
2 ay uzun zaman bencede konusursunuz gibime geliyor,bakalim hanginizin inadi ilk kirilcak
yan yana küslükler kavgalar büyümüyor zaten bu uzaklik yokmu birde hasret isin icine girince kavgalar cogaliyor
SIKIysa diklensin naparim onudiklendigide oldu kendi pisman oldu ama hep
kavga konularinda hep galip gelmisimdir
simdi öyle diyorsun ama eniste gelince suyu yelkenlere indirirsin
onu görünce sende dayanamazsin gibime geliyor
kiskanclikdan izin vermemisdir ama kariyerin cok önemli bunu unutma cocukta yokken degerlendir
Sen bitirene kadar yenisini açmayayım
helal cnm sana ya..darılsı benim başıma..:)
ya aslında ben inat yapmıyorum cnm..pişman olduğunu düzleceğini bilsem 1 sn durmaz ararım..zaten hep bu yüzden kaybettim..aramız soğumasın uzamasın dedikçe..beni kırmanın artık onun için bi öenemi kalmadı..ben bu yüzden aramıyorum..bensiz günleri nasıl olacak bir görsün..iyi yada kötü e olabilir ama risk almadan yaşanan bi hayat ta bi yerden sonra kişiliğimi kaybettirir..
cnm çlaışmıyorken erkeğpin sana olan bakış açısı değişiyor resmen saygısı azalıyor..ben bunu hissettim..hem engelliyor hemde hor görüyor..yok öyle yağma..iyi oldu bi bakıma aslında..ayaklarının üzerinde durmalı her kadın..kocan çok iyi efendi olursa o ayrı tabi..:)bende nerde o şans kaşına gözüne kapıldık delinin..:)
Tamam durdumaman nevosum önce bunlari bi bitireyim aci bana
bastan önemli biliyormusun canim,nasil alistirirsan öyle devam ediyor,ben kendimden taviz vermedim bunuda esim iyi anladi daha dogrusu yasarak iyi anladi
seni kirmasina izin verme uzak olmasaniz bile izin verme,bakar o sana istedigini yapiyor ve sen o ne yaparsa yapsin hep af edici oluyorsun ama fazla üstünede gitme her erkegin huyu ayni degil :18:
sensizlik ve is stresi umarim esini daha sinirli yapmaz :18: bi telefon acsaydi konusarak hal ederdiniz
aman nevosum önce bunlari bi bitireyim aci bana
bastan önemli biliyormusun canim,nasil alistirirsan öyle devam ediyor,ben kendimden taviz vermedim bunuda esim iyi anladi daha dogrusu yasarak iyi anladi
seni kirmasina izin verme uzak olmasaniz bile izin verme,bakar o sana istedigini yapiyor ve sen o ne yaparsa yapsin hep af edici oluyorsun ama fazla üstünede gitme her erkegin huyu ayni degil :18:
sensizlik ve is stresi umarim esini daha sinirli yapmaz :18: bi telefon acsaydi konusarak hal ederdiniz
eger öyle sey his ettiysen mutlaka calis canim kaybetme korkusu dhada cok cogalir cünkü ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun ona muhtac degilsin
hangimiz kapilmadikki kaslarina gözlerineask nerde nasil gelecegim demiyor
Tamam durdum
evt cnm öyle alıştırdığım için biliyorum ki işim çok zor..keşke baştan vermeseydim bu kadar tavizi
benim kinin huyu kimsede yok diye düşünüyorum çok zekidir ama bazen öyle cocukça davranıyor ki inanamıyorum..
cnm valla bu kadar sustuğuna göre bana epey bilemiştir gibime geliyor..işin ilginci yurt dışında ve ben onu aramıyorum ..bende ilgincim bu günlerde..:)
evt cnm hissettim ve bu bana çok dokundu..nefret ettiğim erkek tipidir kocam oldu..off
kac tane daha kaldi baya yorum yaptim bitmek üeredir diye düsünüyom
cocukca davranmasi sana simariyor gibime geldi
evet degisikde düsünebilir,ben yurt disinda ekmek parasi icin ugrasirken esimin yaptigi fedakarsizliga bak diye düsünebilir :26:
umarim ters tepmez bu sessizlik :26:
üç günde bi hakaret duysan hemde en ağırından..emin ol fedakarlık yapamazdın cnm..
sende ozman acikca konuscaksin canim,his ettigini böyle yasamak istemedigini calismak istedigini güzzelikce dile getir
belki ozman bazi seyler kafasina dank eder
aynen aradığında öyle yapıcan zaten cnm..ister kabul eder ister etmez..onun bileceği iş artık ben dinlemicem bu konuda onu kararlıyım
güvenmiyorum erkeklere allah korusun güzellik geçince yaşlanınca aldatsa(ki bunu beklemeden yapanlarda var) mesela ondan sonra ayaklarının üzerinde durmak şuandaki gibi kolay olur mu..tabi ki hayır..neler duyuyoruz çevreden ..allah korusun insan eşine yakıştıramıyor ama hayat bu...
nevosum hepsine yorum yaptim bitti galiba
Ellerine sağlık canım
Çok uykum geldi ama benim ufaklık akşam üstü uyumuştu12 de uyandı Ne zaman yatar kimbilir:84:
asil senin ellerine saglik nevosum
12 demi uyandiartik uyumasini bekleme beraber sabahlarsiniz
Evet ya hiç böyle olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?