Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hayırlısı olsun canım birazazim gösterirsin verirsin kilolarını

İyi oldu abla tedirgin olacağıma

Böyle daha iyi tabi

Ben çıktım kızlar görüşürüz

Görüşürüzz canımmm

nevosum saoll hareketli yaptımm denemek amaclı bunu
yaptım o kadar ceşit var ki bakıorum hepsinee

Kızlaarr napayorsunu bakalım ben çok yoğunum yukarıda kitap dağıtıyorum öğle tatilimden erken geldim de biriken fişleri gireyim dedim öğrenci işçiye girditmiyorum. Yine çıkıcam yukarı akşam gelirim herhalde görüşürüz öptümm..

Geldimmmm

Komşucum gel artık yaaaa nerelerdesinnn özledik senideee

Hayyalcanımmmmm ne zaman dönecen aramızaaaa bir ses ver yahuuu

Gözdoşumda yok ne zamandır göremedim onuda özledim

Meldoşum da yok oda gelemiyor artık herhalde özledim sohbetlerini

Semoşum da yok kaynana mağduru semoşum o beneimm

Son düzenleme:
merhaba kızlar
uzun zamandır giremiyordum baktım kiseciklerde yok şansıma
ben iyiyim çok şükür düzeldim Zeynebinde gaz sancıları bitti Allaha şükürler olsun daha iyi onun dilinden anlamaya çalışıyorum
4.cü aydan gün aldık Zeynep gün gün büyüyor 3 aydır annem bendeydi bırakmamıştım kadıncağızı yaşadıklarımdan dolayı nisanın ilk haftası evine teslim ettik annemi biraz orda kaldım dün döndüm evime .....bütün zamanımı zeynep dolduruyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
hepinizi çok özledimm....
ömür
nevreste
loveli
handan abla
semoşş
meldoşş
nerelerdesinizzzzz öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun fırsat buldukca girerimmm..

hoş geldinnn berrak güle güle büyüt bebeğini kolay değil tabi zmanla herşey düzene girer merak etme öp bebeği benşm yerime annesi

HTML:
nevosum saoll hareketli yaptımm denemek amaclı bunu
yaptım o kadar ceşit var ki bakıorum hepsinee
Güle güle kullan canım
Selam sedacım görüşürüz
Ablacım

Hoşgeldin canım maşaallah büyümüş ZeynepAllah hayırlı,sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Hastanede yattım geldim biraz bu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…